A cumparat cineva de pe e-bay , piese de modelism evident , se poate plati cu card am vazut , pretul este dat la fiecare produs , dar transportul cat costa , cum se procedeaza ; taxe vamale nu se pun la piese !
Daca a facut cineva o tranzactie de acolo e rugat sa ne spuna cum se procedeaza , ca am vazut ca sunt preturi bune la unele produse .
Pagina 1 din 1
Cine a cumparat de pe e-bay ?
Postat 23 February 2007 - 02:04 PM
- Verifica intii daca vinzatorul livreaza in Romania
- Contacteaza pe email vinzatorul si intreaba-l cit costa livrarea in Romania
- Verifica exact unde se afla produsul - unii vinzatori sint inregistrati in UK, sa zicem, iar locatia produsului este in Taiwan (de fapt vinzatorul este taiwanez)
- Daca produsul se afla in UE atunci nu vei plati nici un fel de vama, altfel in mod legal platesti vama.
- Daca produsul este mic si incape intr-un plic mediu atunci vei scapa fara vama.
- Daca produsul este in afara UE si vinzatorul este de acord sa scrie pe pachet "Gift / Cadeaux", in mod legal nu trebuie sa platesti vama.
- Verifica daca vinzatorul are o politica de returnare a produsului.
- Eu evit vinzatori sau locatie a produselor Asia indiferent cit de bun e pretul. Cu cei din UE sau US n-am avut probleme.
Ca in orice piata si pe ebay sint vinzatori deosebit de corecti dar si unii total neseriosi (ca sa nu spun hoti). Depinde de tine sa-i identifici. Studiaza-le profilul, istoria, feedback-ul dat de alti cumparatori.
Happy shopping !
- Contacteaza pe email vinzatorul si intreaba-l cit costa livrarea in Romania
- Verifica exact unde se afla produsul - unii vinzatori sint inregistrati in UK, sa zicem, iar locatia produsului este in Taiwan (de fapt vinzatorul este taiwanez)
- Daca produsul se afla in UE atunci nu vei plati nici un fel de vama, altfel in mod legal platesti vama.
- Daca produsul este mic si incape intr-un plic mediu atunci vei scapa fara vama.
- Daca produsul este in afara UE si vinzatorul este de acord sa scrie pe pachet "Gift / Cadeaux", in mod legal nu trebuie sa platesti vama.
- Verifica daca vinzatorul are o politica de returnare a produsului.
- Eu evit vinzatori sau locatie a produselor Asia indiferent cit de bun e pretul. Cu cei din UE sau US n-am avut probleme.
Ca in orice piata si pe ebay sint vinzatori deosebit de corecti dar si unii total neseriosi (ca sa nu spun hoti). Depinde de tine sa-i identifici. Studiaza-le profilul, istoria, feedback-ul dat de alti cumparatori.
Happy shopping !
"Simplicity is the ultimate sophistication."
Postat 23 February 2007 - 09:04 PM
Imi spui si mie modalitatea de plata cu card pe eBay.Cu ce fel de card al carei banci din Romania se poate plati ?
Pt sist,PayPal ai gasit o modalitate de inscriere ?-ca Romania nu e trecut IN LISTA ??
E bun e-Virtuonul pt plati ?
Mersi !!!
Pt sist,PayPal ai gasit o modalitate de inscriere ?-ca Romania nu e trecut IN LISTA ??
E bun e-Virtuonul pt plati ?
Mersi !!!
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1