Avem deosebita placere sa va invitam la cea de-a III-a editie a Festivalului International de Fun-Fly si Freestyle intitulat "Flying Vampires Weekend".
Organizator: Clubul de Aeromodelism Flying Vampires Arad
Perioada desfasurarii evenimentului: 19-22 Iulie 2007
Locul desfasurarii evenimentului: Aerodromul Aeroclubului Charlie-Bravo, localitatea Siria, judetul Arad
Va punem la dispozitie:
* Pista ierbata tunsa si nivelata cu lungime totala de 600 metri
* Loc de campare si parcare
* Apa la cisterna
* Curent electric 220V de la generator
* Hangar
* WC
Conditiile de participare si normele de securitate sunt in conformitate cu regulamentul intalnirilor oficiale. Intrucat la elaborarea textul urmator am contribuit si eu, imi permit sa-l copiez integral:
"Este permisa pilotarea EXCLUSIVA a AEROMODELELOR (avioane, heli).
Exceptii.
Barci sau alte ciudatenii zburatoare vor fi admise doar daca vor fi radiocomandate doar cu emitatoare in benzile legale (fara emitatoare manufacturate sau modificate neautorizat sau AM sau...).
Alte modele radiocomandate (auto, navo, ufo-uri, ...) vor fi permise doar daca nu afecteaza (distructiv) pista, amenajarile sau pe participanti si doar daca nu sint aeromodelisti inscrisi la zbor (emitatoare luate pentru zbor sau reglaje).
Pilotarea se va face exclusiv pe pista amenajata si doar in zona special destinata zborului.
Nu este permisa pastrarea emitatoarelor in zona decit cu acordul organizatorului. Statiile de emisie se vor preda organizatorului la venire.
Nu este permisa folosirea oricarui dispozitiv de emisie radio daca acesta ar putea afecta (bruia) in orice fel emisia/receptia statiilor/receptoarelor inscrise sau rezervate.
Se va permite utilizarea doar a aeromodelelor care corespund din punct de vedere tehnic. Nu vor fi impuse restrictii de marime si motorizare atita timp cit nu incalca legile in vigoare. Proprietarul este exclusiv raspunzator pentru modelele si daunele (de orice fel) provocate de acestea.
Daca organizatorul considera ca vreun model nu satisface conditiile minime de securitate, isi rezerva dreptul de a nu permite utilizarea acestuia.
Poate participa orice persoana care piloteaza, construieste sau doar simpatizeaza acest hobby: aeromodelismul.
Virsta minima pentru piloti este de 18 ani. Minorii pot participa daca un adult ii ia sub raspundere.
Participarea va fi conditionata de luarea la cunostinta a prezentului regulament si semnarea declaratiei de responsabilitate.
Parcarea, camparea si alte activitati vor fi permise doar in locurile special amenajate.
Oricine e binevenit, indiferent de modelele detinute sau nivelul de experienta in pilotaj."
Cazare la motel si pensiunile din apropiere ( ca si anul trecut ). Lista actualizata va fi publicata curand.
Ca si puncte de atractie:
* Ruinele Cetatii Siria cu acces auto pana sus, loc unde vin toti parapantistii din zona.
* Complexul turistic Ghioroc cu lac, beach, camping, restaurant cu specific romanesc.
* Vinuri de regiune din Podgoria Aradului.
Pozele din 2006 le gasiti daca stiti unde sa cautati... ( acolo la diezuri )
Va asteptam cu drag!
Zoltan "zozo" Horvath
Presedinte
Aceasta postare a fost editata de zozo: 23 June 2007 - 10:27 PM