Modelism - RHC Forum: Invitatie mini-concurs automodele electrice - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Invitatie mini-concurs automodele electrice

#1 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 16 October 2003 - 07:08 PM

Tocmai am primit o invitatie de la Dl. Profesor Manolache de a participa la un concurs demonstratie
cu electrice RC in sala.
Locul este in Sala Polivalenta. Data 29 Octombrie ora 11.00 AM.

Am inteles ca este un campionat de fotbal in sala.
In pauza de circa 1 ora putem sa facem 3 manse de calificari si o finala.

Mi-am permis sa promit ca vor veni si altii asa ca va invit si eu la randul meu sa participati cu electrice.
Nu stiu detalii, dar cica ar fi si premii !?! De indata ce aflu mai multe va informez.

Yours,

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 16 October 2003 - 07:09 PM

0

#2 Useril este offline   URK 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 163
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 16 October 2003 - 07:30 PM

Excelenta idee, sunt incantat!
Nu uitati se incheie sezonul de termice!
Hai sa ne preocupam de gasirea unei sali pentru electrice!!!! La limita cu chirie - strangem bani si asta e...

Bafta,
URK
0

#3 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 16 October 2003 - 08:42 PM

da-da-daaaa! electricuteeee!vin cu "bunicuta" Tamiya, daca sint primiti sa concureze si cei nelegitimati?
sint multe electrice, din cite stiu eu!viperine, electrica ta e din clasa 2wd track, 1/10, e regulamentara, iar daca e bine reglata si cu antrenament, face multe.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#4 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2003 - 10:43 AM

Nu este nici cu regulament strict, nici cu "legitimatie" sau nu. Absolut FREE. Cred ca nici scara nu conteaza, totul este sa fie electrice pentru ca este in sala, si stiti cum este cu fumul....
Eu unul cred ca se poate organiza chiar si un concurs de termice 1/8 in Sala Polivalenta cu o ventilatie corespunzatoare. Acolo au fost si curse de mototciclism cu obstacole...Si moto faceau mult fum !
Poate ....un 1/8 indoor cu public si bilete ......?? :huh: :huh: :huh: Am sa studiez posibilitatea si cam cat ar costa sala (poate gratis ?!)
0

#5 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 22 October 2003 - 03:44 AM

Luciane tu zici bine la faza cu public si bilete dar pentru asta trebuie facuta ceva reclama ... ca daca tot facem ceva macar sa umplem juma de sala ... si asa ne facem un fel de circari - cine stie - poate plecam si in turneu prin tara ... :)
0

#6 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 October 2003 - 06:39 AM

cata, stii ca nu zici rau? ce-ar fi daca ne-am duce duminicile la circ si-am insera in spectacole numere acrobatice cu d-alde savage?
?!?!?!?
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#7 Useril este offline   Julius 

• ex. Iulianv
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 22 October 2003 - 04:49 PM

Nu vreau sa fac reclama si mesajul se poate sterge in cazul in care contravine regulamentului forumului.

Azi am auzit de o noua pista pe karturi:
http://www.createc-racing.ro
Pista Baneasa.
Mi se pare ca e buna si pt automodele si dispune de cronometrare electronica in timp real !!?!?!

Atasez doua poze de la fata locului (interior si exterior).

Julius

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: createc.jpg

0

#8 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 22 October 2003 - 05:04 PM

Arata super cea externa!!! E la fix pentru auto! Iar numele celor care au facut firma/scoala/pista nu necesita nici un alt comentariu:

ANDREAS BRUNNER, NORBERT HAUSER .....

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 22 October 2003 - 05:07 PM

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#9 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 October 2003 - 04:40 PM

reamintesc ca maine Miercuri 29 Octombrie este mini-demonstratia concurs de la Sala Polivalenta cu automodele electrice.
Organizator: prof.Manolache Victor
Intalnirea si intrarea la ora 10.00 pe la intrarea actorilor (intrarea dinspre parc/lac) deci nu intrarea publicului !
Pentru mai multe detalii il puteti contacta pe dl. profesor.
0

#10 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 28 October 2003 - 04:45 PM

Din pacate e in timpul programului... Bafta celor care se duc acolo!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#11 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 29 October 2003 - 05:12 PM

Salutare

Imi pare rau ca nu ati venit si voi.Cu toate ca au fost doar 4 masini si daca mergea si a mea, erau 5, ne-am distrat foarte bine .
Au fost prezenti copii de la palatul national cu dl. profesor Topor Mihai ,dl.Manolache ,Hirt Lucian si eu.Am avut spectatori care erau foarte entuziasmati de ce vedeau si fiecare se distra de minune ,am avut si comentator care comenta toate fazele de pe circuit si mai zicea si cite ceva despre acest sport, am avut si un traseu delimitat de niste popici speciali .Pe scurt a fost super.Pote data viitoare veniti si voi(care puteti).

Bogdan
0

#12 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 October 2003 - 06:27 PM

...data viitoare... cind se mai tine? ca acuma, chiar a fost cu muncile, cu astea (initial am avut impresia ca "pica" mai in week-end).

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu