Intalnire ad-hoc Rapa Rosie Numai pentru cunoscatori
Postat 18 July 2007 - 07:46 PM
Mult doru-mi-e si la sufletul meu de Virga-batrana si de fi-su Zlingu'...
Ca ierea de parte barbateasca si nu femeiasca. Fi-su adecatelea...
Ca am vorbit io direct cu ciobenu, acu fo doi ani si taaare s-o aratat mirat ca "domnu' de la Bucuresti" (adica io) stia de Virga lui![
Postat 18 July 2007 - 08:44 PM
Citeaza
Iaca l-ai ghicit, da pana una alta zi si tu vreun loc de cazare, nu de alta, da mai venim cu copchiii dupa noi...
Postat 18 July 2007 - 09:33 PM
rusine mie timp de 10 minute ca in ignoranta mea mioritico-meteoriCa Ca un caine turbat, am incurcat sexele cainilor legendari ai RR!
@Emilare
Cazare buna este si la Hanul cu berze (nu e lux e decent la pretz acceptabil, si la Hotel Dacia la intrare in Sebes, si la hotel Comfort inainte de intrarea in jud hAlba pe dreapta. Mai e un hotel de fitze in Sebes, dar e mai scump. Acum cum ti-o fi voia!
@Marinaru
Nici daca ingroipam salana, palinca si narghileaua nu el putm tine pana atunci! Asa ca producem altele, mai putin narghileaua pe care incercam totusi sa nu o intrebuintam altfel decat cum scrie la instructiuni.
Big
#35 Guest_shake_*
Postat 18 July 2007 - 11:21 PM
Big, la 18 Jul 2007, 19:41, a spus:
zi drept, din tot textul slana cu rosie ti-o facut cu ochiul ? sau palinca aia de o sa o punem la congelator si o aducem numai spre seara sa o acompaniem cu narghileaua ?
big
suna asa de bine
Aceasta postare a fost editata de shake: 28 July 2007 - 03:20 PM
Postat 30 July 2007 - 11:46 AM
Eu pe 2 plec numa noaptea asa ca sper sa am timp sa dau o fuga pina la locul faptei sa ii salut pe cei care au ajuns .In rest ce sa zic sper sa iasa ok si sa va distrati B) :D
Imagini atasate
Postat 01 August 2007 - 06:32 PM
Postat 02 August 2007 - 10:31 PM
decat ca Remus a ajuns si inaintea receptorului si inaintea Raresului! Si inaintea noastra, si tot asa mai departe dupa cum ii este obiceiul! Ashijderea si Pletila, desi e tuns! Au si intins sandoul, lansat Arcush indaratnic putin, surubelnite multifunctionale si alte acareturi gen tenda civila alba in care tocmai s-a inoportunat un liliac autentic de autohton la care i-a dat ecolocatia cu virgula!
big
Aceasta postare a fost editata de Big: 02 August 2007 - 10:33 PM
#51 Guest_shake_*
Postat 05 August 2007 - 04:26 PM
P.S. Ne-am simtit minunat si o sa revenim cu placere de fiecare data cand se mai organizeaza intruniri aeromodelistice la Rapa Rosie
Stima
Aceasta postare a fost editata de shake: 05 August 2007 - 04:32 PM
Postat 06 August 2007 - 02:24 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.