Buna tuturor, sunt un modelist oradean, membru nou, dar cu multi ani de modelism in background, din pacate cu mici mari pauze fiindca sunt sportiv de performanta si cateodata nu poti calarii doi cai deodata. Numele meu este Robert Kovacs si practic trial-bike, poate unii dintre voi a-ti mai auzit de mine. Eu sunt cu mentalitatea de modelist ca: atunci esti modelist adevarat cand iei o bucata de "scandura" si o faci sa pluteasca sau sa zboare (nu vreau sa ofensez pe nimeni prin ceea ce am spus si nu fac referire la nimeni, pe mine ideea asta ma impinge si asta este cu adevarat frumusetea modelismului), dar neavand timp prea mult de investit am ajuns sa imi cumpar si eu modelele care le zbor. Am inceput cu navo multi ani in urma, am fost campion national la un moment dat la categoria liber lansat si in 2008 locul 3 national la categoria navigatie/indemanare, iar de vreo 4 ani incoace am trecut si eu pe aero, acesta fiind defapt visul meu din copilarie dar neavand aeroclub la palatul copiilor din oradea, am fost nevoit sa incep cu navo. La incepun am fost solo bird, iar acum 2 ani am inceput sa ma imprietensc cu baietii de la aeroclub. Sunt pasionat de zbor acrobatic si 3D. Am inceput cu un EasyStar 1, dupa ce am "terminat" cu el a venit un EasyStar 2, iar apoi mi-am proiectat si construit primul meu aeromodel un Sbach 342 foamie, care l-am facut bucati si am construit V2 putin imbunatatit, chiar saptamana trecuta am reusit sa il lovesc de un stalp in parc si are botul rupt. Recent mi-am achizitionat o bijuterie noua de la FMS tot un Sbach 342 (nu ma intrebati de ce dar sunt innebunit dupa acest avion), cine e interesat de detalii click
AICI . Primul zbor a fost cu succes, dupa care a urmat inca 2 zboruri, modelul zboara incredibil de bine desii am fost nerabdator si l-am zburat cu 3S fiindca nu mi-au ajuns inca bateriile 4S. Cei de la FMS au facut o treaba excelenta, modelul este foarte scale lookin, pilotul arata bine si este la scara care trebuie, elice cu 3 pale, paint-job, forma, tranzitiile dintre raze si curburi, cockpit-ul, trenul de aterizare, absolut tot. Iar eu daca sunt atent la ceva acelea sunt detaliile. Am studiat mult modelele din aceasta clasa si acesta este cel mai ok parerea mea. Sunt modele mai ieftine de exemplu cel de la Dynam, dar nu e prea satisfacator. Intradevar este mai scump dar merita toti banutii. Iar acum gata cu vorba ca m-am intins un pic, initial planuiam sa scriu 3 randuri :).
Hai sa vedem si putin action, cu noul meu beblus, "drujba" de 30cc alui Vlad, si "musculitele" lui Radu :D.