Pagina 1 din 1
Sambata - Duminica la pista sau la cafea?
Postat 19 November 2003 - 11:59 PM
A trecut multa vreme fara sa ne mai intalnim, ca pe vremuri...ehe, se intampla cumva sa fie cineva interesat de o astfel de reuniune de familie?
La pista ma indoiesc ca mai iese cineva, astept cu interes orice propunere.
...asta iarna, frig, 3-5 persoane zgribulite, 1-2 modele pe zapada, inghetam, se lasa cu discutii la o cafea fierbinte, sau o gura de tuica... tenteaza? :rolleyes:
La pista ma indoiesc ca mai iese cineva, astept cu interes orice propunere.
...asta iarna, frig, 3-5 persoane zgribulite, 1-2 modele pe zapada, inghetam, se lasa cu discutii la o cafea fierbinte, sau o gura de tuica... tenteaza? :rolleyes:
Postat 20 November 2003 - 08:22 PM
Salutare
Eu am voie sa vin?
Bogdan
Eu am voie sa vin?
Bogdan
Postat 21 November 2003 - 07:40 PM
da.am fost la pista si "ne-am dat" cu un model superb, celebrul kyosho kanai edition.
masina merge "brici", daca nu esti atent, o "scapi".
deci la pista se iese, inca. personal, am fost si la cimp, la privit "zburatorii".
si simbata si duminica.
si la cum se arata vremea, si week-end-ul asta se va iesi, si colo si colo (auto si aero).
bafta si minuni!
masina merge "brici", daca nu esti atent, o "scapi".
deci la pista se iese, inca. personal, am fost si la cimp, la privit "zburatorii".
si simbata si duminica.
si la cum se arata vremea, si week-end-ul asta se va iesi, si colo si colo (auto si aero).
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 28 November 2003 - 12:57 AM
Am iesit sambata pe la pista cu Stefan si Cata da nu am mai vazut pe nimeni. Am alergat cu o caroserie rosie si una albastra, acum 2saptamani cu una portocalie si una albastra.
Postat 28 November 2003 - 07:47 AM
simbata nu sint in oras, da' duminica parca mi-ar arde de-o iesire, sa ne mai vedem si sa mai povestim.
asa, stiu ca se mai intimpla modelism, pe ici pe colo (recent, cursa HPI MICRO-indoor), da' parca prea devreme ne "hibernam"...totusi, cu "electrice" se mai poate alerga...
bafta si minuni!
asa, stiu ca se mai intimpla modelism, pe ici pe colo (recent, cursa HPI MICRO-indoor), da' parca prea devreme ne "hibernam"...totusi, cu "electrice" se mai poate alerga...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 01 December 2003 - 02:48 PM
Honda Civic.Stiu ca esti inebunit dupa ele.Vrei sa o cumperi sau ce e cu ea?
Postat 05 December 2003 - 08:08 PM
Vine cineva miine la pista?As veni si eu ca nu v-am mai vazut de mult.
Im....
Bogdan
Im....
Bogdan
Postat 05 December 2003 - 11:30 PM
Buggy-man, la 20 Nov 2003, 12:02, a spus:
pub-ul de la Unirea!
ne intalnim acolo la o cafea duminica dimineata pe la 10-11?
Postat 20 December 2003 - 10:37 AM
Vine cineva azi la pista?
Eu o sa vin cu un amic care are un X-RAY si tare vreau sa il vad in actiune.
Mai vine cineva sau va duceti la o cafeluta?
Bogdan
Eu o sa vin cu un amic care are un X-RAY si tare vreau sa il vad in actiune.
Mai vine cineva sau va duceti la o cafeluta?
Bogdan
Postat 20 December 2003 - 10:43 AM
.......Pe la un 11 sau 12.00 sa se mai incalzeasca afara dar totusi e un soare tare frumos.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1