Modelism - RHC Forum: Interferente... exista o solutie: LABEL - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Interferente... exista o solutie: LABEL

#1 Useril este offline   NTV 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 08-July 04

Postat 18 July 2004 - 04:45 PM

Salut,

Am auzit fel de fel de povesti despre crash-uri...
Fara doar si poate... fiecare dintre voi... stiu, au vazut sau au experimentat un crash.

Am vazut la cimp... statii de telecomanda profesionale...
Am vazut si citeva crash-uri... si va pot spune ca statiile de telecomanda ale celor patiti erau deasemenea statii bune si recunoscute ca fiind reliable.

Primul gind al celui patit este cel mai adesea: "oare cineva cu acelasi canal n-o fi deschis accidental statia?".

Va propun sa implementam o regula: afisarea canalului pe care operam cu sistemul de telecomanda cu un label pe antena telecomenzii. Este simplu si eficient.
Deasemenea, intr-un loc vizibil, pe cite o pagina A4 (cu un minicatarg din bagheta de 3x3 sau "bat de frigaruie" lipit cu glue) sa scriem canalele cu care operam intr-o zi la cimp.
Nu schimbi canalul in fiecare saptamina... asa ca atunci cind pleci iti poti lua "steguletul" cu tine cind pleci.

Desigur, vor exista pareri care vor sustine: "De ce sa-mi afisez canalul? In felul acesta rau voitorii ma vor da jos mai usor...!!!".
Daca exista astfel de oameni printre cei care isi zboara modelele la cimp, ar trebui sa ii identificam.
Eu personal nu cred ca exista rea vointa in rindul celor care muncesc si investesc munca si bani in hobby-ul lor.

Pentru cei ce sustin aceasta idee... de a afisa canalul in primul rind pe statie si mai apoi pe un stegulet... ii rog sa sustina aceasta regula.
Daca va apucati sa faceti stegulete... faceti mai multe si pentru cei ce nu vor citi acest mesaj si apuca sa vina la cimp fara.
Ne va ajuta sa aterizam mai usor si sa stam mai mult in aer.

Regards,
Nic
0

#2 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 18 July 2004 - 06:08 PM

Nu stiu daca kit-urile din Europa sunt la fel dar mie mi-au dat un stegulet cu canalul la Futaba mea.
0

#3 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 18 July 2004 - 09:54 PM

Eu personal stiu pe cineva care face aeromodele pe ideile ,munca si bani furati!
Ideea ta e buna dar in graba de a ajunge cat mai repede la camp se uita de cele mai multe ori steguletul, carligul sau hartia A4. Ca sa fiu sigur cum ajung intreb pe toata lumea ce canal are si daca e unul cu canalul meu trag masina langa el sa comunicam mai repede care si cum zburam.
Speram ca in curand o sa avem un teren privat de zbor unde nu va avea acces oricine si regulile vor fi clare.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

#4 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 18 July 2004 - 10:01 PM

Doua probleme:
1. Limba romana are un termen clar si net, impamantenit de sute de ani, care descrie obiectul din titlu: ETICHETA. Ma oftic cand vad ca am ajuns o natiune de handicapati, care copiaza orbeste tot ce vine de la o natiune de inculti, doar pt ca e la moda.

2. Ideea cu afisarea se aplica prin unele locuri. Chiar la RR 2004 am pus la dispozitie etichete autocolante pt cei doritori sa isi afiseze canalul. Eu cred ca este o chestie buna si folositoare.

BigRomanuVerde.
FROGS CAN FLY!
0

#5 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 19 July 2004 - 09:20 AM

Bigule, acuma de ce te upset?

Caci, see yourself, from time to time, apare cate unul new care nu a avut enough time sa surfing thorugh the tot bullshit-ul ce s-a mai wrote here!

Anyway, problematica este pertinenta, only ca the subject s-a mai tot despicat in four pe aici.

@NTV:

Hai nu te supara pe noi, dar am tot dezbatut problema asta de ni s-a acrit! Am tot incercat cu carlige de rufe, cu ecusoane, cu tabele, cu etichete...

La RR 2004 am avut din toate astea si totul a mers brici.
Io personal am in valiza de zbor carlige cu frecventa, am si ecusoane cu frecventa. Dar, intotdeauna cand ajung la camp, dau cu o intrebare...

Si vezi ca si despre terene de zbor exista un topic dedicat...

Uel cam tu za clab!
Soaiez le bien venu!

Aceasta postare a fost editata de Valteras: 19 July 2004 - 12:05 PM

Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#6 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 19 July 2004 - 09:22 AM

subiectul asta s-a mai urlat odata, de si acum Men (si nu numai el) e ragusit. Chestia tine de acum de bun simt.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu