nu poate nimeni sa ma ajute cu o bujie A3 ? ma simt nevoit sa vand masinuta . vrea cineva un hpi cu toate accesoriile inclusiv acumulatori si incarcator ? mai putin bujie . pret 800 ron
Pagina 1 din 1
ajutor , o bujie
Postat 13 July 2007 - 09:08 PM
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/ohmy.gif Sa vinzi savage pt ca nu ai bujie???
Ca si cum ai vinde casa pt ca nu are termopane....Ai incercat sa cauti pe towerhobbies?
PS, poti pune poze cu savage-ul? :D
Ca si cum ai vinde casa pt ca nu are termopane....Ai incercat sa cauti pe towerhobbies?
PS, poti pune poze cu savage-ul? :D
Postat 14 July 2007 - 09:45 AM
ori esti reticent ori pur si simplu vrei sa o vinzi......ti s-au spus o gramada de variante de unde poti cumpara bujii...sunt 3 magazine online de unde poti achizitiona buji....ce vrei tu gasesti os robbe novavrossi .......a3 de la os de care zici tu nu este singura bujie care e buna pentru motorul tau....daca te blochezi la o bujie clar acest sport nu este de tine...nici nu vreau sa iti povestesc de piese rupte, bascule, motoare crapate,roti uzate....
later edit: poate sunt prea aspru dar gandestet bine ce vrei din acest sport, hobby...am vazut destui care au zis ca vor si ei "daia care scoate fum si merge repede".....si din exces de fonduri au sarit cu capul inainte ca dupa 1 luna sa renunte si sa o transforme in bibelou.......
suna la unul din magazinele online si sigur te v-a ajuta cineva cu sfaturi
later edit: poate sunt prea aspru dar gandestet bine ce vrei din acest sport, hobby...am vazut destui care au zis ca vor si ei "daia care scoate fum si merge repede".....si din exces de fonduri au sarit cu capul inainte ca dupa 1 luna sa renunte si sa o transforme in bibelou.......
suna la unul din magazinele online si sigur te v-a ajuta cineva cu sfaturi
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 14 July 2007 - 10:59 AM
Postat 14 July 2007 - 11:15 AM
eu imi vand hellfire-ul ca nu mai am arcul de la toba. daca va vine sa credeti am incercat pe la toate librariile si n-am gasit pix cu arc asemanator, nici macar la bic ;) :D :lol:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1