Pagina 1 din 1
stradale
Postat 12 July 2007 - 10:59 PM
salut
am de acuma 4 ani de cand nu am mai fost sa ma dau pe pista de la palat....
mai este practicabila? se mai strange lumea acolo?de pe 25 iulie pana in semtembrie vin in buc si as vrea sa ma dau.. am un hpi 1/10 on road...
mai exista amatori de 1/10 1/8 on road in bucuresti...mai exista pista??
am de acuma 4 ani de cand nu am mai fost sa ma dau pe pista de la palat....
mai este practicabila? se mai strange lumea acolo?de pe 25 iulie pana in semtembrie vin in buc si as vrea sa ma dau.. am un hpi 1/10 on road...
mai exista amatori de 1/10 1/8 on road in bucuresti...mai exista pista??
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 13 July 2007 - 06:16 PM
[QUOTE]mai exista amatori de 1/10 1/8 on road in bucuresti
sunt si 1/10 si 1/8.........dar pista e cam nasoala, mai exact omoram masinile pe ea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
sunt si 1/10 si 1/8.........dar pista e cam nasoala, mai exact omoram masinile pe ea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
Aceasta postare a fost editata de totulii: 13 July 2007 - 06:17 PM
MA MANANCA DEGETELU'
Postat 13 July 2007 - 09:12 PM
Pt onroad, daca se duce lipsa de piste, am gasit eu in herastrau intrarea floreasca o parcare ca in palma, de vreo 50 pe 100 de metri. in timpul saptamanii ar trebui sa fie destul de pustiu acolo.
Pt offroad, tot in herastrau, intrarea casa presei libere, e un traseu dirt facut de bikeri....e superb si cand mai ajung acolo poate fac si poze...
Pt offroad, tot in herastrau, intrarea casa presei libere, e un traseu dirt facut de bikeri....e superb si cand mai ajung acolo poate fac si poze...
Postat 15 July 2007 - 03:08 PM
poze la offroad neaparat :D
care mai exact e intrarea dinspre casa presei? cea de la pavilionul h?
care mai exact e intrarea dinspre casa presei? cea de la pavilionul h?
Postat 15 July 2007 - 03:14 PM
nu, nu intrarea chiar din fata de la H...e intrarea care da chiar in rondul mare de la casa presei...si imediat dupa ce intri e o chestie de beton in fata, inalta si urata, copiata dupa coloana infinitului, facuta din beton comunist...
locul la care ma refer e chiar langa parculetul copiilor, cu leagane etc...
sper sa ajung maine sa fac poze
locul la care ma refer e chiar langa parculetul copiilor, cu leagane etc...
sper sa ajung maine sa fac poze
Postat 17 July 2007 - 12:56 PM
Inalt-o si pui arcurile un pic mai moi (cele verzi) eu asa ma dadeam la palat si mergea bine. Toata problema este ca nu obtii aceeasi performanta ca si cand ai avea setarile normale de pista (centrul de greutate cat mai jos si suspensie mai rigida...).
Ideea e ca sunt mai multe alei pe langa pista pe care te poti da asa ca ia-o! Plus ca mi-e dor de ea :lol:
Ideea e ca sunt mai multe alei pe langa pista pe care te poti da asa ca ia-o! Plus ca mi-e dor de ea :lol:
Postat 17 July 2007 - 02:09 PM
Unde te gandesti ca in 2002 - 2003 nu aveai loc pe pista sambata si duminica http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Arata acest topic
Pagina 1 din 1