Aceasta postare a fost editata de zgr_44: 30 September 2007 - 08:02 PM
Pagina 1 din 1
Moto Planor ELEKTRO PANDA a zburat o singura data saracu.....
Postat 30 September 2007 - 07:47 PM
Am un planor Elektro Panda......fata de greutatea lui de zdor care se da a fii 650g...am sarit rau calul la greutate, cam pe la 900g...ma rog asta pt. faptul ca i-am mai pus si tren de aterizare plus ca l-am mai si vopsit in vre-o 3 straturi, fiind facut din balsa, va dati seama cam cata vopsea a intrat pe el... ma refer ca greutate in plus.....cu seria 400 si elicie de 6x3 nici vb sa mai zboare...i-am pus un brushless KV 5400 du reductie 8:1 si elicie de 9x4.75...la prima vedere ar fi fost suficient....numai ca la numai vre-o 60m de la lansare a ramas in limita de viteza si s-a angajat de mai toata frumusetea, ce mi sa parut ciudat e ca s-a angajat prea repede avand un diedru destul de semnificativ ca si aripa parasol......acum am senzatia ca unughil de incidenta al aripii este ceva cam mare, deoarece in singurul lui zobr a trebuit sa il zbor cu profundorul putin picat ca sa poata zbura la orizontala, de mentioant este ca aripa are un profil cam ciudat de tip Jedelsky.....acum dati si voi cu parerea.....Electro Panda
Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1