OldMann, la 24 Jun 2008, 20:02, a spus:
eu cred ca nu ai rasfoit forumul suficient ca altfel ai fi gasit, da e mai usor sa strigi ca nu te baga nimeni in seama,
uite o racire la un regulator Home Made cu revers de 150A
M-am mai lovit, la o persoana pe forum, de perceptia asta gresita, cum ca as tipa ca nu ma baga nimeni in seama, una e sa spui ca nu e bine si sa argumentezi si eventual sa vii si cu solutii si alta e sa fii chitibusul de pe margine care doar critica, eventual si cu un ton acid si atat. Este o diferenta, daca nu o sesizezi tu.... imi cer scuze dar ea sa stii ca tot exista !
Si iar m-am lovit de o alta perceptie gresita si anume cum ca nu am cautat destul, exact la aceeasi persoana (ceea ce ma face sa cred ca esti una si aceeasi persoana cu cea de care spun, mai ales ca ai postat la cateva minute distanta, daca gresesc IMI CER SCUZE ANTICIPAT !!!) ! Cum as putea sa iti dovedesc ca atunci cand ma intereseaza ceva caut pana epuizez sursele. Ca mai scapa una alta, pe forum se mai da dintr-un subiect in altul, cuvantul sau cuvintele folosite drept criteriu de cautare pot fi gresit alese ca nu sunt robot sau poate lipsesc tocmai din mesajul respectiv.... e usor sa dai cu piatra !!!
Si acum sa revenim la subiect: eu nu pot pune (ca Ipsihi) banda aceea de al. sau inox, in barca, pur si simplu barca nu imi permite asa ceva si in cazul asta as opta ptr o racire cu apa dar nu stiu cum sa fac contactul dintre teava si radiator. Poza pusa de tine (prima) este o idee buna, imi deschide ceva perspective, elibereaza un canal, cum zic unii-altii. Daca imi vine vreo idee o s-o postez. Singura idee care mi-a venit azi era sa maresc spatiul dintre paletele radiatorului ca sa aiba loc teava de cupru pe care o am eu si sa faca un contact cat mai mare cu baza radiatorului si sa cositoresc vreo 3 tevi drepte legate in capete cu furtun, toata chestia cu traseu de S. Sau sa gasesc teava care sa intre perfect intre acele palete ale radiatorului, daca gasesc e mai simplu si nu mai muncesc atat. Problema e ca acum nu am regulator si trebuie sa caut teava dupa ce il cumpar,
Din a doua poza nu am inteles decat ca intra apa printr-o parte si iese prin alta, ce este acolo in interior si cum se face contactul cu radiatorul regulatorului nu am inteles. Sunt novice si neexperimentat in chestii de genul asta, nu e vina ta, nu te simtii vinovat ! Ma gandesc ca e bine totusi sa spun cand nu inteleg ceva !
Aceasta postare a fost editata de Alexxxandru: 24 June 2008 - 09:43 PM