Incendiu in Grecia doar flacari cat cuprinde
Postat 05 September 2007 - 05:59 PM
O fi venit si aia da" nam fost acasa :lol:
Despre inundatii...aici in zona Peloponezului...a Messiniei..pe unde a tot ars focul abia a plouat azinoapte dupa nu mai stiu cate luni.
Inca nam gasit timp sa ma ocup dar promit ca in curand o sa pun cateva fotografii de la locul dezastrului urmand ca dupa aceea sa inchidem subiectul ca de...focul sa cam stins si nu prea a mai ramas nimic de marait.
Despre inundatii...aici in zona Peloponezului...a Messiniei..pe unde a tot ars focul abia a plouat azinoapte dupa nu mai stiu cate luni.
Inca nam gasit timp sa ma ocup dar promit ca in curand o sa pun cateva fotografii de la locul dezastrului urmand ca dupa aceea sa inchidem subiectul ca de...focul sa cam stins si nu prea a mai ramas nimic de marait.
Postat 05 September 2007 - 07:04 PM
Valteras, la 5 Sep 2007, 08:52, a spus:
Ha? Unde ai vazut?
...cum spunea Ipsihi...la Haykydyky sau cum mama lu Hector ii spune!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 05 September 2007 - 09:21 PM
Marinaru, la 5 Sep 2007, 19:04, a spus:
...la Haykydyky sau cum mama lu Hector ii spune!!!
Halkidiki
Imagini atasate
Postat 10 September 2007 - 07:36 PM
Asa cum am promis,am facut cateva fotografii in zonele afectate dar din pacate calitatea este destul de slaba.
Imagini atasate
Postat 10 September 2007 - 07:39 PM
Si ultima fotografie facuta special pt Valteras.Asta e zona in care ar trebui sa vii.
Imagini atasate
Postat 10 September 2007 - 07:41 PM
Dupa cum vedeti verdeata nu mai exista in aceste zone.
Tinand cont de faptul ca incendiile au fost stinse si nu prea mai este nimic de spus legat de ele,declar subiect inchis.
Bafta,
Tinand cont de faptul ca incendiile au fost stinse si nu prea mai este nimic de spus legat de ele,declar subiect inchis.
Bafta,