subiectul de dinainte s-a inchis..( asta )
incerc sa imi fac un fir pt telecomanda GWS T4AII cu 4 canale si nu stiu ce imi trebuie..
o mufa audio 3.5, o mufa joystik sau.. ??
Pagina 1 din 1
INCEPATOR la capitolul elicoptere, caut sfaturi doar o parere despre astea ;)
Postat 05 March 2007 - 03:04 PM
Daca statia ta are mufa corespunzatoare, ai nevoie de o INTERFATA (nu fir, nu mufa...). Asta ori o cumperi, ori pui pe cineva sa o faca (dupa cum scrii am ceva dubii c'o poti face singur, chiar daca vrei). Daca nu ai mufa pe emitator, numai un electronist te poate ajuta. Nu mai incerca, ia legatura cu cineva care are aceasta problema rezolvata.
Postat 05 March 2007 - 03:55 PM
baietzel15, la 5 Mar 2007, 15:46, a spus:
subiectul de dinainte s-a inchis..( asta )
incerc sa imi fac un fir pt telecomanda GWS T4AII cu 4 canale si nu stiu ce imi trebuie..
in subiectul inchis ti-a explicat cirip exact ce ai de facut.
trebuie sa stii ceva electronica (sau ceva mai mult) ,telecomanda ta nu cred ca are mufa de trainer deci ai nevoie ori de facultatea de electronica ,ori de bani mai multi pe care sa-i investesti in statie serioasa,interfata pentru simulator ,simulatoare , etc.
in plus de asta subiectul nu are ce cauta la elicoptere...
da o cautare aici la tehnice , sa vezi cate subiecte cu interfete sunt.
dar cel mai bine da-mi pe mi id-ul tau (mail,mobil) si cand iesim la zbor te prezinti la camp si vezi pe viu.
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 05 March 2007 - 04:00 PM
flying is my life...
Postat 13 March 2007 - 10:36 AM
vlad1, la 5 Mar 2007, 15:04, a spus:
Daca statia ta are mufa corespunzatoare, ai nevoie de o INTERFATA (nu fir, nu mufa...). Asta ori o cumperi, ori pui pe cineva sa o faca (dupa cum scrii am ceva dubii c'o poti face singur, chiar daca vrei). Daca nu ai mufa pe emitator, numai un electronist te poate ajuta. Nu mai incerca, ia legatura cu cineva care are aceasta problema rezolvata.
si CINE are aceasta problema rezolvata? eu personal nu am vazut pe nimeni.. radiocomanda mea are mufa pt asta deja..
interfata cred ca pot si eu sa o fac, dar trebuie mai intai sa stiu exact cum functioneaza sistemul..adica interfata
Postat 13 March 2007 - 12:59 PM
Dute o data la cimp (cind zboara colegii tai). Intreaba-i pe cei care au statie ca a ta, da p'aia care zboara, ca povestitori se gasesc destui. Ei pot sa-ti instaleze o interfata (daca au mai facut asta). Chiar daca cumperi programul cu licenta, nu ai rezolvat mare lucru, tot ai mare nevoie de ajutor. Asa (cu ajutorul unui coleg) o rezolvi in doua zile.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1