Modelism - RHC Forum: Universal Servomotor Bracket Assembly - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Universal Servomotor Bracket Assembly cum imi pot face unul, 2, 3... 5!

#1 Guest_alephan_*

• Grup: Guests

Postat 24 April 2007 - 11:42 AM

Am nevoie de 5 module de Universal Servomotor Bracket Assembly. Am cautat pe internet si am vazut ca toate 5 ma duc la 140$ ceea ce este mult. As dori sa stiu daca cineva cunoaste exact dimensiunile, plan de confectionare, fiindca mi le-as face eu la un strung ceva. Problama e ca nu stiu dimensiunile si nu stiu daca pot gasi surubele acelea de plastic.

Detalii: Universal Servomotor Bracket Assembly

Astept raspuns.

Multumesc anticipat,

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-8-1177407773.jpg

Aceasta postare a fost editata de alephan: 24 April 2007 - 11:43 AM

0

#2 Guest_alephan_*

• Grup: Guests

Postat 24 April 2007 - 02:49 PM

Moama! Da' toti stiti?
0

#3 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 24 April 2007 - 07:06 PM

Nu stiu la ce vrei sa-l folosesti dar daca iti trebuie la aplicatii de robotica sau asemanatoare mai bine cumpara
servouri de modelism pe care le poti modifica cerintelor tale.
De aceea e bine sa amintesti la ce vrei sa-l folosesti ca din multitudinea membrilor de pe forum poate cineva
s-a mai lovit de aceeasi problema sau are informatii mai detaliate despre problemele care te framanta.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#4 Useril este offline   Frankie 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 09-May 06

Postat 24 April 2007 - 10:23 PM

Dupa cum sint prezentate in poza, dimensiunile depind de servo-uri. Asa cum a spus si Skyspy, ar trebui sa ai deja servo-urile ( alese in functie de forta necesara si nu in ultimul rind de buget ) si apoi plecind de la dimensiunile lor sa calculezi dimensiunile necesare. Critica este colinearitatea gaurii din centrul bratului servoului si cea simetrica ( unde se monteaza surubul metalic ). Nu stiu de ce au ales suruburi de plastic pentru prinderea servo ( poate pentru ca acestea sa cedeze inainte de ruperea servo in caz de solicitare prea mare ) dar le poti gasi sau inlocui cu unele metalice.
Incerc sa fac o schita, sper sa o pot insera in text.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Frankie: 24 April 2007 - 10:24 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu