Salutare,
care este cel mai ieftin planor din polystiren injectat ( kit RTF ) si unde poate fi gasit in Bucuresti?
multumesc
Pagina 1 din 1
Planor polystiren
Postat 17 August 2007 - 08:12 PM
salut eu sunt din bucuresti si sincer nu stiu niciun magazin de aeromodelism in....marele BUCURESTI...ce ironie!!!!! asa ca nu cred ca o sa gasesti...stiu unul de trenulete alte chestii in fata facultatii de drept langa opera romana. bafta multa!
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Postat 17 August 2007 - 08:25 PM
Citeaza
salut eu sunt din bucuresti si sincer nu stiu niciun magazin de aeromodelism in....marele BUCURESTI
Deci pana acum ai trait degeaba in Bucuresti... Oricum, nici afara nu sunt decat PUTINE magazine gen supermarket, unde mergi cu cosul si-ti iei motor sau model... Se comanda de regula pe net, chiar din Romania, si vine frumos prin posta. Cu plata ramburs, eventual.
Asa ca,
BAFTA!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
Postat 17 August 2007 - 10:55 PM
@pavcostel
iti multumesc ca m-ai luminat despre marele Internet. Consider ca raspunsul tau este total gresit fata de intrebarea mea. Inca ceva la care iar nu te-ai prins... aici este vorba de magazin FIZIC nu VIRTUAL.
va multumesc pentru timpul acordat
porumbeu
iti multumesc ca m-ai luminat despre marele Internet. Consider ca raspunsul tau este total gresit fata de intrebarea mea. Inca ceva la care iar nu te-ai prins... aici este vorba de magazin FIZIC nu VIRTUAL.
va multumesc pentru timpul acordat
porumbeu
Postat 18 August 2007 - 05:23 AM
dar este in magazin FIZIC langa piata rosseti in bucuresti!!!! Numai ca au preturile cam piperate si nu prea au multe chestii in magazin
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"
Team Aeropower
Postat 18 August 2007 - 09:00 AM
ai zis langa rosetti? unde mai exact? daca stii si o adresa ar fi bine, astept pe MI
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Postat 18 August 2007 - 11:26 AM
@porumbeu
Raspunsul era strict ON-TOPIC. Si tu nu te-ai prins, vorbeam despre un magazin FIZIC!
I-mi plac de mor tinerii/batranii care in loc sa se intereseze un pic inainte de a se simti "jigniti/deranjati" fac afirmatii categorice. Gen Marele Bucuresti, etc. Daca citeai un pic pe aici ai fi remarcat ca numele firmelor concurente, mai ales cele care au magazin FIZIC este cenzurat! Deci puteai sa dai un mail sau un telefon. Ca alea nu sunt (inca) cenzurate. Daca incerc sa-l scriu aici apare ######.
Asa umplem serverul PRIVAT al RHC cu aceleasi si aceleasi intrebari inutile. "Sarcasmul" meu a fost pe masura mesajelor anterioare din topic.
Repet, exista si in Bucuresti un magazin FIZIC. Mai ales ptr. articole MPX si Jamara. Nu este genul de supermarket, dar exista. Un coleg de Forum face destul efort atat financiar cat si logistic sa-l tina. Cu afirmatii categorice negative reusiti sa-l imbarbatati puternic. Desi magazinul se afla fizic pe o strada ce poarta incarcatura pozitiva... Str Sperantei, vis-a-vis de Biserica Armeneasca. Ti-am scris in mesajul precedent sa nu te astepti sa gasesti de toate acolo! Pentru ca de regula se cumpara mult mai usor on-line, acum disparand si taxele vamale EU. Nimeni nu tine pe stoc de toate. Daca le comanzi ai maxim doua saptamani pana la livrare. Dar cele uzuale, sau diverse consumabile le vei gasi intr-un magazin fizic. Sper ca acum esti mai lamurit.
Asa ca,
BAFTA!
Costel
Citeaza
@pavcostel
Raspunsul era strict ON-TOPIC. Si tu nu te-ai prins, vorbeam despre un magazin FIZIC!
I-mi plac de mor tinerii/batranii care in loc sa se intereseze un pic inainte de a se simti "jigniti/deranjati" fac afirmatii categorice. Gen Marele Bucuresti, etc. Daca citeai un pic pe aici ai fi remarcat ca numele firmelor concurente, mai ales cele care au magazin FIZIC este cenzurat! Deci puteai sa dai un mail sau un telefon. Ca alea nu sunt (inca) cenzurate. Daca incerc sa-l scriu aici apare ######.
Asa umplem serverul PRIVAT al RHC cu aceleasi si aceleasi intrebari inutile. "Sarcasmul" meu a fost pe masura mesajelor anterioare din topic.
Repet, exista si in Bucuresti un magazin FIZIC. Mai ales ptr. articole MPX si Jamara. Nu este genul de supermarket, dar exista. Un coleg de Forum face destul efort atat financiar cat si logistic sa-l tina. Cu afirmatii categorice negative reusiti sa-l imbarbatati puternic. Desi magazinul se afla fizic pe o strada ce poarta incarcatura pozitiva... Str Sperantei, vis-a-vis de Biserica Armeneasca. Ti-am scris in mesajul precedent sa nu te astepti sa gasesti de toate acolo! Pentru ca de regula se cumpara mult mai usor on-line, acum disparand si taxele vamale EU. Nimeni nu tine pe stoc de toate. Daca le comanzi ai maxim doua saptamani pana la livrare. Dar cele uzuale, sau diverse consumabile le vei gasi intr-un magazin fizic. Sper ca acum esti mai lamurit.
Asa ca,
BAFTA!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1