Salutare. Imi cer scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dar ma tenteaza sa fac o barcuta pentru nadit. Nu ma pasioneaza nici barcutele, nici pescuitul. Dar am doi colegi la serviciu care vor, iar pe mine ma pasioneaza tehnologia si tehnica pentru crearea barcutei. De ceva timp am un elicopter. De si mai mult timp tot invat despre elicoptere. Deci bazele le-as avea. Stiu ce e un ESC, un servo, tipurile de baterii.
Acum, legat de barcuta, nu stiu de ce toata lumea foloseste acumulatori plumb acid. Sau acelasi tip de motor power 755/40. Eu m-am uitat pe hobbyking (la noi mi se par super scumpe) la piese. Un ESC pentru barcute cu racire pe apa de 70A si BEC 5A nu e bun? Sau motoarele pe care le-am vazut acolo in genul asta:
http://hobbyking.com...s_Inrunner.html ?
Ideea ar fi sa cumpar o coca de la noi, iar electronica din afara. Problema este ca nu stiu exact ce imi trebuie. Am pus eu pe hartie motor, ESC, 2 servouri pentru cuve si unul pentru carma, elice...si m-am blocat. Nu stiu cum se numesc parghiile care fac legatura intre servouri si cuve. Nu stiu cum se leaga carma, dar mi-am facut o idee cu ce poze am gasit pe acest forum. Nu stiu cum se numeste legatura intre axul motorului si elice. Sau cum se face ea.
Deci daca aveti niste sfaturi, reguli de respectat in crearea unei barcute, va rog sa ma ajutati. :)
Multumesc.