Pagina 1 din 1
MARE CARACTER!!!!!! ...cititi si luati aminte.....
Postat 02 May 2007 - 11:36 AM
Fratilor, duminca ce a trecut am avut ocazia sa particip la o discutie intre doi modelisti, pe camp la Clinceni, discutie purtata din cauza unui receptor cu probleme.
Un tanar aeromodelist se tot chinuia cu o statie care facea probleme.
La un moment dat intervine un "domn", care am inteles ca isi traieste viata in liniste si pace prin Anglia, care dupa cateva sfaturi date fara efect ii spune omului:
"...este clar, receptorul are probleme. Baga-l la vanzare pe e-bay si scapa de el!...."
Am ramas uimit de sfatul pe care il dadea, si culmea, omul vorbea foarte serios.
Bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am reprosat ca nu este normal sa faca asa ceva, la care omu' raspunde:
"....intodeauna cand vand piese defecte atrag atentia ca nu sunt verificate....."
Sincer va spun, nu pot sa cred ca exista pe fata pamnatului asemenea specimene de oameni.
Cum sa vinzi ceva defect in cunostinta de cauza.
Mai mult, cine stie pe ce pune acel receptor si mai rupe vreun avion de mii de euro.
Un tanar aeromodelist se tot chinuia cu o statie care facea probleme.
La un moment dat intervine un "domn", care am inteles ca isi traieste viata in liniste si pace prin Anglia, care dupa cateva sfaturi date fara efect ii spune omului:
"...este clar, receptorul are probleme. Baga-l la vanzare pe e-bay si scapa de el!...."
Am ramas uimit de sfatul pe care il dadea, si culmea, omul vorbea foarte serios.
Bineinteles ca nu m-am putut abtine si i-am reprosat ca nu este normal sa faca asa ceva, la care omu' raspunde:
"....intodeauna cand vand piese defecte atrag atentia ca nu sunt verificate....."
Sincer va spun, nu pot sa cred ca exista pe fata pamnatului asemenea specimene de oameni.
Cum sa vinzi ceva defect in cunostinta de cauza.
Mai mult, cine stie pe ce pune acel receptor si mai rupe vreun avion de mii de euro.
RHCForum - Webmaster
Postat 04 May 2007 - 03:41 PM
Din pacate nu pot sa spun decat ca am mai auzit de aceste practici acum vreo doi ani chiar de la un modelist german (unii chiar il cunoasteti). Chiar si el era putin suparat ca acest lucru a devenit un obicei: "nu mai merge bine, pune-l pe e-bay". (puke)
www.redsky.ro
Postat 04 May 2007 - 03:53 PM
Buggy-man, la 2 May 2007, 11:36, a spus:
cine stie pe ce pune acel receptor si mai rupe vreun avion de mii de euro.
Nu cred ca cineva care are un avion de mii de euro se uita la cateva zeci in minus pentru un receptor bun...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 05 May 2007 - 08:46 AM
Citeaza
E roman sau e din "import"?
Sau e doar un gunoi?...
Sau e doar un gunoi?...
.....autohton.....cu ''pretentii'' de import si care miroase a gunoi de la o posta.
Imi pare rau ca nu i-am retinut numele, dar poate ne ajuta colegul nostru de forum care s-a conversat cu el.
Ma refer la domnul cu planorul si probleme la receptor.
RHCForum - Webmaster
Postat 05 May 2007 - 07:22 PM
Cei care fac asa ceva sunt mai jos decit orice scursura scirboasa imaginabila.Cei care au caracter specifica clar pe ebay:defect sau nu am avut posibilitatea sa testez,de aceea vind ca defect sau pt piese de schimb.Personal nu am luat INCA! teapa de pe ebay,trebuie doar sa fii atent la evaluarea celui de la care cumperi.In majoritatea cazurilor,asta spune mult despre seriozitatea vinzatorului.Daca as fi avut posibilitatea sa am o asemenea discutie cu cineva care gindeste asa si care intentioneaza sa vinda in cunostiinta de cauza ceva defect unui modelist ca si el,fiti sigur ca i-as fi transmis personal un alupigus din tot sufletul si eventual l-as fi si scuipat in fata.ASA CEVA NU SE FACE INTRE OAMENI!!!!
Postat 05 May 2007 - 07:52 PM
...astept cu interes interventia colegului de forum care a purtat acesta discutie.
Este posibil sa il revad la Clinceni si atunci o sa stiu cum se numeste personajul nostru.
Dureros este ca omul nu constientiza gravitatea problemei!
Exista si varianta 2, pur si simplu nu ii pasa :rolleyes:
Este posibil sa il revad la Clinceni si atunci o sa stiu cum se numeste personajul nostru.
Dureros este ca omul nu constientiza gravitatea problemei!
Exista si varianta 2, pur si simplu nu ii pasa :rolleyes:
RHCForum - Webmaster
Postat 05 May 2007 - 09:58 PM
Nu inteleg ce va tot mirati... Nu sunt destui care incearca sa va/ne traga in tzeapa zilnic? Unii au chiar functii de conducere... Si asta e peste tot in lume...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 06 May 2007 - 07:30 PM
Sincer de pe e-bay merita sa iei doar de la cei care sunt cu feedback pozitiv la greu. Cea mai buna dovada a fost un incident neplacut al unui amic de-al meu care si acum cauta pe cineva din Lituania sau Letonia caruia i-a platit 3000$ pe un aparat acum un an si nu a primit nimic....
...audaces fortuna iuvat...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1