Pentru inceput, Salut la toata lumea.De cand eram mic eram fascinat de rachete si rudele acestora daca pot zice asa.Am vazut pe net ca poti face un motor de racheta folosind zahar si azotat de potasiu.Acestea doua fiind amesetecate sub influenta temperaturii.Zaharul ca zaharul. ma duc la alimentara si iau..dar de unde pot procura azotat de potasiu? pt inceput am nevoie de o cantitate infima .vreau doar sa incerc sa vad reactia .imi poate spune cineva de unde pot lua si cam cat costa o cantitate anume?( conditia sa fie de prin Bucuresti "magazinul"
Pagina 1 din 1
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Postat 29 July 2007 - 07:41 PM
Incearca cu profa' de chimie de la scoala... :lol: Dar nu-i chiar o joaca sa le topesti impreuna, citeste cu atentie postarile de pe forumul asta si altele, altfel .... risti niste degete/ochi lipsa, sa nu mai zic de doliu in familie, Doamne fereste!!!... :rolleyes:
Cel mai bine ia legatura cu cineva experimentat, sa te initieze, in Bucuresti gasesti sumedenie.
Cel mai bine ia legatura cu cineva experimentat, sa te initieze, in Bucuresti gasesti sumedenie.
Postat 30 July 2007 - 02:42 PM
Pai problema este ca eu nu mai fac chimie.Am vazut ca ele aveau o reactie mai putin violenta daca erau amestecate ca pulbere(kno3+zahar).Am vazut pe youtube cum faceau diversi tipi chestia asta ,gasesti o multime de lucruri interesante.Teacher64 mersi pentru sfaturi.Am citit si post'ul facut de Dexter.Mai am F multe de invatat in ceea ce priveste rachetomodelismul.sunt de abia la inceput B).FLY TO THE MOOON
Arata acest topic
Pagina 1 din 1