Dupa cum spuneam, revin cu poze.
Dupa mai bine de o luna de la start din care ultima saptamana a fost de reparatii in urma neatentiei (am reusit sa rup chila), pun niste poze cu ce am facut pana acum.
Mai am de inchis cele doua flotoare (partea de jos) - in seara asta sper sa le inchid, dupa care, datorita unor piese lipsa si a unor piese incomplete la capac (Vasia, am descoperit aseara ca lipsesc niste chertari la piesele capacului si ale cocii - in speta sina pe care vine capacul montat nu are chertari in piesele cocii - si incerc sa reconstruiesc din pozele lui Adistu' :) ) urmeaza suprastructura si montarea la rece a componentelor electrice.
Dupa aceea urmeaza slefuirea si aplicarea unui singur strat de fibra foarte fina, chituire, slefuire, chituire...etc. si sper ca in cel mult doua luni sa fie gata coca 100%.
Apoi, montarea componentelor electrice (brushless Feigao 10XL sau SuperPower cu LiPo 2 x 3S 5500 - 8000 mAh in paralel si ingreunarea barcii pana la imersarea corecta a elicii in apa)
Nu am cantarit pana acum modelul insa cred ca depaseste in acest moment 1.5kg fiind realizat 95% din baghete de brad de 2mm si doar cateva baghete de balsa unde nu am putut indoi bradul :).
Daca aveti sfaturi, sugestii (in special de la Vasia, Adistul) le astept. Legat de partea din fata unde este o singura foaie, acolo o sa decupez un capac pentru a putea baga bateriile si lestul aferent.
Aceasta postare a fost editata de DragosJ: 20 February 2013 - 01:49 PM