vasia, la 03 September 2012 - 10:07 PM, a spus:
banuiesc ca intre timp au ajuns planurile la voi...
Dragos, vad ca te misti bine, masoara distanta intre cele 2 chile sa fie peste tot la fel si verifica sa nu ai diferente pupa prova (sa nu fie stramba) aseaz-o pe o masa dreapta si verifica. in rest spor la treaba incepe sa arate bine.
spor
Am masurat, din fata pana in spate, intre cele doua chile am fix aceeasi distanta. La spate la ultima coasta am avut o mica deviatie insa fiind pe balsa am reusit sa o trag pe pozitie. Am inchis complet barca mai putin spatele unde vin cuvele, inclusiv capacul e inchis. Am pus prima fibra intre chile, pe burta, de proba ca aveam niste rasina si intaritor de acum 3 ani :). Din pacate nu cred ca am timp zilele astea sa pun poze insa promit ca o sa pun cat de repede.Se pare ca rasina e ok, am tinut-o la intuneric si temperatura constanta de 20-22 grade.Motorizare pana la urma o sa fie cu Feigao Super Power cu 2 x 7.2V 3300 mAh NiMh in paralel, cu elice Graupner de viteza ( o sa o schimb ulterior cu una in doua pale insa de 35).Mare treaba cu taiatul laser, erori de taiere zero sau neglijabile.

Ajutor