Modelism - RHC Forum: receptor ars - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

receptor ars rec care a loat apa

#1 Useril este offline   Neacsu_Leonid 

• ex Fantom
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 23-September 06

Postat 11 April 2007 - 09:59 PM

am iesit la un zbor si am dat cu avionul in canal :D am scos modelu din apa si am vazut ca nu mai mergea nimic am scos imediat alimentarea mam dus repede acasa si lam desfacut era apa in receptor si in controler :( :( leam uscat cu fenu cu aer cald contrlleru sia revenit dar receptorul nu :D :D cand bag alimentarea misca o data servourile si atata altceva nimic . se mai poate repara asa ceva ?
Teatrul e circ si filmul minciuna.
Stirile tac, mutii vor sa ne spuna,
Ca nimeni n-aude cand orbii vad tot,
Si noi ne-ncalzim punand paie pe foc.
0

#2 Useril este offline   Frankie 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 09-May 06

Postat 11 April 2007 - 10:19 PM

Niste poze de detaliu ( bune ) pentru ambele fete ale receptorului se poate? In functie de ce vedem mai vorbim. Oricum, nu-l mai alimenta.
0

#3 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 April 2007 - 07:56 AM

Daca misca servourile (la alimentare), inseamna ca partea de joasa frecventa (TTL) si-a revenit. Probabil mai ai apa (sau condens) in bobinele de radio-frecventa, si nu oscileaza (sau nu in frecventa corecta). Pune-l la uscat, da mult mai mult. Daca l-ai spalat cu apa distilata, are sa-si revina, daca nu, s-ar putea sa ai depuneri si probabil ca va trebui sai reacordezi partea RF, ceea ce e deosebit de dificil in conditii de amator.
0

#4 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 12 April 2007 - 08:53 AM

Am si eu un receptor cu sinteza care sa ars. Dupa o accidentare a modelului sa rupt un fir de la un servo care a facut scurt ar nu am vazut la timp. Se vede care este piesa arsa. Ma poate ajuta cineva>?
0

#5 Useril este offline   Neacsu_Leonid 

• ex Fantom
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 23-September 06

Postat 12 April 2007 - 10:34 AM

lam spalat cu izoprpanol (alcolizopropilic) lam uscat din nou cu fenu :D si tot asa cand bag alimentarea se misca u data servourile si si motorul primeste si iel un impuls si atata :D :D poza nu reusesc sa pun :( :(
Teatrul e circ si filmul minciuna.
Stirile tac, mutii vor sa ne spuna,
Ca nimeni n-aude cand orbii vad tot,
Si noi ne-ncalzim punand paie pe foc.
0

#6 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 April 2007 - 02:43 PM

Eu l-as lasa citeva zile pe un calorifer incalzit (cel putin doua). E foarte dificil sa controlezi umiditatea in oalele de ferita inchise, si acestea sunt sensibile la acord.
0

#7 Useril este offline   Frankie 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 April 2007 - 07:24 PM

Este posibil ca doar o partea din decodor sa functioneze corect. Fara detalii nu te pot ajuta mai mult. Oricum apa+curent electric= electroliza+caldura=oxidare accelerata. Macar spune ce model este sau ce scrie pe integrate si cum arata.
Cere ajutorul unui prieten electronist ( macar niste masuratori ca sa te lamuresti daca se merita efortul ). Eventual da-mi MI cu telefonul la care poti fi sunat ca este mai simplu sa ne clarificam din vorbe.
0

#8 Useril este offline   Frankie 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 April 2007 - 07:27 PM

Bogdanut

Citeaza

Am si eu un receptor cu sinteza care sa ars. Dupa o accidentare a modelului sa rupt un fir de la un servo care a facut scurt ar nu am vazut la timp. Se vede care este piesa arsa. Ma poate ajuta cineva>?

Te ajut cu ce pot dar cel mai simplu ar fi sa detailezi problema sau sa ne intilnim. Da un MI.
0

#9 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 13 April 2007 - 11:32 PM

fantom, la 12 Apr 2007, 10:34, a spus:

lam spalat cu izoprpanol (alcolizopropilic) lam uscat din nou cu fenu http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/huh.gif si tot asa cand bag alimentarea se misca u data servourile si si motorul primeste si iel un impuls si atata ;) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif poza nu reusesc sa pun http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif ;)

Schimba quartzul !Daca statzia este AM , inverseaza cristalele intre ele si vezi ce se intampla.
...tabula crasa, mortua est!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu