Modelism - RHC Forum: putin marketing - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

putin marketing meeting-uri RC

#31 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 09 May 2007 - 07:51 AM

Marinaru, la 8 May 2007, 18:27, a spus:

Deja se sesizeaza contre, oricat ne-am hotara sa ne facem ca nu le vedem...subiectul e ieftin si nu cauta sa rezolve nimic, chiar daca a debutat cu discursuri bombastice si pseudoechitabile...parerea mea e ca ar trebui inchis cel putin...este inutilizabil si nu ajuta nimanui...sau poate ii ajuta pe cei carora le place sa vada haotism!!
Bleah...oleaca de marketing!!!

n-am avut nici o intentie "efervescenta" cind am lansat discutia asta...da', uite, domn'e, cum nu se poate ajunge, din timplar, filozof...nici macar daca tace...pacat, chiar am vrut, CLAR, sa se inteleaga ca NU razboi/divergente intre participantii HF si RR trebuie sa avem, ci doar diferente de nuanta si optiune!
o simpla lectura "la pas" a mesajului initial, si era de ajuns; dar, NU, tre' sa puna ei lucrurile la punct, ei, marii corifei ai modelismului exclusiv traditionalist...
ce sa-i faci, daca unora le place sa se victimizeze superflu si sa transforme orice dezbatere intr-un duel...
am vrut sa se vada/inteleaga ca se poate face rc in doua locatii atit de apropiate, SIMULTAN, dar in CONDITII DIFERITE si cu materiale diferite, adecvate/potrivite cu fiecare loc; bineinteles ca iar s-au gasit unii(nu mai folosesc sintagma "ciurli-burli" ca NU E CAZUL ACUM!...) care sa vada in asta decit un nou prilej de a da remarci "pleznite" din "off"; am vrut mult sa ma abtin versus redeschiderea unei polemici vechi cu asii traforajului-viteza, si chiar nu mai punctez: dar nu pot ramine dator vis-a-vis de pretentiile filozofice cu iz de hamangia ale unora incapabili sa accepte ca pot exista si alternative sau optiuni libere de pretinse postulate expirate-n cufarul cu vechituri...
uffff!
e chiar asa de greu sa renuntam la a confisca iluzorii drepturi de "mesia", in rc-events-uri ? pina cind tot o sa trebuiasca sa ne confruntam cu tot felul de d'al'de "...io, io am facut, si voi NU m-ati pupat in CURsul saptaminii!..."???
da, lasa-ne, nene, ca acolo unde e cazul, timpul si mai ales "martorii"( n.a.-"martor", cu sensul de participant...) vor releva unde, cit, cine, cum...
de ce trebuie sa existe doar contraste scoase in permanenta "in lumina reflectoarelor", si mai ales asta de cite unii pe care, daca-i rogi sa explice ce au inteles dintr-un paragraf mai lung de 4(patru) rinduri, te trezesti cu fasolea poluata, sau cu peretele transformat in nuc...?
iar am fost mai acid, da chiar e greu, intr-un subiect initiat, aprioric, ca si factor de condescenta si conciliere, sa accept axiome si postulate concluzive venite din sfera rumegusului cu pretentie de hi-tech...
sa ne vedem la cazanul cu gulas, la o intrecere tequilla versus "johnny-plimbaretu' ", poate acolo vor putea evolua la un loc si lebedele tractoristilor, si "posetele zburatoare"(...cosmine, na, ca te-am invitat in direct
la o tequilla-racing!...).
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#32 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 09 May 2007 - 08:22 AM

Zicea cineva mie, ca si scuza pentru ca nu scrie pe nici un forum:
"Romanul este parlamentar si vorbeste din placere si mult si fara vointa de a rezolva ceva"

Deci din subiectul aceasta eu imi scot urmatorele informatii:

1) fiecare zboare unde vrea si unde poate el si nimeni nu are dreptul sa comenteze
2) uni sa simt din traditie victimizati
3) sa mai lansat chestii incorrecte asupra stergeri de mesaje, moderatori etc.
4) "cuvinte" RR si HF si Ripa Rosie si High Fly trebuia cenzurate pe forum RHC, pentru intodeuna duc la discutii contradictorie

Simbata am zburat iar la panta in spatele de la caza mea, intre un loc mult mai mic si mai ingust de cit RR, dar cu un planor de doar 250cm anvergura. In schimb din frica de a ateriza am zburat mai mult de cit o ora. Deci sa poate.

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 09 May 2007 - 08:35 AM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#33 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 09 May 2007 - 12:48 PM

Big, la 8 May 2007, 23:23, a spus:

D'acord?

Da.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu