Citeaza
La o diferenta de 14v cu 3A ai 42W dispatie!!!! Tu chiar ai impresia ca BEC-ul tine asa ceva??
Mai mult ca sigur ca are 3 stabilizatoare 1086.
De aia la modele atat de mari si electrice (NICIODATA) nu se foloseste BEC-ul de pe regulator ci un powerbox cu 1-2 lipo de 2S sau packuri de nimh, nicd 4-5 celule."
Mai mult ca sigur ca are 3 stabilizatoare 1086.
De aia la modele atat de mari si electrice (NICIODATA) nu se foloseste BEC-ul de pe regulator ci un powerbox cu 1-2 lipo de 2S sau packuri de nimh, nicd 4-5 celule."
Si mi s-a aprins beculetul ... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif
1. Hopa zic pe heli am ceva dijitale .... parca fo 5 la numar + helicomandul .... bun nu are motor electric da o sa duca receptorul toate hardughiile, sau intr-o zi va crapa pe motive de incalzire?
2. am inceput sa migrez cu flotila spre planorache mari la care sigur ma voi lovi de problemuta asta ....
Deci
- Care e configuratia optima in cazul unui PLANOR mare?
- Care sunt schemele de legare ?
- CE APARATURA SUPLIMENTARA trebuie bagata sa nu-l ingropam din prima, sau mai rau din a doua?
- ce trebe urmarit la alegerea unui regulator in afara de "AMPERAJUL" maxim recomandat de producator?
- ce firme fac TREABA cum trebuie?
Stima
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 06 April 2007 - 12:38 PM