Modelism - RHC Forum: receptor MZK Octava - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

receptor MZK Octava bun sau rau ?

#1 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 185
  • Inregistrat: 25-August 04

Postat 20 March 2007 - 12:20 PM

Are cineva receptor MZK Octava ? Sunte-ti multumit de el? Eu orice servou i-as pune(cu sau fara prelungitor, cu ferita pe prelungitor), servoul "bazaie",nu-si gaseste punctul 0, sau foarte greu/tarziu. Statia este Hitec Eclipse7. O fi problema daca la statie am cristal care a fost folosit pentru receptor dubla conversie? Sau nu conteaza? Cristalele au exact aceasi frecventa. Sau nu l-am setat eu bine receptorul cu cele 2 jumpere? Dar ma gandesc ca daca nu li-as fi setat bine , nu ar merge deloc.Stie cineva cum se seteaza? sa-mi dau seama daca am gresit....Multumesc anticipat !
0

#2 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 20 March 2007 - 12:27 PM

sacalu, la 20 Mar 2007, 13:20, a spus:

O fi problema daca la statie am cristal care a fost folosit pentru receptor dubla conversie? Sau nu conteaza?

CONTEAZA!...adica ai pus pe MZK cristalul de la receptorul Hitec cu dubla conversie?...daca da, e gresit.
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#3 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2007 - 12:36 PM

Nu am pus acelasi cristal,poate m-am exprimat gresit, am vrut sa spun ca binenteles ca la receptor am schimbat cristalul , dar trebuie schimbat si cel de la emitator?Sau emisia nu are treaba daca schimbi receptorul din simpla in dubla conv?, atata timp cat pastrezi frecventa exacta. Mi-au trimis un cristal pentru receptorul MZK.Le-am spus ca cel pe care il am e de dubla conv.deci nu era bun !

Aceasta postare a fost editata de sacalu: 20 March 2007 - 12:39 PM

0

#4 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 20 March 2007 - 12:47 PM

citeste un pic subiectul asta.
receptoarele mzk merg cu cristalele lor dedicate....
poate ne spui ce servouri ai,ca am impresia ca ele sunt de vina.
flying is my life...
0

#5 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 20 March 2007 - 12:51 PM

Am eu si sexta si octava au si cei din Arad au si colegi cu care ies la zbor. Sunt foarte multumit de el ca dovada am 2 sextasi o octava. Nu s-a intimplat sa tremure servourile. Da mai multe amanunte tremura cand esti cu statia lunga receptor, sau mai departe ?
@Silviu66 "receptoarele mzk merg cu cristalele lor dedicate...." eu am cristale robbe
Cu stima .

Aceasta postare a fost editata de old-boy: 20 March 2007 - 12:53 PM

Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#6 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2007 - 01:18 PM

receptoarele mzk merg cu cristalele lor dedicate....
poate ne spui ce servouri ai,ca am impresia ca ele sunt de vina.

Cristalul mi l-a trimis firma de unde am cumparat receptorul , deci presupun ca stiu ce mi-au trimis...sper. Servourile incercate au fost si de 7,5 kg MG si nano, toate de la GWS.Sa fie ele vinovate...da chiar toate (9 buc.)

Da mai multe amanunte tremura cand esti cu statia lunga receptor, sau mai departe ?

am incercat doar in casa, atat cu antena scoasa cat si pliata, intre 1-2 metrii de receptor si antena lui. Servourile caraie de parca ar fi incontinuu intre acele puncte ale lor in care sunt stabile, si nu sunt in sarcina. Sa-mi fi trimis quartz prost, ca frecventa de pe el este buna, doar le-am zis clar. Spune-mi te rog Old-Boy tu cum le-ai programat??? Poate am gresit ceva. Si unde ai cuplat bateria, in canalu 8 sau nu conteaza ?
0

#7 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2007 - 01:24 PM

Am extrs ceva texte din poze cu manualul receptorului traduse pe engleza, texte pe care nu prea le inteleg. Cum adica : Select chanel 5 output on chanel 5 pins(factory default)? Pai iesireacnalului 5 nu e pe pinii canalului 5 ca la orice receptor ? Trebuie "pus" acolo ?
sau : Select chanel 9 output on chanel 5 pins ?? Presupun ca daca ai deja canalul 5 le pinii canalului 5 , nu mai poti scoate si canalu 9 tot pe acolo....Cine stie va rog sa comentati, ca mi-am umplut capu de pini :wub:
0

#8 Useril este offline   sacalu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 20 March 2007 - 02:27 PM

aaa......si inca ceva dubios, nici vorba sa functioneze volt- checkerul pe acest receptor !!!!!!!! Toate ledurile sunt stinse si se aprind toate cand dau un impuls la vre-un servo !!!!
0

#9 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 20 March 2007 - 09:50 PM

Acumlatorul pentru receptie poate fi cuplat in orice canal liber, pe iesirea canalului 5 poate fi programat canalul 5 sau canalul 9 in nici un caz ambele. Verifica sau inlocuieste acumlatorul de la receptor, inclin sa cred ca acolo este problema.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu