Modelism - RHC Forum: Cupa Fderatiei Romane 2007 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Cupa Fderatiei Romane 2007 FRUMOS

#1 Useril este offline   MMM3 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 19 March 2007 - 06:51 PM

Poze si dicutii
0

#2 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 19 March 2007 - 09:01 PM

-De laudat intentia, cu precizarea ca NU a fost Cupa Federatiei, ci FINALA CAMPIONATULUI RC LA CLASELE 1/10 TOURING SI STOCK, SI 1/18 MICRO.

-Rezultatele vor fi postate, probabil, in cel mai scurt timp, de catre cei indreptatiti sa faca acest lucru.

faur senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#3 Useril este offline   MMM3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 20 March 2007 - 05:04 PM

Scuze pt. greseala. Am zis ca e mai simplu asa.

Ma mira faptul ca din toi cei care au fost acolo nimeni nu zice nimic despre cum a fost concursul (bine sau rau)

despre ce mai trebuie facut, despre participanti., organizare...

La mine a fost prima participare. Ma asteptam la mai multi concurenti cel putin la 1/10 touring unde nu cred ca sunt asa putini detinatori de masini.

Nu inteleg de ce nu vin si din alte orase cum ar fi IASI,CLUJ. TIMISOARA etc unde sunt sigur ca foarte multi sunt pasionati de auto.

Poate daca s-ar oferi si premii in bani situatia ar fi diferita.

Astept pareri.
0

#4 Useril este offline   Axu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 17-August 03

Postat 20 March 2007 - 05:49 PM

Pai din cate stiu eu, si cred ca nu ma insel, in Cluj singurii detinatori de masini, sunt eu care am un Savage si mai este un prieten care are o Tamiya TNX care oricum momentan este trasa pe dreapta din lipsa de piese.
Si eu ii astept pe "aia multi" sa apara dar nu vrea nimeni. Pacat
Ceva nu-i bine oricum!
0

#5 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804

Postat 20 March 2007 - 06:05 PM

Salutare!

Eu sunt vinovat pentru intarziere, dar s-a intamplat din motive obiective.
Voi posta rezultatele cat mai curand.
Din pct de vedere al organizarii eu zic ca a fost ok.
A fost pentru prima oara cand s-a folosit sistemul AMB, trebuie sa invatam mai bine programul si sper ca la urmatoarele editii sa nu mai avem intarzieri.

Am vazut ca s-au facut multe poze dar inca nu au fost postate. Ii rog pe cei care detin poze sa le posteze!

Multumesc!
RHCForum - Webmaster
0

#6 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2007 - 08:17 PM

-Prima comp. in care s-a utilizat sistemul de cronometrare AMB in RO a fost acum 8 ani la Arad. da' cum e mult de atunci si unii nici nu auzisem ca exista pe lumea asta si niste masinute si niste baieti care se dadeau cu ele, hai sa mai fie un lup mancat de oaie.

faur senior
0

#7 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2007 - 08:56 PM

-Cat despre participare, oamenii nu mai vin la DR, le-a ajuns ce au vazut si patimit acolo, altadata. Oricum, locatia este total neregulamentara si stai sa te intrebi, esti intr-un bar cu masinute, intr-un loc unde se practica sporturi de noapte sau CE ? Cei care raspund de aceste ACTIVITATI in RO, isi vor pune serioase semne de intrebare si vor trebui sa raspunda, fata de ce se intampla acolo! Garantat ! Cu regret pt. cei care au aprobat si autorizat o astfel de activitate, aici.

-Este deja miercuri, daca ar fi fost vorba de un succes al gazdelor, duminica seara il cunosteati deja. Asa, mai aveti de asteptat, ca doar nu se trambiteaza asa, o bataie la c..gol. Da' mai asteptati putin, ca doar nu au intrat zilele in sac si poate daca nu se posteaza, se uita.

-Din punct de vedere organizatoric Comp. a fost un fiasco. Nu poti afisa un program orar pe care sa-l decalezi la final, cu ore. Mullte! Si nu poti cere pilotilor sa-si pregateasca modelul pt. ora H, si sa dai startul la H+20, 30, 40 minute. S-a dus dracului si pregatirea cauciucurilor si a acumulatorilor, iar despre rezultatul tehnic, ce sa mai vorbesc. Si nu poti deschide si inchide sala, dupa bunul plac, atata timp cat Reg. spune altceva. Ca sa nu mai spunem ca sportivii au veni. unii, de la multe sute de Km departare. S-a simtit in aceasta manifestare, o rea vointa permanenta fata de tot ce era provincial. Anormal.

-Daca ar fi dupa mintea mea si daca as avea puterea decizionala, ar rejuca acesasta finala de camp. (chit ca noi am castigat la seniori), intr-o alta locatie, regulamentara, cu impunerea tuturor cheltuirlilor aferente. Pe bune.

faur senior
0

#8 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 18-September 06

Postat 22 March 2007 - 12:25 AM

Si uite asa o luam de la capat !!! Parca am un "deja-vu". Daca mi se permite ... va rog ... automodelisti ... nu mai faceti ca in anii trecuti ... cu ofense si alte manifestari ... hai sa scoatem in evidenta ce a fost frumos ... pentru ca cei tineri si cu potential sa prinda curaj sa ... investeasca timp si bani in acest sport ... ca doar nu facem politica ... sa ne facem albie de porci cu ce trebuia sa facem ... ci mai bine sa discutam ce avem de facut ... sa fie bine ...
In afara de asta ... pana la urma e un sport ... fair-play ... competitie ... etc. Iar daca interesul este sa il dezvoltam ... hai sa il facem iubit de ceilalti ... nu sa se spuna ... "iar se cearta ashtia". Va multumesc anticipat !!!

Sa fim iubitzi !!! Mario Love
MC- Scorpion
0

#9 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2007 - 12:27 AM

Hobbyland, la 21 Mar 2007, 20:17, a spus:

-Prima comp. in care s-a utilizat sistemul de cronometrare AMB in RO a fost acum 8 ani la Arad. da' cum e mult de atunci si unii nici nu auzisem ca exista pe lumea asta si niste masinute si niste baieti care se dadeau cu ele, hai sa mai fie un lup mancat de oaie.

faur senior

Si ce s-a intamplat cu el ... nu convenea??? sau era "sudat pe loc" si nu putea fi folosit ... ???
MC- Scorpion
0

#10 Useril este offline   Savage4fun 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 13-March 05

Postat 22 March 2007 - 08:41 AM

Hobbyland, la 21 Mar 2007, 20:56, a spus:

Oricum, locatia este total neregulamentara si stai sa te intrebi, esti intr-un bar cu masinute, intr-un loc unde se practica sporturi de noapte sau CE ? Cei care raspund de aceste ACTIVITATI in RO, isi vor pune serioase semne de intrebare si vor trebui sa raspunda, fata de ce se intampla acolo! Garantat ! Cu regret pt. cei care au aprobat si autorizat o astfel de activitate, aici.

Tare nesimtit si ticalos trebuie sa fi sa te deranjeze cum e amenajat spatiul de acolo, trebuia sa fie pictat si intr-o culoare anume sau era bine sa deschid cateva sticle de alcool dupa cum intrebati disperat daca exista? Daca va invitam la un pahar probabil ca se schimba critica... Si daca s-ar practica sporturi de noapte asa cum incercati sa mi-o sugerati, care e problema, va afecteaza emotional, doar alcoolul va stimuleaza, regret dar acolo nu gasiti decat sucuri si cafea.
Iti mai lipseste un cercel si ti-ai putea largii orizonturile din toate punctele de vedere, si in plus ti-ar justifica si comportamentul actual...
alias ikonet
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
0

#11 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 22 March 2007 - 09:09 AM

Domnu Faur din cate se vede are niste probleme vechi si netratabile din pacate. Dar pe noi nu ne afecteaza.Dupa cate observati tot incearca in stilul lui caracteristic sa enerveze pe cei din jur ,dar lumea stie cu cine are de a face asa ca ori nu baga in seama, ori se prefac ca aproba si trec mai departe. Am vazut asta in ultimul concurs organizat la sala Demon's Race. Chiar si un amic care nu are nici o treaba cu competitiile ,(el se da la offroad) a observat cat de priceput este domnu acesta si ce bine stie sa "faureasca" niste chesti de nu iti vine sa crezi.

Daca ar fi dupa mintea dvs am ajunge la balamuc,bine ca nu aveti putere decizionala.
0

#12 Useril este offline   Savage4fun 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 250
  • Inregistrat: 13-March 05

Postat 22 March 2007 - 09:14 AM

In imaginea atasata se vede cat de clar a fost afectat de amenajarile de la sala, in fotoliul in care sper sa nu-si mai gaseasca odihna.

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1174547652.jpg

alias ikonet
bulan si magie!
Mugen MBX5T - Ninja MR28 / Xmod Evo / Tamiya TT01 Drift Specifications
0

#13 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 March 2007 - 10:22 AM

Fac abstractie de la comentariile facute de Faur si postez rezultatele.
Nu am vrut sa comentez motivele ptr care am intarziat postarea lor, dar intrucat am fost acuzat pe nedrept, o voi face acum: luni am primit vestea mortii D-lui Manolache. Am fost destul de afectat de acest lucru si efectiv nu mi-a mai ars de automodelism.

Faur, un lucru vreau sa-ti spun, esti total insensibil, lipsit de respect, iar daca o singura data mai faci interventii rautacioase este bannat definitiv.
GATA.

1:10 Touring Modified Seniori:

1. Faur Cristian
2. Mutu Gabriel
3. Radulescu Mircea
4. Marin Cristian
5. Parloaga Paul
6. Olaru Ciprian
7. Lucian Hirth
8. Necula Alexandru
9. Fridrich Lucian
10. Ciobanu Paul
11. Faur Vasile
12. Slavila Corneliu
13. Ciobotea Shahin
14. Dediu MArius
15. Avasilichioaei Eduard
16. Popovici Razvan
17. Olaru Constantin

1:10 Touring Stock Seniori:

1. Faur Cristian
2. Olaru Ciprian
3. Necula Alexandru
4. Ciobanu Paul
5. Fridrich Lucian
6. Slavila Corneliu
7. Faur Vasile

1:18 On-road Seniori:

1. Faur Cristian
2. Necula Alexandru
3. Olaru Ciprian
4. Faur VAsile
5. Ciobanu Paul
6. Roman Marius
7. Ciobotea Shahin

1:10 Touring Modified Juniori:

1. Ciornei Rares
2. Melinte Lucian
3. Crihan Liviu
4. Ceausu Catalin
5. Avasilichioaei Emil
6. Marin Adrian
7. Popescu Alexandru
8. Ungureanu Vlad

1:10 Touring Stock Juniori:

1. Melinte Lucian
2. Crihan Liviu
3. Marin Adrian
4. Ungureanu Vlad
5. Popescu Alexandru

1:18 On-road Juniori

1. Melinte Lucian
2. Crihan Liviu
3. Marin Adrian
4. Ungureanu Vlad
RHCForum - Webmaster
0

#14 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 March 2007 - 09:14 PM

-Chiar, nu am cunostiinta de reg. si datele conc. bilateral, RO-BG 2007. Daca ziceti ca a fost postat, ajutati-ma sa-l gasesc.

-D-le Apostol, sa nu mai razi nici-odata de un om care se odihneste chiar si in fotoliul in care cu multa bunavoita m-ai pozat. Veneam dupa multe ore de munca si dupa un drum Arad-Buc. pe care l-am alergat singur. Iti doresc ca la varsta mea sa poti face la fel! Cat despre alcool, imi doream un strop, sa-l pot pune pe caria pe care nu ajunsesem s-o tratez. Poate maine.

-Pt. cei curiosi: Scrisoare deschisa adresata d-lui Manolache, 3 februarie 2003. Cititi, si mai vorbim!

faur senior
0

#15 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2007 - 10:53 PM

Hobbyland, la 22 Mar 2007, 21:14, a spus:

-Pt. cei curiosi: Scrisoare deschisa adresata d-lui Manolache, 3 februarie 2003. Cititi, si mai vorbim!

faur senior

SUPER TARE !!! HAHAHA

Sa fim iubitzi !!! MArio Love
MC- Scorpion
0

#16 Useril este offline   MMM3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 March 2007 - 09:10 AM

1. Cred ca am cele mai multe poze de la concurs dar nu reusesc sa le incarc. Poate daca mi-ar raspunde cineva azi cum se vace diseara le aveti postate.
2.Mergand pt. prima oara la un astfel de concurs care pana la urma e de laudat intentia eu zic ca se putea si mai bine. Deranjant au fost cei 2 stalpi si asta cred ca o recunosc si organizatorii.
3.Cred ca e pt. prima oara cand vin atat de multi concurenti si asta ne duce la concluzia ca putin mai mult interes se merge pe drumul cel bun.
4.Se pare ca cei de la ARAD detin o sala si conditii mai bune de concurs dar degeaba daca nu organizeaza si ei o competitie EX. CUPA FAUR..in care sa adune macar la fel de multi concurenti. Ca idee din taxa de participare sa se premieze in bani primii 3 clasati daca nu la seniori macar la juniori pt. ai stimula pe copii. Astept cu nerabdare acest moment(dar sa se grabeasca ca mai am de upgradat masina) ;)
5.Barul din sala cred ca a fost ok. Ma intreb unde stateau cei care au venit de la sute de km doar ca sustinatori a unor echipe(cazul nostru au fost 3). Si in plus au fost copii la juniori care nu au trebuit sa mearga 2 km sa isi ia un suc..
6.Sistemul de competitie mi se pare aiurea facut. Ar trebui facut ceva gen ca in Formula 1 in care sa acumulezi puncte in mai multe competitii si la final sa fie declarat campion cel cu mai multe puncte si nu doar un singur concurs.

Concluzia sper sa se schimbe in bine anumite lucruri, sa fie mai mult fair play, iar prin organizarea de mai multe circuite cred ca se poate atrage si mai multi concurenti. Avem un an la dispozitie sa se schimbe ceva si cred ca vointa este. Poza cu Faur Senior este prost aleasa. Este usor cand traversezi strada si vii la concurs sa fii odihnit.
0

#17 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 March 2007 - 10:33 AM

@ Hobbyland

Citeaza

Pt. cei curiosi: Scrisoare deschisa adresata d-lui Manolache, 3 februarie 2003. Cititi, si mai vorbim

Aceasta "scrisoare deschisa" a fost scrisa pe vremea cand nu cunosteam cine sunt adevaratii vinovati pentru tot ce se intampla in automodelismul romanesc.
Ulterior am descoperit. Toate drumurile duceau la o singura persoana, la tine.
Eu macar m-am corectat si mi-am indreptat greseala fata de acet om, care intre timp imi devenise prieten.
Diferenta este ca tu vei ramane acelasi om fara caracter care isi aduce curvele dupa el la concursuri si care are pretentia ca isi educa copilul corect.
Te rog sa ne scutesti.

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 23 March 2007 - 10:33 AM

RHCForum - Webmaster
0

#18 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 23 March 2007 - 11:55 AM

MMM3 se vede ca esti foarte nou in domeniu . Sala aia pregatita pt automodele are vreo 2 ani sau mai mult asa cum o vezi.Cu 2 stalpi sau nu ,de bine de rau este o sala PERMANENTA in care ne putem da.

[QUOTE]3.Cred ca e pt. prima oara cand vin atat de multi concurenti

Nu este pt prima oara, si acuma chiar nu au fost multzi concurenti.Au fost si alte dati cand au fost poate dublu decat acuma.

[QUOTE]
4.Se pare ca cei de la ARAD detin o sala si conditii mai bune

Cei de la arad vb mult.

[/QUOTE]6.Sistemul de competitie mi se pare aiurea facut. Ar trebui facut ceva gen ca in Formula 1 in care sa acumulezi puncte in mai multe competitii si la final sa fie declarat campion cel cu mai multe puncte si nu doar un singur concurs.

Asta se poate schimba doar prin concursuri private nu prin federatie.[QUOTE]

Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 23 March 2007 - 11:56 AM

0

#19 Useril este offline   MMM3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 March 2007 - 02:56 PM

Nu este pt prima oara, si acuma chiar nu au fost multzi concurenti.Au fost si alte dati cand au fost poate dublu decat acuma.

Daca zici ca a fost un nr. dublu de participanti eu zic sa va intrebati de ce nu au mai venit concurentii care au mai fost?

E cam grav daca a scazut nr. participantilor la jumatate.

Cine e de vina? In ritmul asta dupa 2-3 ani o sa fie 4 concurenti.
0

#20 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 March 2007 - 03:08 PM

Hai sa lamurim acest aspect:

- pentru un CN au fost multi concurenti fata de alte dati. Nu imi aduc aminte sa fi avut 3 finale la touring.
- pentru un concurs de "casa", au fost putini. Tineti cont ca la o etapa RO-BG numarul concurentilor este mai mare.

Ideea este alta, faptul ca avem o sala permanenta unde ne putem antrena este un lucru benefic!
Bineinteles ca nu este perfecta, clar ca sunt multe deficiente din pct de vedere tehnic.
Important este ca exista.
RHCForum - Webmaster
0

#21 Useril este offline   MMM3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 March 2007 - 07:10 PM

Si totusi imi zice cineva cum sa fac sa reusesc sa postez pozele ca intreb de 2 zile si nici un raspuns.

Poate ma poti tu ajuta Gabi. (da eroare de incarcare)

Multumesc.

Si concluzia finala e ca de admirat efortul facut la bucuresti sper sa reusim si cei din provincie sa facem macar la fel.
Am o intrebare pt. Bucuresti: Cand au fost ultima oara la un concurs organizat de provincie?
Eu zic ca daca am merge toti la ce organizeaza si altii ar iesi ceva bine la un final.( Nu e neaparat sa fie concurs indoor)
0

#22 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 March 2007 - 07:14 PM

Scuze ca nu ti-am raspuns, m-am luat cu altele ;)

OK, incearca si tu sa postezi la rezolutia de maxim 700/350 pixeli.
Daca tot nu merge baga un e-mail la mosu' cu ele, pe gabi@romconsulting.ro

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 23 March 2007 - 07:14 PM

RHCForum - Webmaster
0

#23 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 25 March 2007 - 03:49 PM

Offf... http://www.imageshack.us , poti uploada poze de maxim 1.5MB, si apoi pui link-urile date de ei aici si se vor vedea grupate frumos...

Aceasta postare a fost editata de VIPER: 25 March 2007 - 03:49 PM

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#24 Useril este offline   MMM3 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 March 2007 - 09:32 PM

Am trimis pozele lui Gabi. Sper sa se ocupe el cand are timp.
0

#25 Useril este offline   Mario Love 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 28 March 2007 - 09:25 PM

Pozele?????

Sa fim iubitzi !!!!!! Mario Love
MC- Scorpion
0

#26 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2007 - 01:58 PM

#MMM3

Vezi ca nu am primit pozele :D

Te rog sa verifici, nu am nici un e-mail de la tine!
RHCForum - Webmaster
0

#27 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 March 2007 - 05:13 PM

...tocmai ce am primit pozele!
In ordinea primita

Imagini atasate