Aceasta postare a fost editata de Flo234: 20 May 2007 - 07:52 PM
Toba esapament Sunet
Postat 20 May 2007 - 09:28 PM
poti sa incerci sa faci din teava de cupru se modeleaza destul de usor,insa ai grija ce material folosesti la lipitura,binenteles poti folosii argint industrial,materialele de genul asta le gasesti cam la orice magazin de instalatii......va avea aspect mai putin placut insa poti obtine un rezultat bun,poti lipii la mijlocul tobei de esapament o plasa cu gaura pe mijloc,ca sa nu sugrume motorul,dar asta este doar o parere,n-am incercat asa ceva pina acum......mai cauta pe u-tube un filmulet ceva dupa numele pe care il are modelul ala de toba de la tower hobbies....bafta
POATE TE AJUTA CU CEVA http://www.youtube.c...h?v=ob7609U0Sb4
POATE TE AJUTA CU CEVA http://www.youtube.c...h?v=ob7609U0Sb4
Aceasta postare a fost editata de Fantomas_xp: 20 May 2007 - 09:34 PM
Poate Zboara intr-o zi
Postat 20 May 2007 - 09:34 PM
Eu am liber la beutura pe ziua de azi. Din nefericire nu cunosc toti termenii savanti folositi aici PMS, PMI si altii similari. Ma incurc in ei... Sau azi nu mi-i amintesc...
Dar din auzite (ca ascult sunetul de mai bine de 20 de ani) pot spune ca nu-i simplu de umblat la modificari mecanice pentru a obtine efectul dorit). Asta inseamna filete bune, rigidizari, etansari, si MUUULTE teste pe teren. Nimic nu-i imposibil, trebuie vazut daca merita efortul.
Parerea mea e ca musteriul ori merge dupa ureche si reinventeaza apa calda, ori va solicita ajutorul si-l indrumati concret spre ceva bun. Personal, in concursuri, mi-a permis regulamentul sa rulez fara rezonator sau atenuator si am beneficiat din plin de oportunitate. I-am vazut pe colegii de suferinta cum "actioneaza" atunci cand au rezonator la motor :D . Va urez din inima sa fiti in locul lor pe pista!
Pentru ceva RC cred ca va descurcati mai bine ca mine in explicatii. Si poate chiar la o mana de ajutor... In fond e o toba ceva mai "infundata"...
De restul, tot bere sa fie! Hai spor la treaba!
Dar din auzite (ca ascult sunetul de mai bine de 20 de ani) pot spune ca nu-i simplu de umblat la modificari mecanice pentru a obtine efectul dorit). Asta inseamna filete bune, rigidizari, etansari, si MUUULTE teste pe teren. Nimic nu-i imposibil, trebuie vazut daca merita efortul.
Parerea mea e ca musteriul ori merge dupa ureche si reinventeaza apa calda, ori va solicita ajutorul si-l indrumati concret spre ceva bun. Personal, in concursuri, mi-a permis regulamentul sa rulez fara rezonator sau atenuator si am beneficiat din plin de oportunitate. I-am vazut pe colegii de suferinta cum "actioneaza" atunci cand au rezonator la motor :D . Va urez din inima sa fiti in locul lor pe pista!
Pentru ceva RC cred ca va descurcati mai bine ca mine in explicatii. Si poate chiar la o mana de ajutor... In fond e o toba ceva mai "infundata"...
De restul, tot bere sa fie! Hai spor la treaba!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 20 May 2007 - 09:38 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 20 May 2007 - 09:54 PM
Ma vad ca a prins bine subiectul asta...si pt voi dar si pt mine in special.Eu oricum cred ca imi comand de la tower 3 tobe diferite si le montez sa vad cum se comporta fiecare sau daca nu atunci am sa ma mai documentez eu spre rezolvarea si construirea unei tobe ideala(sunet bun dar si putere).Am sa ma mai uit sa vad ce discutati si va mai fur o idee-doua.
You haven't seen a tree until you've seen its shadow from the sky. ~Amelia Earhart