Astazi am ajuns frumusel la Chitila.....cu 3 modele...un Twinstar, un Minimag si un Extra 330L, toate electrice, toate bune si frumoase, am luat mai intai Minimagul la zburat, acumulatorul ceva cam descarcat....bun, pe urma am incins Twinstarul.......frumos, nu tu buiaje......vant usor dinspre padure.....si veni si randul acrobatului......la prima tura de centraj dupa ceva modificari de intarire la profundor....zbura impecabil......l-am aterizat frumos....crezand ca mai am putin curent in accu....si ce zic, hai sa ii mai dau o tura ...de control sa il pun la treaba.....si frumos un zbor pe spate ....si cand sa ies de pe spate pe la vre-o 3-4m de sol.....evident din cauza "bruiajului" modelul in loc sa o ia in sus, al dreaq "bruiaj"........a luat-o fix in bot spre sol.......urmarea: una bucata aria rupa in 2, acumulator turtit putin....Lipo.....ma mir ca mai merge, in mod cidat sau barbierit pinioanele de la serovoul de pe profundor in loc sa crape cel de pe eleroane ca alea erau torsionate.......batiu motor si elicie , evident....noroc de con ca il uitasem acasa....:rolleyes:.......cam astea au fost bruiajele dintre urechi de pe Chitila astazi pe la ora 20:10....:D
Pagina 1 din 1
BRUIAJ INTRE URECHI pentru cei ce au curaj sa recunoasca...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1