Modelism - RHC Forum: motoare mici si mari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

motoare mici si mari care stie?

#91 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1275
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 10 August 2007 - 10:17 PM

cu siguranta nu stiu ce diametru au rulmentii de pe site faza e ca tu oricum faci modificare (custom) asa ca pararea mea e sa folosesti rulmenti cu interior de 4 si exteriorul nu prea conteaza poti gasi teava un pic mai mare (exteriorul rulmentilor) pe care o poti cositori de tubul normal (bineinteles cu atentie, asta ar fi teoria, practic n-am incercat).

Si acu iti spun ce zice un navomodelist batran care a folosit axul cu rulmenti de la S_I_E_R_R_A: se cam blocheaza la capatul care sta in apa, deci nu prea ar merita, si atunci am vazut la el foloseste axul normal cu bucsi tot de la s.... diferenta ar fi ca o cositorit o teava de tub prin care alimenteaza cu ulei si cica merge f bine. Asta am facu si io daca te uiti acolo la mic ajutor pls am bagat niste poze asa parerea mea e sa folosesti cu incredere bucsile si lubrifiate cum trebuie ca asta e cea mai buna solutie la produselele S.i.e.r.r.a
Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#92 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 August 2007 - 10:19 PM

cam asta incerc sa-ti spun

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-30-1186777170.jpg

Valoarea unui modelist adevarat nu se masoara in numarul de posturi ci in realizarile sale...
0

#93 Useril este offline   deejaydanyaero 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 679
  • Inregistrat: 31-May 07

Postat 11 August 2007 - 05:17 PM

am avzut metoda asta la cineva din sua. cel putin am o foto , ma gandeam sa fie ceva mai bune cele cu rulmenti dar daca socotim si banii merita cele cu bucsi , la vedeta am cu bucsi si nu am avut probleme , ok ms mult de sfat. barca ce mai face??? cand un video cu ea??????eu sper sa apuc sa o pun pe apa in acest an chiar si la toamna macar.
ceea ce realizez este umbra a ceea ce gandesc
0

#94 Useril este offline   bogdan_minitehnicus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 August 2007 - 11:06 PM

daca m-as tine de ea in 3-4 ore ar fi functionala, iar ce e pe punte ee asta ar mai dura nitel da cred ca in 2-3 zile ar fi gata, problema e ca am destule pe cap acu si cu timpul nu prea stau bine, deci intr-un cuvant nu am chef de ea (as putea sa lucrez asa ca s-o termin da cunoscatorii stiu cand te grabesti iese un cacat), as vrea sa fac o iesire cu ea da sincer nu-mi vine cheful de lucru oricum maine cred ca merg sa-mi cumpar acumulatorii de receptie. Cred ca incerc metoda aia: chefu iti vine muncind http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
0

#95 Useril este offline   deejaydanyaero 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 679
  • Inregistrat: 31-May 07

Postat 02 November 2007 - 11:40 PM

hmmm. .........trecu ceva vreme ....barca arata cam asa acu' (foto) i-am bagat un venti600 hsbb si merge binishor sau chiar bine are 1,5kg rtr ..azi mi-a sosit Bl si astept si ESC ...schimb motorizarea ...ptr ca a inceput sa fluiere la o crestere a vitezei petse jumate din cursa mansei .....astept sfaturi si idei despre " cavitatie" daca intreadavar este asta ...sau....ce se intampla chiar fluiera ......

P.S. am mai intrebat .....cine imi tot modifica subiectele , mesajele etc......mai loome spuneti-mi si mie sa stiu care-i motivul !~!!!!!

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-30-1194039604.jpg

Aceasta postare a fost editata de deejaydanyaero: 02 November 2007 - 11:45 PM

ceea ce realizez este umbra a ceea ce gandesc
0

#96 Useril este offline   CIPCI 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 375
  • Inregistrat: 20-October 07
  • Interests:Modelism,robotica,calculatoare,acvaristica.

Postat 03 November 2007 - 08:22 AM

frumos lucrata ,as putea spune ca rezultatul muncii e superb.da sper ca poate luam legatura sa vad si eu cu ce se mananca fibra asta.
0

#97 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 26-October 07

Postat 22 December 2007 - 11:43 PM

va rog sa ma ajutati.cati wati (in practica!!)ar dezvolta un 710/12 normal la 10-12 celule,nu gasesc nicaieri pe net.va rog mult,cei care stiu.
vreau sa-l utilizez pe un rigger si vreu sa-mi fac o idee.
dar un 3656/06?? :rolleyes: :rolleyes:
0

#98 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 22 December 2007 - 11:45 PM

un 3656 cred ca are vreo 400w
0

#99 Useril este offline   sonic xz 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 797
  • Inregistrat: 26-October 07

Postat 23 December 2007 - 04:57 PM

am mai scanat si am aflat ca la 16v in sarcina consumul ajunge pe la 20-25A.

daca pun si calculez si cu eficienta cu tot ar iesi cam 250-280w.

deci!?hai veniti si ziceti-mi parerile!
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu