da tu ai avut noroc ca ti-a cazut aveon singur din copac :)
MAI 2007 a venit si luna mai
Postat 30 May 2007 - 07:29 AM
RedBaron, la 29 May 2007, 22:51, a spus:
de ce mai zburati voi in poli ...
Baroane,
Acilea, de unde rasare soarele si se da ora ezacta la toata tzara, e destul de complicat sa ajungi undeva unde poti sa zbori in conditii optime (teren neobstacolat, drum de acces, etc.).
La Bucale, nu ai panta in spatele casei, ca si voi ('tu-va-n noroc!).
P-acilea, in general, orice iesire la locurile consacrate, se lasa cu cel putin o ora jumate pierduta pe drum (in cazul in care ai masina) si nervii facuti prastie in traficul din iubita capitala.
Golanii astia stau prin preajma Politehnicii si le este mai la indemana sa zboare acolo. Pt. slow/parkflyere, locul e bun.
Cand ii vad, ma gandesc cu nostalgie la anii cand zburam in Politehnica aeromodele captive...
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 31 May 2007 - 11:45 AM
Modelele ajung in copaci si din cauza modului dezordonat in care se zboara. Multi din cei care zboara la Politehnica, o fac din centrul terenului, asa cum este. Isi lasa materialele pe margine si la zborul propriu-zis stau in mijlocul "pistei", urmand ca modelul sa faca un fel de elipsa in jurul lor.... Asta presupune sa se si roteasca in timp ce piloteaza. Ori, cei care cunosc locul isi dau seama ca inevitabil, se ajunge sa se zboare deasupra copacilor de pe marginea drumului, sau din parc.....
Eu unul, pilotez din marginile locului, depinzand de soare, in primul rand. Poate or invata si altii sa faca asemanator, ca asa se zboara: cu modelul in fata ta si nu in jurul tau. Oricum, la balbe suntem cu totii expusi si ajungem cu modelele in tot felul de situatii delicate, dar pana acum, cu un model rezonabil, pilotand din margine, chiar daca am atins copacii de vreo doua ori, nu am ramas cu modelul agatat. Cu doua modele mai dificil de pilotat, am reusit sa raman prin niste tufe - mai pe la inceputul anului - cate o data cu fiecare.
Unii intr-adevar, reusesc sa-si plaseze modelele in copaci, sistematic....
Este stresant sa pilotezi din margine, in timp ce unii - doi, sau chiar trei - piloteaza din mijlocul terenului. Bine, e stresant si pentru ei, da' poate or sa-si dea seama..... Noroc ca nu suntem prea multi, ca altfel ar fi haos.
Eu unul, pilotez din marginile locului, depinzand de soare, in primul rand. Poate or invata si altii sa faca asemanator, ca asa se zboara: cu modelul in fata ta si nu in jurul tau. Oricum, la balbe suntem cu totii expusi si ajungem cu modelele in tot felul de situatii delicate, dar pana acum, cu un model rezonabil, pilotand din margine, chiar daca am atins copacii de vreo doua ori, nu am ramas cu modelul agatat. Cu doua modele mai dificil de pilotat, am reusit sa raman prin niste tufe - mai pe la inceputul anului - cate o data cu fiecare.
Unii intr-adevar, reusesc sa-si plaseze modelele in copaci, sistematic....
Este stresant sa pilotezi din margine, in timp ce unii - doi, sau chiar trei - piloteaza din mijlocul terenului. Bine, e stresant si pentru ei, da' poate or sa-si dea seama..... Noroc ca nu suntem prea multi, ca altfel ar fi haos.
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!