nici nu stiu de ce ma chinui sa-ti raspund... oricum e pierdere de vreme... caci nu vei intelege nimic.
Eu am trecut pe la Stelica in cotlonul de sobolani de 2-3 ori... prima data ca sa-i las un pachet primit de la cineva din provincie... ( ca m-a mancat in c... sa fac gesturi bonome cu zugravii... si chiar nu intentionam sa-mi varuiasca prin casa ) si a 2-a oara ca sa-i dau o telecomanda HK-T6A v2 si un cablu de programare... sa-i pun softul aferent pe laptop si sa-l invat cum se face programarea respectivei telecomenzi ( habar nu avea ). Cablul de programare i l-am facut cadou... la fel ca si invataturile pe care i le-am dat... si in schimb am primit de la el un placaj de 5mm cam de 70cm/100cm... cu care nu am facut nimic... dar l-am donat cuiva sa-si faca o cutie de pus cuie. Tot atunci i-am aratat si ca trebuie pus un BEC extern ca sa nu-i mai "chitzaie" servourile de la cuve ( el zicea ca are telecomanda probleme ). Cred ca a 3-a oara l-am cunoscut pe Vasia...
In privinta "invataturilor" lui Stelica eu consider ca l-am depasit de mult si nu am ce invata de la el... oricine poate da foc unui regulator scobind in el cu surubelnita... sau sa monteze componente intr-o coca.
Eu mi-am depasit demult aceasta conditie... si incerc sa fac lucruri deosebite... cum este barca proiectata de Vasia spre exemplu.
Ar mai fi multe de spus... dar si timpul meu e limitat... la fel ca intelegerea voastra.
Spor!
http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 26 March 2012 - 11:10 AM

Ajutor