Modelism - RHC Forum: Comparatie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Comparatie preferinte

#1 Useril este offline   SpeedFreak 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 18-August 03

Postat 28 August 2003 - 02:25 AM

As avea o intrebare, de fapt ceva la care as fi curios sa aud si parerile voastre de veterani :)...
de ce pasiunea asta de a comanda un aparat de zbor de la sol si nu din carlinga acestuia...multi mi-au spus ca ba de frica ba ca posibilitati reduse etc....eu nu cred....de mic am visat sa zbor sau sa pilotez un avion....dar de cand m-a "infectat" aeromodelismul...simt ca de fapt asta mi-am dorit.....as dori sa-mi mai dati si voi niste "explicatii"....B)
Ad astra per aspera..
0

#2 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 28 August 2003 - 08:13 AM

Salve!
Pai si la mine e de mic...de cand ma stiu, cand vedeam un avion parca-l vedem pe Dumnezeu! Acum chestia cu aeromodelismul e ceva mai complexa, pentru ca nu imi place doar sa zbor ci si sa construiesc. Adica imi place pentru ca eu fac avionul eu il zbor, eu il repar si altadata .... eu il si prabusesc, pe cand daca ai fi pilot nu ai putea participa prea mult la constructie si invers. Alt motiv e ca poti zbura tot felul de modele, care la scara mare nu e chiar asa de simplu, deci nu prea intervine monotonia.
0

#3 Useril este offline   Herr 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 28 August 2003 - 08:38 AM

Mie imi place sa vad ce iese ceva bun din mainile mele. Ambii bunici au fost sculptori, asa ca...
Am participat la un club pionieresc cand eram prin clasele 3-6, dar s-a desfiintat. Am facut machete statice (corabii) si planoare.
Dar in clasa a 5-a ... am vazut un calculator HC-85... si asta a fost. Acum sunt analist-programator.
Acum vre-un an am am vazut pe la Unirea niste machete Italeri.. si n-am putut rezista. Am o colectie frumusica de chestii stealth, un submarin,
portavion, inca vreo 2-3 avioane... Acum 6 saptamani am descoperit RHC... si acum lucrez la o macheta statica, President. Iarasi nu m-am putut
abtine. Dar vreau sa si conduc ceva... asa ca am cumparat o radiocomanda si planific un yacht... apoi un avion.... si poate un elicopter.

Este exemplul meu. Cred ca adevaratul motiv este ca vrem sa cream ceva si sa si beneficiem de el. Suntem si producatori, si consumatori
(fac sarmale minunate/le mananc singur pe toate)
1001 00 0011 0010 1011 10 0100 11 1001
0

#4 Useril este offline   Skyspy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1501
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 28 August 2003 - 12:39 PM

Herr-ule daca esti asa bun in ale programarii poate ma poti ajuta la anu pe cind termin o freza CNC(sper :) :) :D ) sa-i dau drumu.Ma refer in domeniul programarii si importului de date sau cam asa
cred ca-i zice. :D :D :D
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
0

#5 Useril este offline   Herr 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 277
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 28 August 2003 - 01:34 PM

Asta e programare industriala. Eu fac software financiar-bancar. Dar te ajut (pana atunci arunc un ochi pe ce ai tu nevoie).
1001 00 0011 0010 1011 10 0100 11 1001
0

#6 Useril este offline   One 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22-July 03

Postat 28 August 2003 - 06:20 PM

Nu cred ca o sa ajung prea curand sa pilotez un avion real. Dar bucuria pilotajului este atinsa cu un aeromodel. In plus, pasiunea de a construi este unul din factorii pentru care multi prefera modelismul. Si chiar daca nu iti iese ceea ce vrei sa construiesti, eu cred ca nu iesi in pierdere, deoarece experienta acumulata este importanta. Nu obtii satisfactie numai daca iei totul de-a gata. Cand am facut primul meu montaj electronic, tatal meu a ras de aspectul cu adevarat dezastruos. Dar eu am avut o mare bucurie ca montajul functiona. Modelismul iti aduce o altfel de bucurie. Un pasionat de modelism feroviar, de exemplu, are cu totul alta satisfactie decat daca ar conduce un tren. Sau , mai stii, poate ma insel!
Pentru a inventa ceva ai nevoie de o imaginatie bogata si o gramada de gunoi. Thomas A. Edison (1847 - 1931)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu