georgedr72, la Nov 17 2009, 07:59 AM, a spus:
Foarte clar. Numai ca intrebarea mea se referea la afirmatia de mai sus : "Am adaugat 2,5 cm pe inaltime. In forex, cu putina atentie, banuiesc ca este destul de usor de facut modificarea. Versiunea din forex are ceva probleme cum ca balteste apa in zona cupelor. Nu e nimic grav dar pentru mine a fost suficient de deranjant incat am muncit de doua ori. "
Pai afirmatia nu ti se adresa tie decat daca o si intelegeai. Vad ca insisti si trebuie sa-ti raspund.
Trebuie sa adaugi la planul original inca 2,5 cm pe inaltime. vrei sa-ti desenez? (tonul este cald si ingaduitor)
Proiectul lui Vasia, al catamaranului nu este proiectat tinand cont de greutatea materialului!
Apoi aplicat: 1. din balsa e superb (dar nu pentru navomodel de plantat) material
2. din forex, material greu, care odata finalizat, nu se comporta bine cu acumulatori Pl-Ac (Aproximativ 2,5-4Kg ...functie de acumulator)
3. din fibra de sticla si adaugarea a 2,5 cm pe inaltime , iti permite sa pui pe ea pana la 2 motoare si acumulator de 12V12A + cupe de pana la 1 litru volum.
Daca chiar vrei detalii poti sa ma suni...desi cred ca am fost mai mult decat explicit chiar din postarea initiala.
Numai bine si spor la bricolat.