jurnalul de zbor al tomberonului...
Postat 11 June 2007 - 03:53 PM
Postat 11 June 2007 - 07:33 PM
BogdanStancu, la 11 Jun 2007, 12:22, a spus:
Pai daca stiam ca ma asteapta la Clinceni "BogdanStancu".... veneam intr-o clipita.
In schimb m-am antrenat intens pentru examenul cu Silviu66... :D ... stiu ca inca e suparat pe mine si mi-e teama sa nu ma pice la examen !
Postat 11 June 2007 - 10:00 PM
immortal, la 11 Jun 2007, 19:33, a spus:
BogdanStancu, la 11 Jun 2007, 12:22, a spus:
Pai daca stiam ca ma asteapta la Clinceni "BogdanStancu".... veneam intr-o clipita.
In schimb m-am antrenat intens pentru examenul cu Silviu66... :D ... stiu ca inca e suparat pe mine si mi-e teama sa nu ma pice la examen !
Mai... se rezolva cu silviu... io cand am dat cu el am marcat la baiatu 2 cartuse de alb 13 si prietenul jack ... Merge cu spaga.. crede-ma .
Postat 12 June 2007 - 07:13 AM
ZOD, la 11 Jun 2007, 15:59, a spus:
Pe buna dreptate!
Nu ai vazut ce alandala zboara?
Nu am vazut nici macar o singura linie dreapta decenta... Nici macar un singur viraj coordonat.
Facea pe sus ca toate alea... Abia de-l tinea in aer...
Io nu l-as primi pe campul meu de zbor!
Mult prea periculos!
Postat 12 June 2007 - 07:30 AM
SILVIU66, la 12 Jun 2007, 07:20, a spus:
De aia de la Tata BIG, de care a adus iel la Pitesti la campionatul mondial de F5B.
Stie iel...
De fumat, nu am fumat niciodata, decat pasiv...
Postat 12 June 2007 - 09:46 AM
immortal, la 11 Jun 2007, 19:33, a spus:
poti sa vii si acum, te asteptam, suntem in cort, eu, zodel si ceilalti ...EDIT-i...tragem un zbor, mai povestim, elea, elea...
Oricum, pune bani deoparte, ar fi pacat sa nu iei examenul din prima, n-as putea fara tine acolo.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 12 June 2007 - 09:55 AM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 12 June 2007 - 10:31 AM
albastru, la 12 Jun 2007, 10:21, a spus:
e, noi lucram la aprozar si ne-am obisnuit, nu ne mai putem lasa de obiceiul asta...da lasa, nu plange, ca Silviu primeste si stelute spaga
Postat 12 June 2007 - 10:41 AM
Citeaza
Eee...lasa ca este bine si asa, in ultima vreme s-a mai ingrasat putin, deci ii prieste.Fata de tine care nu primesti nimic...se vede diferenta.N-ai nici bani de motor la planorul ala...
Ar fi bine sa te apuci si tu de spagi, poate iti mai revii putin.
Postat 12 June 2007 - 01:32 PM
BogdanStancu, la 12 Jun 2007, 10:31, a spus:
e, noi lucram la aprozar si ne-am obisnuit, nu ne mai putem lasa de obiceiul asta...da lasa, nu plange, ca Silviu primeste si stelute spaga
Si eu care ma pregatisem cu un rachiu aprig de calnau... ca am auzit ca e favoritul lui impreuna cu coniac d-ala "bun" UNIREA
Noroc ca "albastru" are un suflet mare si ma primeste la chitila si fara examen prealabil ... fapt pentru care ii multumesc !
Dar asta ar insemna sa-l privez pe silviu66 de un examen... si iar o sa se supere pe mine... ca sa nu mai vorbesc de ZOD care si acum tremura de nervi cand aude de mine :) ... si doar i-am spus sa nu mai consume atata cofeina ca-i cauzeaza !
BogdanStancu vorbeste cu prietenul tau silviu66 si pregatiti COMISIA DE EXAMINARE ca sunt pe vine !!!
Postat 12 June 2007 - 01:39 PM
immortal, la 12 Jun 2007, 13:32, a spus:
Mai sa sti ca tremur ... numai la tine ma gandesc iubire.. si din cand in cand imi vine sa vomit.
Postat 12 June 2007 - 01:56 PM
Postat 12 June 2007 - 02:01 PM
immortal, la 12 Jun 2007, 14:32, a spus:
BogdanStancu, la 12 Jun 2007, 10:31, a spus:
Si eu care ma pregatisem cu un rachiu aprig de calnau... ca am auzit ca e favoritul lui impreuna cu coniac d-ala "bun" UNIREA
Noroc ca "albastru" are un suflet mare si ma primeste la chitila si fara examen prealabil ... fapt pentru care ii multumesc !
Dar asta ar insemna sa-l privez pe silviu66 de un examen... si iar o sa se supere pe mine... ca sa nu mai vorbesc de ZOD care si acum tremura de nervi cand aude de mine ;) ... si doar i-am spus sa nu mai consume atata cofeina ca-i cauzeaza !
BogdanStancu vorbeste cu prietenul tau silviu66 si pregatiti COMISIA DE EXAMINARE ca sunt pe vine !!!
crezi ca macar in viitor o sa reusesti sa postezi un mesaj la subiect sau e greu pentru tine?
hai te rog eu frumos ,arata-ne ceva legat de aeromodelism...un avion ,un model,un servo ,o statie.... CEVA!!
arata-ne ce vrei tu numai sa aiba legatura cu pasiunea nostra comuna (inca nu te includ la "comuna" ca nu am vazut nimic aero de la tine...doar scandaluri).
cat despre rachiudecalnau si cognacovidius ,onoreaza-l pe vivi pe kitila cu ele...io de la jack in sus stau de vorba!!
p.s. stai linistit florine ca facem curat...dar cat e amuzant si subiectul aface audienta asta este...il lasam... :)
Postat 12 June 2007 - 02:08 PM
imortele, stii, suntem mai multi prieteni, ne urasti pe toti? ...facem cumva ceva rau?...stii, restul nu vor sa piarda timpul cu tine, noi acilea la aprozar avem mai mult timp.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 12 June 2007 - 02:13 PM
Postat 12 June 2007 - 03:32 PM
immortal, la 12 Jun 2007, 13:32, a spus:
Poate vii sambata, ca si asa trebuie tunsa pista.
Si cred ca baietii au uitat sa-ti spuna: fiecare nou venit are obligatia sa tunda pista si sa faca marcajele pentru standuri.
Masina de tuns iarba si benzina pentru ea ti le pun veteranii la dispozitie.