Magazin nou accesorii Casute,decor,semnalizare
Postat 20 October 2003 - 12:59 AM
Il gasiti la parterul magazinului Muzica din Calea Victoriei.Ce puteti gasi de vanzare :produse NOCH vegetatie,imitatie asfalt,pietris.nisip,iarba,portaluri tunel,adezivi pt. covor de iarba, kituri imitatie apa, multe nu pot fi expuse pentru ca nu este loc suficient dar sunt in stoc si se pot aduce a doua zi cel tarziu;produse VIESSMAN semafoare,stalpi de iluminat; produse VOLLMER case,gari,cladiri industriale; truse noi "N","HO" de la FLEISCHMANN; trusa si vagoane "TT" de la TILLIG; centrale digitale si decodoare cu sunet de la firmele LENZ si ESU. In luna noiembrie venim puternic pe piata si cu alte produse pe care le puteti sa le cumparati din acelasi loc. Va invit pe toti cei interesati sa-si imbogateasca colectiile sau sa-si imbunatateasca dotarile de luni - vineri intre orele 10-19 si sambata intre 10-14 sau chiar sa vada ce mai este nou in domeniu,la Mag. Muzica parter. Daca aveti timp poate treceti pe la magazin sa vedeti cu ochii vostri, nu cred ca veniti degeaba.
Postat 27 October 2003 - 02:38 AM
Postat 27 October 2003 - 04:30 PM
Desi nu aici este locul, cred ca e bine de spus ca la preturile la care banuiesc ca se cumpara tot ce zici mai sus, n-as putea compara (im)posibilitatea de a le avea cu cea virtuala in care pot sa-mi fac o macheta mai mare decit suprafata blocului in care locuiesc (!). Si eu am o colectie frumusica de modele 1:87 la care tin ca la ochii din cap (ma rog, aproape), dar preturile de care trebuie sa ma apropii...sincer mai bine dau 50 de euro pe un joc in original.
Cum spuneai, fiecare cu alegera lui.
Postat 07 November 2003 - 03:12 PM
Si ma asteptam sa gasesc ceva ca lumea, nu poti numi "MAGAZIN" doua afise pe pereti.
Asa ca imi esti dator cu banii pe taxi mai Taurus mincinosus.
Postat 07 November 2003 - 09:26 PM
Tocmai am citit ca ai 15 ani,ai o problema cu parcarea , ai deja masina personala si conduci la 15 ani ?Esti tanar si poti sa mergi pe jos 3 minute de la metrou, daca iti permiti la varsta ta un taxi insemna ca ai bani, in final pentru un pusti de 15 ani esti cam obraznic.Si inca o chestie nu am avut vizitatori de varsta ta la magazin ,asa ca mai uitate o data in buletin si vezi cati ani ai,pun pariu ca ai mai mult decat spui.
Aceasta postare a fost editata de Taurus: 08 November 2003 - 02:27 AM
Postat 08 November 2003 - 11:26 AM
Iar preturile sunt mai mici ca in alte parti (un pom costa cam 30-40mii iar la altii 2 euro).
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 09 November 2003 - 05:12 PM
Olaf, copacii aia de 1 euro sunt din aia la set, stii ce face Taurus? Ii scoate din set si ii vinde ca la piata pe bucata. Daca te miri asa tare ca e marfa pe stoc de ce nu cumperi tu ?
Lasa Taurus nu te mai enerva ca am gasit oameni care chiar fac treaba si ma ajuta, intre timp tu mai intereseaza-te ce inseamna sa ai 15 ani ca ai ramas cu impresia ca in ziua de azi se face ca pe vremea ta, adica nimic! Si daca vrei sa-ti mearga afacerea obisnuieste-te sa pupi clientul nu sa-l injuri. Bafta!
Postat 09 November 2003 - 05:13 PM
Postat 10 November 2003 - 09:46 AM
Pe urma mai vedem in functie de piesele care o sa vina.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 10 November 2003 - 10:20 AM
In schimb are dreptate sunt prost crescut si am un plan ascuns sa-l distrug deci o sa mai vin aici pe forum ca sa-mi pun in aplicare planul.
Taurus, fii atent: bu-hu-hu!
Postat 11 November 2003 - 02:37 AM
Multumesc si te astept!
P.S. Criticile tale constructive ma determina sa fiu mai bun in domeniu.
O mica rectificare,sper sa nu fiu acuzat de reclama un pom maxim 31000 de lei.Scuze si multumesc.
Aceasta postare a fost editata de Taurus: 11 November 2003 - 02:41 AM
Postat 11 November 2003 - 01:38 PM
Si data viitoare sa nu te mai superi daca altii au alta parere.
Acum poti sa-mi spui exact ce magazine de trenulete sunt in Bucuresti? Multumesc!
Postat 11 November 2003 - 10:35 PM
Postat 12 November 2003 - 10:43 AM
Postat 12 November 2003 - 08:02 PM
As avea si io o intrebare am vazut intr-o vitrina de modelism niste modele feroviare dar mi-au parut ceva
mai mari, erau date si niste date despre ele de exemplu:o locomotiva electica era lunga de 180mm si
cintarea 400g,un vagon de calatori avea 233mm ecartamentul liniei l-am apreciat eu la aprox. 20-25mm.
Care dintre normele existente ar putea fi?
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 12 November 2003 - 08:24 PM
Postat 12 November 2003 - 08:36 PM
dar care are sub 20mm si asta de 1:43 cu ecartament de 33 mm parca?
Postat 12 November 2003 - 08:51 PM
firmei la care am vazut eu modelele in vitrina.Firma se numeste Kleinbahn si e formata din numele
producatorului Ing. Klein Erich si cuvintul Bahn care inseamna "cale" (ferata) in nemteste.
Postat 21 November 2003 - 01:19 AM
Exista printre voi cineva care s-a incumetat sa foloseasca sine de tip vechi din tabla combinate cu sina profil,indiferent de scara HO,TT,N si fara sa foloseasca sina adaptoare? Dar , ideea este daca a gasit o solutie pt. varianta in care sina nu este fixata pe o placa si este montata si demontata de fiecare data cand este nevoie. Pe o placa este relativ simplu dar pe covor se schimba situatia.
Postat 23 November 2003 - 08:57 PM
Postat 23 November 2003 - 09:35 PM
ecartamentul mai largit. 8) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
Postat 23 December 2003 - 01:39 AM