2 banuti merita sau nu?
Postat 08 September 2007 - 08:18 PM
eu am lucrat la un supermarket si va spun in fata ca in unele perioade(mai ales in jurul Pastelui si a Craciunului) nu sunt marunti nici la banca(oricare banca)-eram incredintat cu schimbatul in fiecare zi a 3-400 de lei in marunti(unde 50 de lei erau de 5 bani si 1 ban) dar in jurul sarbatorilor mergeam pe la toate bancile si deabia daca aveau de 1 leu bacnote daramite monezi. Deci mai intelegeti si voi pe bietii oameni(ca am stat si la casa cand a lipsit casiera si stiu cum ma simteam cand stiam ca nu am marunt sa dau rest :D nu din vina mea). Dar daca de fiecare data cand cumperi de acolo nu are sa iti dea rest(nu o data la nu stiu cat timp) atunci zii ceva si nu mai cumpara de acolo :lol: .
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion." Â
Postat 09 September 2007 - 01:13 PM
Ce mai tare faza a fost cind mi-am luat un pachet de tigari de la un chiosc din comuna Rosu de linga Bucuresti, unde neavind sa-mi dea rest o mie de lei, a pus linga pachetul de tigari un ardei iute :D.
Asa ca daca in orase iti mai da o bombonica , caramea , etc , la tara iti da restul in produse agricole :D
Asa ca daca in orase iti mai da o bombonica , caramea , etc , la tara iti da restul in produse agricole :D
Postat 24 September 2007 - 06:17 PM
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 24 September 2007 - 08:04 PM
olly, la 24 Sep 2007, 18:17, a spus:
tareeeeeee rau =))=))))))))
Postat 24 September 2007 - 08:18 PM
da,tare rau.
pacat ca degeaba....azi vanzatorul din colt mi-a spus pe fata.....azi n-am 10 bani sa-ti dau ,raman la mine.
si nu avea m-am uitat in sertarul casei de marcat...dar nici macar nu a mai incercat faza cu guma sau bomboana sau plicu de ness...
pacat ca degeaba....azi vanzatorul din colt mi-a spus pe fata.....azi n-am 10 bani sa-ti dau ,raman la mine.
si nu avea m-am uitat in sertarul casei de marcat...dar nici macar nu a mai incercat faza cu guma sau bomboana sau plicu de ness...
flying is my life...
Postat 24 September 2007 - 09:22 PM
SILVIU66, la 24 Sep 2007, 21:18, a spus:
nici macar nu a mai incercat faza cu guma sau bomboana sau plicu de ness...
Pe mine cel mai tare ma enerveaza cand mai trebuie sa dau 20-30 bani , ii dau 50 bani(daca nu am 20-30bani) si dupa aia bineinteles ca nu are rest....incep si eu acu..nu ca as fi rau....da totusi.daca mi se intampla faza asta de 5 ori..am deja 1 leu lasat la Tanti. De ce cand merg a 6-a oara tre sa dau iar 10-20-30 bani ? Si mai nashpa e faza cand nu am nici aia 50 bani..si tre sa ii dau un leu. Da de acu o sa incep sa strang si eu restul.
<<<ZA MOLDAVIAN BRAZARS>>>
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 01 November 2007 - 07:11 PM
moda s-a schimbat....
am mult de alergat...prin bucuresti....cand ma lasa nervii recurg la metrou si la ratb.
de obicei cumpar un singur bilet.daca dau 1,10 lei e ok. daca dau 1,50 lei primesc rest 30 de bani invariabil.deci daca ai suma exacta costa atat.
daca nu ai ,costa mai mult.deja am patit de 10 ori ,nu se mai poate spune ca e intamplare.
am mult de alergat...prin bucuresti....cand ma lasa nervii recurg la metrou si la ratb.
de obicei cumpar un singur bilet.daca dau 1,10 lei e ok. daca dau 1,50 lei primesc rest 30 de bani invariabil.deci daca ai suma exacta costa atat.
daca nu ai ,costa mai mult.deja am patit de 10 ori ,nu se mai poate spune ca e intamplare.
flying is my life...