Cea mai buna sotie din lume ! Este sotia mea, Iuliana !
Postat 04 September 2007 - 11:05 PM
- " Barbate, nu vrei sa dai tu cu aspiratoru' ca eu tre sa termin mancarea, sa intind rufele, sa scot prajitura de la cuptor si apoi sa spal copii ? .....
- " Da mama, imediat, dupa ce lipesc conectorii la regulatoru' asta nou ca stii ca celalalt s-a ars " ..... dupa juma de ora...
- " Barbate, dai cu aspiratorul ? ....
- " Da mama, numai putin ca stii ca tre sa lipesc ampenajul la avion, doar n-o s-a zbor cu el rupt ? ....... dupa inca juma de ora ....
-"Barbate, ai dat cu aspiratoru ?!!???
"- Dau cand ma intorc de la camp mama ca si asa am intarziat, baietii sunt deja acolo..... dau cand ma intorc..... Te pup, pa" ...
" - Sarumana Mama" , spune si copilul si ies impreuna in viteza pe usa cu gandul la aerodrom...... Saraca nevasta nu mai zice nimic... Copiii ( tatal si fiul ) se simt bine la aerodrom, zboara ce au de zburat si se intorc acasa. Acasa totul este curat, prajitura gata, rufele uscate, copilul cel mic spalat si primesc intampinare :
"- Ei, cum a fost la zbor ?
-" Frumos, dar am izbit aveonul " raspunde sotul nervos luand o bucata de tarta.
" - Nu-i nimic draga, lasa ca il repari si ai sa zbori mai mult data viitoare" raspunde sotia. Si mai tarziu, sotul isi intreaba sotia :
- " Nu te superi ca am dat comanda de radiocomanda de aia scumpa ?... si ea raspunde :
-" Nu draga, de ce sa ma supar ?"
Daca ar fi sa acord o nota sotiei mele pe o scara de la 1 la 10 aceasta ar fi, si citez din feciorul meu cel mare, " un catraliard " . Declar deschis in fata natiunii ca am cea mai draguta nevasta din lume. Cand se strica un servou si comand " altele " nu zice nimic. Cand mai vreau un aveon nu zice nimic. Cand mai vreau un acumulator nu zice nimic. Pai cine credeti ca mi-a facut cadou primul aveon ( cessna ) ? Normal ca ea. Cine credeti ca m-a impulsionat sa lucrez la vionul castigator la Deproniada? Stati sa va povestesc. Inainte de Paste ne-am apucat de facut mobila in casa. Eu, baiat priceput, am dat comanda de pal ca sa imi fac singur mobila, ca doar n-o sa dau o gramada de bani la alti cetetateni ca sa bage doua holtzsuruburi. Zis si facut, da' pana sa termin eu mobila vine pastele si nu mai era decat o saptamana pana la terminarea concursului. Iau pauza de 3 zile, si in a patra zi, cu capul plecat dar oarecum cu privirea inspre pereti, imi intreb sotia : " - Oare ce sa fac mama, sa continui mobila sau sa lucrez la aveon ? " ......brusc, dinspre nevasta a venit o privire pe care numai oamenii casatoriti o cunosc, echivalenta cu 10 fulgere.....resemnat, m-am dus spre trusa de scule sa iau bormasina, holtzsuruburi, planurile.....etc :- " Normal ca te apuci de avion, mai sunt doar cateva zile pana se termina concursul !!!!! " Nici cea mai frumoasa aurora boreala nu putea exprima bucuria din sufletul meu ( si al feciorului ). Un alt exemplu :- " Pfoai, mama, am ajuns la aripa...si mi-e o lene sa fac fac nervuri....tre sa tai, sa le aliniez, sa le slefuiesc, apoi sa le lipesc cu mare grija..... mai bine fac aripa din polistiren la fir cald... " .... - " Lasa draga, daca ma inveti iti fac eu aripa ca stii ca eu am rabdare la chestii din astea ". Raman consternat, normal, si plec spre calculator.
Exemple sunt mai multe da' nu imi vin acu' in minte.....cand or mai veni o sa le scriu.
Deci, declar deschis ca am cea mai draguta sotie din lume iar randurile astea sunt numai o parte din tot ceea ce as vrea sa-i spun ...dar poate ca mai pastrez pentru particular ....
[B][I] :D :D :D
#3 Guest_shake_*
Postat 04 September 2007 - 11:18 PM
Felicit toate nevestele care isi sustin barbatii pasionati de aeromodelism!!!!!
Stima
Postat 05 September 2007 - 03:07 PM
Emilare, la 4 Sep 2007, 23:05, a spus:
eu, nevasta de navomodelist (navomodelistu' sta acum si se uita la mine cu o fataaaaa ..... ma rog, cu o fata http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif ) vin si-ti zic: ai visat frumos! http://www.my-smileys.de/smileys3/aufsmaul.gif trezirea! la situatia din Romania, vrei sa cred??? ntz!
la faza cu, concursul da are toate meritele, dar in rest...
mai departe il las pe navomodelistul meu, sa comenteze. :lol:
cred ca a venit momentul sa se deschida un topic numai pt. nevestele navo, aero, s.a.m.d. modelistilor.
Postat 05 September 2007 - 04:49 PM
#8 Guest_shake_*
Postat 05 September 2007 - 09:58 PM
mica, la 5 Sep 2007, 15:07, a spus:
la faza cu, concursul da are toate meritele, dar in rest...
si in rest are toate meritele...jos palaria in fatza dumneaei
deci cum spunea Emil..." Am cea mai extraordinara sotie din lume "
Stima
Postat 06 September 2007 - 08:08 AM
RedBaron, la 5 Sep 2007, 18:19, a spus:
...asta e ca in bancu ala: "cand te insori si tu, sa avem si noi nevasta noastra?"
Da ce treaba ai tu cu nevasta altuia frate?!
:) B) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Cu rabdare si ciocan.
Postat 06 September 2007 - 08:24 AM
si ca ultima sansa ne inscriem in Asociatie
Postat 07 September 2007 - 12:48 PM
PS. Felicitari pentru achizitie! Si pentru topic!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 07 September 2007 - 12:50 PM
Telefon: 0721 385365