Modelism - RHC Forum: Etapa a-III-a Finala 1/8 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Etapa a-III-a Finala 1/8

#1 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 28 August 2003 - 10:01 AM

In perioada 5-7 Septembrie 2003 va avea loc etapa Finala a Campionatului National de Automodele 1/8.
Aceasta etapa este organizata de C.S. RHC.
Locatia: Pista Semanatoarea.
Mai multe detalii despre organizare, orar si altele vor fi afisate in acest Forum.
Rugam pe cei care au cunostinte la televiziune, radio sau ziare.... sa ne ajute in efortul de a promova aceasta actiune.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati la tel 0723193110.
0

#2 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 August 2003 - 10:27 AM

Si 1/10 termic??
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#3 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip

Postat 28 August 2003 - 10:34 AM

Daca este timp si ne strangem mai multi o rezolvam poate si un open
0

#4 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 28 August 2003 - 10:42 AM

CN de 1/10 termic a avut o singura etapa, cea de la Pucioasa. Asa ca avem deja un Campion National (cu tricou si medalie!) in persoana lui Stefan! (sa dai de baut ca ti-am facut propaganda...)
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#5 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 28 August 2003 - 11:19 AM

hai sa facem "off the record" un open cu 1/1o termice standard, ca o repetitie pentru SAB, poate ne invita si pe noi cineva acolo(daca facem o casetuta...).m-am gindit la1/10 termice deoarece caroseriile acestei clase seamana cel mai mult cu cele de pe la SAB, deci sa "batem saua" poate "pricepe iapa"...
bafta si minuni!
P.S. si tu, stefane, nu mai intirzia cu berea aia de campion, ca nu vezi ce seceta e-n tara???!!!!!.

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#6 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312

Postat 28 August 2003 - 12:41 PM

Referirea era facuta nu neaparat in legatura cu CN, ci ca un link la CN de 1/8.
Care poate fi si un open, dar daca este o organizare pentru 1/8 ar fi pacat sa nu facem si o mansa de 1/10.
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#7 Useril este offline   KINDERUL 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33

Postat 28 August 2003 - 03:35 PM

ideal e sa facem si un open dar pt asta hai sa vedem cata lume vine cu 1/10?
eu vin sigur cu kyosho 1/10 4wd!
altcineva??

Aceasta postare a fost editata de KINDERUL: 28 August 2003 - 03:37 PM

0

#8 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 28 August 2003 - 03:38 PM

Din ce banuiesc eu, la aceasta finala participarea va fi imensa... Am numarat vreo 13-14 masini la 4WD Grupa C... Faceti numai un calcul ca timp pentru mansele de calificari si finale...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#9 Useril este offline   KINDERUL 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33

Postat 28 August 2003 - 05:26 PM

daca stam acu' sa ne gandim cat stam,cum facem shi cat ne ia........ne mai dam cu 1/10 la pastele cai.....
haideti sa organizam ceva........... :)
0

#10 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 28 August 2003 - 11:53 PM

Fix acuma, cand e CN de 1/8... Interesant... Cum?
Flickr - pozele mele
0

#11 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2003 - 01:01 PM

Locul de desfasurare s-a mutat de la Semanatoarea la Palatul Copiilor.
0

#12 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 507

Postat 02 September 2003 - 05:27 AM

Domnilor,

Asa cum v-ati dorit cu ardoare, etapa a III-a a Campionatului national 1/8 se va desfasura
la Bucuresti. Felicitari colegilor de la RHC pentru responsabilitatea si curajul de a se fi
angajat la asa ceva. Probleme de rezolvat sunt si vor fi tot timpul. Nu-i lasati singuri.
Imi ofer pe aceasta cale intregul sprijin logistic (si material, atat cat se poate
transporta intr-un autoturism), pentru ca totul sa decurga cat mai bine.

Inscrierea si briefingul pt aceasta competitie se vor desfasura in conformitate cu
regulamentul, vineri intre orele 18-20, in locul stabilit de organizator. Personal imi
doresc sa avem acolo o prima discutie vis-a-vis de problemele avute in 2003 si de ceea ce
dorim sa realizam in 2004. Calendarul si tot ce mai tine de el va trebui inaintat spre
aprobare in luna noiembrie. Veniti cu propuneri concrete, la obiect si pe fondul
problemelor. Daca doriti.

Oricat de mult isi doresc colegii de la 1/10 IC o cursa, este putin probabil ca acest lucru
sa se intample acum. Timpul fizic nu va permite. Ati vazut ce s-a intamplat si la Pucioasa
si la Amara (doar daca se va desfasura dupa incheierea curselor la 1/:).

Ideea de a alerga la SAB este veche. Am lansat-o chiar la prima editie, insa ea nu a putut
fi materializata din lipsa de competitori. Se pare ca a sosit momentul. Cu 1/8. Suntem
mai multi, modelele sunt mai spectaculoase. Cine invita un oficial al SAB pt. finala de
1/8 4wd de duminica ? Si ce ati zice de o etapa de Campionat in timpul SAB-ului de anul
viitor ?

Sunt mahnit. Am crezut si cred sincer inca ca numai comunicarea va duce la elucidarea
tuturor problemelor cu care ne confruntam. In afara de Lucian, sunt singurul reprezentant
al F.R.Md. car a avut curajul sa coboare in arena. Nu este putin lucru sa-ti asumi
responsabilitatea cuvantului scris. Si atunci ?

Faur Fanel-Vasiel ( Tati )
Hobbyland Racing Team Arad
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#13 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 03 September 2003 - 07:27 AM

Hobbyland, la 2 Sep 2003, 05:27, a spus:

Ideea de a alerga la SAB este veche. Am lansat-o chiar la prima editie, insa ea nu a putut
fi materializata din lipsa de competitori. Se pare ca a sosit momentul. Cu 1/8. Suntem
mai multi, modelele sunt mai spectaculoase. Cine invita un oficial al SAB pt. finala de
1/8 4wd de duminica ? Si ce ati zice de o etapa de Campionat in timpul SAB-ului de anul
viitor ?

Mashinistilor,

Incerc sa va ajut cumva, facandu-va intrare la SAB, daca oi reusi!

Nevasta-mea este Assistant Manager la APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) si astefel, avand spionul infiltrat, mai stiu cate ceva despre SAB, ca tot venii vorba.

APIA, mai bine zis APIA-Expo organizeaza SAB 2003. Zilele astea, cand o fi un moment prielnic, o sa faca o propunere factorilor de decizie in legatura cu prezenta voastra la o actiune demonstrativa cu automodele RC, de ce clasa vreti voi. Daca o sa gasim deschidere, probabil o sa trebuiasca cineva dintre voi, care are papagal si stie cum sa puna problema, sa-si scoata costumul ala bun si inarmat cu idei, sa se infatiseze cu cateva propuneri concrete.

Oricum, din informatiile care le am, este aproape exclus sa puteti castiga niscaiva bani din treaba asta, bugetul SAB fiind stabilit si de austeritate, oricum.

Dar, cu abilitate si munca patriotica, va puteti promova imaginea, puteti stabili contacte si punti de legatura cu mafia din domediu auto, lasand astfel porti dechise pt. actiuni viitoare.

Eu cred ca ati putea amenaja la Baneasa o pista rudimentara, nu neaparat trasata cu vopsea pe beton, pt. a face niste ture sau chiar manse demonstrative. Ar fi bine sa fie fara miza competitionala, ca sa nu isbucneasca iar orgolii ce v-ar face deservicii. Va mai ganditi si voi, ca stiti mai bine ce puteti si ce nu. Parerea mea este ca cu cat e mai diversificat parcul de masini, cu atat va fi mai atractiv si mai putin monoton.

Nu va ganditi ca automat participarea e rezolvata, dar poate o iesi ceva! Tineti pumnii!

Valteras (Florin Dumitru)
0722 494 577
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#14 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 03 September 2003 - 09:07 AM

Daca vedeti ce pista au reusit baietii sa refaca la Palatul Copiilor!!! Extraordinara! Sper sa fie un concurs TARE.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#15 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 03 September 2003 - 11:05 AM

IT WILL BE !!!!!!

P.S. Apropo, pista arata foarte bine. Sper sa putem sa facem si retusuri cu ceva smoala pe portiunile betonate. Si ar mai fi ceva: podiumul. Deocamdata rezolvat, dar ramane in continuare necesitatea construirii unuia al nostru. Cred ca trebuie achitat de toata lumea, nu numai de unii sau altii, fie RHC sau vreun pasionat mai instarit. Dupa concurs sa facem o discutie, ca sa fie totul echitabil si financiar.
Deconspir si eu, sper sa nu se supere nimeni, ca RHC a facut eforturi financiare considerabile pentru acest concurs. Nu sunt nici asociat RHC, nici sponsorizat, dar cred ca trebuie sa dam Cezarului ce-i al Cezarului.

Sper sa fie unul din cele mai bune concursuri !!! Bafta tuturor !!!!

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 03 September 2003 - 11:11 AM

0

#16 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2003 - 03:05 PM

asa.am reparat pista.am vopsit-o.avem si schela pentru piloti.n-a fost extraordinar de greu.se poate.IMPREUNA.fara sa fim intr-un singur club anume,fara alte constringeri.e drept, cu suport financiar majoritar RHC.adica PRIVAT.
dar cred ca incepem sa fim o entitate sociala, coerenta si civilizata, care poate.nu cred ca e prea greu sa reeditam efortul si pentru a intretine pista NOASTRA, cea de toate duminicile, adica, din cind in cind, sa mai dam cu o matura sau cu o mistrie, etc.."sa ne tina Dumnezeu obiceiul!"(-licenta CristiM!).
acuma, concursul.vine.
la barci, pe marginea lacului, am vazut atunci, incurajind pe unul si altul, si colegi de la aero si auto.personal, cind timpul i-mi permite, ma duc mereu si la aero si la navo.m-as bucura foarte mult sa avem alaturi, si noi, in week-end-ul asta, colegii de breasla de la celelalte domenii ale modelismului.sint bineveniti.
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#17 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 03 September 2003 - 03:53 PM

Dragilor - mashinarilor!

Vad ca nu am pana acum nici un feed back de la voi pe tema SAB, in afara unei discutii telefonice cu PiccoMaster.

Sa inteleg ca nu va intereseaza?

M-ar bucura si un raspuns negativ din partea voastra, pt. a clarifica situatia. Nu de alta, dar sa nu mai fac valuri.

Hai ca va las sa va mai ganditi, dupa ce se mai linisteste euforia generata de pista cea noua.

Apropos: multe felicitari pt. treaba ce ati facut-o! Mai mare placerea sa vezi ca gasca se incheaga si se poate mobiliza intru un ideal comun.

Bravos,

Valteras
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#18 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 03 September 2003 - 06:11 PM

Super ideea cu SAB-ul.Eu am fost in fiecare an acolo dar singur.Acum ca suntem mai multi o sa iasa o treaba buna.

Cind este SAB-ul? Discutia despre SAB si despre participarea acolo cred ca ca va fi dezbatuta la concursul de la palat(sper sa nu fie prea tirziu).

Te rog continua sa ne ajuti cu SAB-ul!!!!! :( :( (please):D

Bog
0

#19 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 05 September 2003 - 10:13 AM

Sedinta tehnica incepe astazi, vineri, la ora 1800. Va rugam sa ne intilnim la ora 1745 la pista de la Palatul Copiilor. Sint asteptati toti participantii la concurs.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#20 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 05 September 2003 - 01:30 PM

Romania Libera 05.09.2003

http://www.rhc.ro/concurs_auto.jpg
0

#21 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 05 September 2003 - 01:46 PM

...minciuna...nu e semnat de nimeni articolul!
Am cumparat ziarul si nu-i!!! :D
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#22 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 05 September 2003 - 02:39 PM

Aia cu "roti motoare" m-a rupt!!! Sunt impresionat, traiasca Pruteanu....
Flickr - pozele mele
0

#23 Guest_Webmaster_*

• Grup: Guests

Postat 05 September 2003 - 02:58 PM

Marinaru, la 5 Sep 2003, 14:46, a spus:

...minciuna...nu e semnat de nimeni articolul!
Am cumparat ziarul si nu-i!!! :D

:D Romania Libera din 5 sept. la pagina 24? In dreapta jos http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
0

#24 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 05 September 2003 - 02:58 PM

Vinovat e cine a incercat sa le explice! :D
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#25 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 September 2003 - 09:18 AM

vedeti si R.L. din 8 sept., ultima pagina.bafta si minuni!

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu