august 2007 la cat mai multe zboruri!
Postat 18 August 2007 - 12:32 PM
http://www.youtube.c...h?v=OFbss3hA1UQ
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 18 August 2007 - 07:26 PM
Postat 19 August 2007 - 08:46 AM
http://www.youtube.c...h?v=Fm7RwaqMiRI
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 19 August 2007 - 10:26 AM
Cuia mai doreste sa zboare pe acolo nu pot decat sa-i urez succes.
Postat 20 August 2007 - 08:57 PM
ZOD, la 20 Aug 2007, 17:21, a spus:
frumos!
Postat 23 August 2007 - 10:48 PM
http://www.youtube.c...h?v=37w4wK2TxrE
Aceasta postare a fost editata de hash84: 23 August 2007 - 10:52 PM
Postat 23 August 2007 - 10:55 PM
Postat 23 August 2007 - 11:10 PM
Postat 25 August 2007 - 11:38 AM
p.s.: filmul cu toata distractia il va pune alex mai incolo
Postat 25 August 2007 - 04:26 PM
http://www.youtube.c...h?v=iddkpJj9Iso
Aceasta postare a fost editata de hash84: 25 August 2007 - 04:27 PM
Postat 25 August 2007 - 06:04 PM
Aceasta postare a fost editata de florin100%: 26 August 2007 - 09:19 PM
Postat 25 August 2007 - 06:24 PM
Am zburat modelele dlui Craioveanu - un motoplanor electric si un trainer termic.
A fost vreme numai buna de panta, am avut cu mine rachetoplanul, dar organizarea si forma fizica proasta nu m-au ajutat sa urc dealul si sa stau acolo cateva ore. Ah ce ocazie am ratat.....
Niste parapantisti au ajuns la panta respectiva pe la 17:30, cand impachetam.
Cu ocazia asta am pus directie la model.
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 04 September 2007 - 03:03 PM
aici cularisul deasupra magarului din mijloc... :D
Imagini atasate
Postat 04 September 2007 - 03:05 PM
inainte de cimpina cu fo 3...4 km e statuia lui Vlaicu exact la intrarea in Banesti...
Imediat dupa statuie faci stga cum vii dinspre ploiesti si meergi cam 500m.
O sa dai de intrarea intr-o statie de asfalt, nu intri si mergi in continuare inca fo 200m.
Ai sa dai de un culoar superb cu deschidere cam de fo 500m .... sub tine ai cam 30...40m pina la riu.
PS. Ai grija curentii de acolo sunt DEOSEBIT de puternici
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 04 September 2007 - 03:07 PM
Postat 04 September 2007 - 03:22 PM
La Campina se pare ca e mai complicat.
La Sinaia sau Predeal, daca urc cu telecabina, poate gasesc mai multe locuri.
De exemplu, sus la Babele sau pe aproape, se poate?
Nu am mai fost de trei ani acolo, iar atunci (inexplicabil) inca nu posedam RC, eram papagal chiaun...... Ma intreb si acuma, cum dracu am stat in Germania juma' de an si nu mi-am cumparat - din capitala modelismului european - nimic? Unde mi-a fost capul?
Aceasta postare a fost editata de INCAS: 04 September 2007 - 03:28 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 04 September 2007 - 03:55 PM
am facut toate telecabinele de pe valea prahovei cu cularisu "in geanta".inclusiv poiana brasov,tampa,paltinis,balea lac ...nu am ratat nimic.
cu un planorash elapor gen ez* sau ezglider te poti baga si la babele.ceva mi mare sau mai greu ,nicidecum,pentru ca
nu ai unde ateriza.plin de pietre,bolovani,etc.plus ca pista este in panta(rampa).deci daca esti hotarat ca prinzi in mana aeromodelul la aterizare,
se poate si la babele.daca nu,nu!
babe,saint-bernard (LORD -pe numele lui),cabana,blonda,junior,etc...
Imagini atasate
Postat 04 September 2007 - 04:30 PM
Si sper sa ajung sa-mi fac planor de un pic peste 1m anvergura, de vreo 100 grame, cu doua canale, sa mearga la panta si pe vant slab.
Numai sa nu se strice vremea.
Nu de alta, da' daca am muncit o saptamana si jumate - fragmentat - la un planoras si a zburat numai vreo opt minute, in timp ce a fost plimbat si la Sibiu, si la Calugareni si la Alexandria, vreau sa-l zbor odata vreo ora macar, sa simt si eu ceva..... Sunt nervos :D
Aceasta postare a fost editata de INCAS: 04 September 2007 - 04:32 PM
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Postat 04 September 2007 - 04:31 PM
INCAS, la 4 Sep 2007, 17:30, a spus:
poate ne cuplam.am eu masina.cand esti hotarat da un mi,dar nu cu 24 de ore inainte ca degeaba il dai.
Postat 04 September 2007 - 04:34 PM
SILVIU66, la 4 Sep 2007, 15:55, a spus:
am facut toate telecabinele de pe valea prahovei cu cularisu "in geanta".inclusiv poiana brasov,tampa,paltinis,balea lac ...nu am ratat nimic.
cu un planorash elapor gen ez* sau ezglider te poti baga si la babele.ceva mi mare sau mai greu ,nicidecum,pentru ca
nu ai unde ateriza.plin de pietre,bolovani,etc.plus ca pista este in panta(rampa).deci daca esti hotarat ca prinzi in mana aeromodelul la aterizare,
se poate si la babele.daca nu,nu!
babe,saint-bernard (LORD -pe numele lui),cabana,blonda,junior,etc...
Da' la Azuga n-ai fost, nu? :lol: (se monteaza telescaun nou acum)
Nu stiu daca a fost cineva dintre voi acolo sus la Azuga, sunt curios cam ce avioane ar merge acolo. Bine, cred ca merge ce stii sa stapanesti pana la urma.
De-abia astept sa urc sus acolo ca n-am fost niciodata cu avionul si merg des in zona.
Postat 04 September 2007 - 06:36 PM
Citeaza
De ce nu-l intrebi pe NEa Puiu? La Campina a fost scoala de planorism. Parca se mai poate zbura bine pe pantele de la pista de motocross sau poligonul de trageri al armatei. Numai sa nu aiba cumva baietii exercitii, ca dupa aceea strecuram ceaiul cu tine... :lol:
Astea sunt asa, la prima vedere. Mai sunt multe pante, fie spre Doftana, fie spre Telega, fie spre Voila. Dar am imbatranit si ma lasa memoria. Eu zic mai bine faci un exercitiu preliminar inainte de Babele, Cota 2000... Silviu nu e la prima abatere, asa ca la el nu se pune!
Bafta!
Costel
Postat 31 August 2009 - 04:27 PM
%^&(&*^%$%^*, la Aug 2 2007, 10:11 AM, a spus:
ieri spre seara la Constanta,pe faleza a scazut temperatura sub 20 grade, si batea un vant de ne intrau pantalonii in flutter ;)
Teo(aka speedy400) ne-a delectat cu Cularisu lui, noi ceilalti nu ne-am hazardat ca batea vantu in rafale, si se formau turbulente mari.
il configurase ca sa actioneze toate suprefetele de comanda de la aripa ca eleroane, pe turbulentele alea nici vorba sa folosesti doar eleroanele de la capatul aripii.
Va salut!
Stie cineva cum pot da de cei de la x-projects?
Am primit un de la ei, acum vreo luna, un e-mail in care imi spuneau ca au pe stoc niste componente care ma intereseaza, dar de atunci n-am mai putut lua contactul cu ei.
Le-as fi dat un MI, dar vad ca aici apar ca "guest" si nu am aceasta posibilitate.
Sau daca stie cineva adresa lor sau un nr. de telefon, astept un raspuns pe MI, daca aici nu e regulamentar sa fie postate astfel de date.
Multumesc anticipat!
Aceasta postare a fost editata de ioan_p: 31 August 2009 - 04:29 PM