Modelism - RHC Forum: Sala competitii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Sala competitii

#1 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 01 June 2007 - 01:47 PM

Zicea cineva ca Demon's Race e mica?

Ia priviti aici

Aceasta postare a fost editata de CristiM: 01 June 2007 - 01:47 PM

2 fast 4 you 2
0

#2 Useril este offline   Red Team 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 25-December 05

Postat 01 June 2007 - 03:25 PM

Cristi, am vazut si locatii mai mici...adevarul e ca cine zice ca sala din Militari e mica, ori e rauvoitor ori chiar nu-si da seama ca este foarte greu in ziua de azi, sa ai o sala dedicata in intregime acestui sport si care sa indeplineasca toate conditiile unei sali perfecte. Desi se mai poate imbunatatii cate ceva si pe acolo, este singura locatie permanenta din Bucuresti ( si poate si din Romania ) care reuseste sa aiba cateva competitii desfasurate in conditii mai mult decat decente.

Anul acesta nu am mai fost pe acolo insa am inteles ca traseul mic de 1/24 - 1/28 nu mai exista. Asta ar fi singura mea dezamagire, pentru ca, chiar in momentul in care - independent de Daemon's Race - am reusit sa inchegam un mic grup de oameni care concureaza la aceasta clasa, acel traseu, in care s-ar fi putut desfasura concursuri si la aceasta clasa, nu mai exista.
Insa nu este vina celor de la DR ca nu exista oameni care sa " se dea " la 1/24 - 1/28, cand cu greu se gasesc pentru 1/18 si de aceea inteleg si faptul ca din lipsa de competitori, au decis sa foloseasca acel spatiu pentru altceva.

Insa ma intreb de ce ? ...cu cat clasa este mai mica, cu atat costurile sunt mai mici si deci se largeste si numarul celor care isi permit dpdv financiar sa aiba astfel de modele si deci, ar trebui sa fie o gramada de lume...sa fie oare lipsa de informatie sau de popularizare a acestor modele sau competitii care sunt cunoscute doar celor " cativa " care citesc cele cateva forumuri de specialitate sau pur si simplu, lipsa de deschidere a multora dintre concetatenii nostrii in fata multor lucruri, printre care si acesta ?

Nu stiu daca am fost off topic ( scuze Cristi ), da' cred ca este excelent ca sala DR exista si ar fi si mai bine daca s-ar reusi dezvoltarea in continuare a acesteia.
0

#3 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 01 June 2007 - 06:35 PM

Red Team, la 1 Jun 2007, 16:25, a spus:

........................
Insa ma intreb de ce ? ...cu cat clasa este mai mica, cu atat costurile sunt mai mici si deci se largeste si numarul celor care isi permit dpdv financiar sa aiba astfel de modele si deci, ar trebui sa fie o gramada de lume...sa fie oare lipsa de informatie sau de popularizare a acestor modele sau competitii care sunt cunoscute doar celor " cativa " care citesc cele cateva forumuri de specialitate sau pur si simplu, lipsa de deschidere a multora dintre concetatenii nostrii in fata multor lucruri, printre care si acesta ?
.....................

Cand a fost amenajata sala Demon's Race clasele mai mici de 1/18 erau ca si inexistente in Romania.
Intentia noastra a fost sa avem un traseu competitiv de antrenament pentru clasa 1/10 touring si o zona de initiere (1/18).

Parerea mea este ca in Romania (ca si in alte domenii) nu exista o "clasa" de mijloc. Adica ori iei echipament top ca sa faci fata, ori nu iei nimic....... si orgoliile sunt prea mari....

C
2 fast 4 you 2
0

#4 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 01 June 2007 - 06:41 PM

e pacat.........clasa stock ar fi intradevar utila pentru cei care nu dispun de un buget baban in primul rand si care ar practica sportul doar de dragul competitie....400 saiul si inca vreo 200 motor cu variator te cam da pe spate.....
0

#5 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 04 June 2007 - 09:03 AM

CristiM, la 1 Jun 2007, 13:47, a spus:

Zicea cineva ca Demon's Race e mica?

Ia priviti aici

si au si aia stilpi...
nu, nu se poate spune ca sala DR e mica.
LOGISTIC, sala aia e a mai buna varianta disponibila, la ora asta, p-acilea.
LOGISTIC.
nu din cauza ... c-ar fi ... MICA... "n-are lumea loc"...
zisesi matale ceva de orgolii, si nu cre'ca gresisi...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 04 June 2007 - 09:03 AM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu