vasia, la Sep 13 2007, 12:05 PM, a spus:
Cupa sau sistemul de basculare
nu este realizata partea mecanica si ashtept solutii pentru ea sa completam planul
Vasia, te-am citit in noaptea trecuta vad ca ai experienta bogata in asa ceva eu sunt novice insa am sa incerc sa iti trimit un desen de mecanism viabil poate si o fotografie cu asa ceva. De mecanica ma mai pricep si pentru ca tot ai amintit pe undeva de calculul volumului dezlocuit de nava si ca poti sa te alegi cu un submarin :lol: dau mai jos un exemplu de calcul practic.
1- se stabilesc cele doua linii de plutire
minim pentru barca echiopata complet
maxim pentru barca echipata complet plus nada si plumb.
Nu explic cum se stabilesc aceste doua linii de plutire doar amintesc in treacat ca un minim prea mic face barca instabila iar un maxim prea mare mareste forta de rezistenta la inaintare. Cred ca ceea ce am spus pana acum este corect.
Se ia corpul barcii si se umple cu apa pana la nivelul maxim. Atentie la faptul ca barca nu trebuie sa intre prea mult in apa caci va fi greu de urnit.
Aceasta apa se toarna intr-o punga de plastic de genul care erau date gratis si se cantareste cu un cantar de mana. Se poate adauga un coeficient de pana la 2% pentru navele cu o carena complicata geometric. Cat va indica cantarul inmultit cu coeficientul de corectie atata veti putea avea ca si greutate in barca cu toata echiparea plus nada.
Tot asa de simplu se poate masura si forta de reactiune la inaintare, echilibrarea dinamica a navei etc.
Pentru teste preliminare recomand doar echiparea barcii cu motorul si transmisia aferenta in completarea greutatii puneti un lest (preferabil un lest care se poate distribui-apa sau nisip sau chiar bucati de fier de greutate aproximativa cu ce componente doriti sa echipati modelul ) si trimiteti curentul printr-un cablu subtire de pe mal. Incercati sa aflati curentul maxim consumat si astfel veti rezolva si problema spinoas a dinamicii barcii, stabilitatea ei, cat si determinarea unei baterii optime pentru modelul Dvs. si NU IN ULTIMUL RAND alegerea unui regulator potrivit.
vasia te astept cu un reply la ceea ce am scris eu si am sa ma pun cu burta pe carte sa nascocesc mecanismul....cu mecanica se pot face minuni !
Apropos poti sa faci un test la metoda mea? adica in AUTOCAD poti simplu sa afli volumul partii din nava care intra in apa. apoi cantaresti nava si vezi cam care ar fi diferenta intre volumul calculat de PC si masa transformata in mc.ro apa este de un kg /dmc (atentie la transformarile de U/M )