Modelism - RHC Forum: Finala 1/8 auto - Procesul etapei - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Finala 1/8 auto - Procesul etapei ... sau ce se mai poate spune dupa

#1 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 08 September 2003 - 09:20 AM

S-a incheiat CN de automodelism.
Datoram multe multumiri celor care au ajutat Clubul Sprotiv RHC la organizarea aceatui eveniment, si nu au fost putini! Felicitari concurentilor. In primul rind pentru ca au participat. Felictari cistigatorilor atit ale acestei etape cit si ai CN.
Speram ca anul viitor sa fie si mai multi participanti si sa avem piste mai bune!
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#2 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 08 September 2003 - 09:56 AM

cu o participare fara precedent, mai ales datorita variantei cu mai multe etape, cred ca anul acesta s-a demonstrat mai mult ca oricind potentialul automodelelor rc in fenomenul modelistic romanesc.
mai departe, parerea mea este ca nu trebuie sa intrerupem iesirile la pista, mai ales ca vine SAB-ul, unde ar trebui sa fim prezenti.este foarte adevarat, s-au consumat multe resurse acum, dar hai sa recunoastem ca, datorita efortului deosebit al organizatorului-MULTUMIM RHC!!!-(cred ca este prima data cind o etapa a unui concurs "federal" este organizata de un club privat!),a iesit bine.cu exceptia, din pacate, a reeditarii unor flagrante erori de arbitraj, de era cit p-aci sa iasa iar anapoda(ce bine daca ar fi fost si arbitrii de la RHC!).
in cursul zilei de simbata, am avut deosebita placere sa revad un vechi prieten automodelist, Cristi Manasoiu, care acum "activeaza" prin USA.dupa discutiile cu acesta, cred ca am putea incerca si noi intensifica si dinamiza un pic iesirile la pista, daca am avea un organizator privat de reuniuni automodelistice, care sa se ocupe de amenajarea pistei si de curse, bineinteles cu instituirea unor taxe de participare de 10-15 dolari, de exemplu, bani din care sa se acopere cheltuielile cu schela, maturi, vopsea, etc.personal, as fi foarte fericit daca as avea cui sa dau de doua ori pe luna banii astia, dar sa stiu ca pot alerga civilizat.(ce zici RHC?).mai ales ca aceste iesiri ar putea fi un excelent prilej de popularizare a automodelelor.ca sa nu mai vorbesc de posibilitatea unor antrenamente in adevaratul sens al cuvintului.cred ca un sondaj pe tema asta ar fi util pentru luarea unei decizii in acest sens.
zau RHC, ne-ai oferit acest site excelent si acest forum "beton", da-ne si materializarea fizica a acestui exercitiu de comunicare interumana, e pacat sa nu fii prima entitate privata de anvergura care "rupe pisica"!(oricum, inceputul l-ai facut!).
astept si alte pareri, dar cred ca sint in asentimentul multora dintre noi.
inca o data, MULTUMESC RHC, A FOST EXCELENT!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#3 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 08 September 2003 - 11:14 AM

Aveti si AICI un articol aproape pertinent din Romania Libera de azi...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#4 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 08 September 2003 - 12:11 PM

Aproape pertinent articolul? Masini care deraiau nu am vazut...eu stiu ca deraiaza numai vehiculele care merg pe sine.. .da ma rog, asta e...

Evenimentul a fost super distractiv ,cel putin din punct de vedere al spectacolului.De pe margine arata chiar misto.M-am distrat si chiar au inceput sa imi placa si automodelele.

Sa speram ca asta e doar inceputul.
Homo Nauticus
0

#5 Useril este offline   Flop 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7

Postat 08 September 2003 - 05:13 PM

Intrebare: Mai avem Cupa RHC, HSI, Serpant-Mutu anul asta?
0

#6 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 08 September 2003 - 05:48 PM

Flop, la 8 Sep 2003, 17:13, a spus:

Intrebare: Mai avem Cupa RHC, HSI, Serpant-Mutu anul asta?

Bai, esti meserias, sa plezneasca Proceed-ul meu!!!! :huh: :huh:
2 fast 4 you 2
0

#7 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 08 September 2003 - 06:10 PM

De-ti plezneste, Zama veseleste.... :huh:

Pai sa speram ca vor mai fi concursuri, ca doar prinseram gustul. Eu unul am promis reluare ProRace, asa ca "Tineti aproape". Poate or mai fi si alti doritori.

In orice caz concursul a fost super ! Vreau sa remarc in mod deosebit calitatea pilotajului lui Cristi Faur care a fost de nota 10 !!!! Si bineinteles "debutul " fulminant in 1/8 al lui Stefan Tulbure, care pot spune ca mi-a facut multe ture fripte...!! Bravo Cristi, bravo Stefan !
Si BRAVO tuturor concurentilor din ce in ce mai buni !!!!! Chiar daca am stat mai mult pe tusa, sincer a fost placut si privitul fie din tribuna sau ( :huh: ) de pe podium.

Last but not least, eu vreau sa multumesc si mecanicilor mei, pe care i-am chinuit mult acest concurs, Cristi Marin si Bogdanel Ionescu. Mersi mult !

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 08 September 2003 - 06:13 PM

0

#8 Useril este offline   gica viteza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 08-March 03

Postat 08 September 2003 - 06:52 PM

Concursul a fost superb
Cu toate ca masina mea a stat mai mult pe gazon decat pe pista, a fost super de misto si pot sa zic ca am prins si eu gustul automodelelor.
-Spuneai ceva Luciane de un ProRace curand?
...vitezomanul gica spray...
0

#9 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 08 September 2003 - 08:15 PM

Asteptam poze!!! :huh:
0

#10 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 09 September 2003 - 08:52 AM

Chiar daca (nici) acum nu m-am dat la 1/8, totul a fost super, privit de pe margine! Am stat si intre spectatorii de ocazie si comentariile lor semanau mult cu cele de la o etapa de Raliu sau chiar de Formula 1! Se puneau chiar si pariuri! Participare numeroasa, masini bune sau excelente, piloti la fel, ce mai, show pe masura!!!

EXCELENT!!!!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#11 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 09 September 2003 - 09:08 AM

Poze sunt in Galeria Foto.
Vor mai urma! :huh:
0

#12 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 09 September 2003 - 09:46 AM

REZULTATE: (vom publica rezultatele complete in sectiunea Articole in scurt timp)

2WDC Seniori
Etapa III
1. Faur Cristian - CSM Arad
2. Hirth Lucian - CSTA Bucuresti
3. Parloaga Paul - CSTA Bucuresti

Campionat
2. Hirth Lucian - CSTA Bucuresti
3. Parloaga Ionut - CSTA Bucuresti

Echipe (dupa intreg campionatul)
1. CSM Arad
2. CSTA Bucuresti
3. CS RHC Bucuresti

2WD F1 Seniori
Etapa III
2. Dumitru Emanuel - CSTA
3. Hirth Lucian - CSTA

Campionat
2. Tulbure Stefan - CS RHC
3. Dumitru Emanuel - CSTA

1. CSTA
2. CS RHC Bucuresti
3. CSM Arad

4WD Seniori
Etapa III
2. Tulbure Stefan - CS RHC
3. Marin Cristian - Sportul Studentesc

Campionat
2. Marin Cristian - Sportul Studentesc
3. Tulbure Stefan - CS RHC

1. CS RHC Bucuresti
2. CSTA Bucuresti
3. CSM Arad
0

#13 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 09 September 2003 - 03:13 PM

Salutare tuturor,

Nu stiu cu ce sa incep...dar voi incepe:

Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat la organizarea si pregatirea acestui concurs, lista este destul de lunga si nu as vrea sa uit pe cineva.

Multumesc:
1) mecanicilor mei Catalin (Cata WRC), Mihai (######)
2) baietilor de la birou: Mihai, Gabi, Florin, Andrei si Iuliei pentru ajutor (si celorlati daca au mai fost)
3) Sorin Parloaga pentru tuningul si reglajele aplicate motorului meu
4) Gabi (Buggy Man) pentru piesele imprumutate
5) celorlalti pe care i-am uitat sa nu va fie cu suparare
Sunteti de GASCA!!!!

Bravo Cristi pentru victorie nu stiu cum ai reusit sa faci atatea ture, eu unul m-am straduit dar nu am reusit, banuiesc ca sunt niste ore de pilotat in plus, (cate mii or fi oare?) si niste reglaje mai bune...... la anul poate am sa fac si eu mai multe..... vom vedea, inca odata bravo!

Poate mai facem o tura anul asta caci tare bine a fost.
0

#14 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 10 September 2003 - 07:08 AM

am uitat sa multumesc colegilor de la aero si navo care au fost alaturi de noi.sa traiti si sa stiti ca venim si noi la voi!
pentru webmesterica:cred ca mentionarea, in clasamente, alaturi de numele sportivului si in loc de numele clubului, a materialului de concurs(sasiu, motor, caroserie) ar fi mai "in ton"cu trendul actual mondial, cam toate clasamentele de afara asa se fac, mentionindu-se cu ce s-a "tras".clasamente pe cluburi sau nume de cluburi atasate sportivilor nu prea am vazut.
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#15 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 10 September 2003 - 11:02 PM

Stefan, la 9 Sep 2003, 15:13, a spus:

Sunteti de GASCA!!!!

Asta cautam atunci cand m-am hotarat sa aleg automodelismul.

Despre concurs nu cred ca ar fi prea multe de spus, in afara de faptul ca totul a fost EXCELENT! Alaturi de RHC, implicat mai mult decat financiar, concursul a decurs in conditii mult imbunatatite fata de ce am vazut pana acum. Rautatile si orgoliile se pot lasa la intrarea in parc, daca se doreste, si rezultatele nu pot fi decat placute. Implicarea a fost factorul cheie pt ca lucrurile sa devina realitate, suntem pe drumul cel bun.

Asteptarile mi-au fost confirmate si Stefan(Syr-RHC) a reusit o performanta remarcabila, de 'elita' ash putea spune. In schimb demostratia facuta de Cristi Faur....auci...am avut senzatia de cateva ori ca ma uit la reluare pe una din sicane...e tare, tare bun. Asta nu face decat sa ne dorim sa fim si mai buni, cu din ce in ce mai mult antrenament(...si timp). Felicitari pt toti participanti!!!
Bine a remarcat Mizzone, prezenta celor de la aero si navo.

La final zic ca m-am distrat de minune pe parcursul desfasurari concursului. ....a si dupa, merci de show Bogdanel!

ps stiti bancul cu blonda?
0

#16 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 16 September 2003 - 11:11 AM

Salutare la toata lumea!

...greu cu inceputul!

In primul rand sunt bucuros sa constat ca numarul automodelistilor a crescut simtitor in acest an.Duminicile monotone, cand mergeam la pista de unul singur au incetat sa mai existe.
Mai mult, toti cei care au revenit sau au descoperit acest sport sunt oameni minunati.

Acest an a fost super din punct de vedere competitional, am avut parte de un concurs national super organizat, ultima etapa organizata de RHC fiind de-a dreptul exceptionala.BRAVO!

Am constatat ca cel mai important amanunt pentru a avea sanse de victorie consta in setarea modelului, lucru neglijat de mine!Promit ca pe viitor sa nu se mai intample.

In final vreu sa ii felicit pe toti cei care au participat la aceste competitii si sa ii asigur ca voi spune prezent la orice eveniment dedicat modelistilor.
Contati pe mine!
RHCForum - Webmaster
0

#17 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 September 2003 - 11:17 PM

...poza

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: alo1.JPG

0

#18 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 September 2003 - 11:24 PM

bonus

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: bart.jpg

0

#19 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 September 2003 - 11:02 PM

PiccoMaster, la 25 Sep 2003, 09:12, a spus:

But cum ramane cu incinta ??? :)

asta cred ca merge in poza de mai jos:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: pozitie.jpg

0

#20 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 26 September 2003 - 11:47 AM

Pana la urma cum a ramas cu participarea noastra la SIAB?
Facem ceva?
A vorbit cineva cu organizatorii SIAB?
RHCForum - Webmaster
0

#21 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 26 September 2003 - 12:12 PM

La SIAB am vorbit eu. Vom face demonstratia pe pista de off-road. Astazi sau maine ma duc si eu sa vad pista si sa vad ce se poate face acolo. Alt loc nu este disponibil se pare.
Anul acesta nu va fi pista de karting deci utilizarea amenajarilor lor nu este posibila.
Dupa ce vad pista de off-road si intregul salon ) :) ) va comunic exact data. locul, ora, si celelalte detalii.

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 26 September 2003 - 12:14 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu