My 1st car is a monster ? un pic de ajutor ?
Postat 22 February 2007 - 12:07 AM
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXKER3&P=0
Cateva din problemele in care cer putin ajutor si sfaturi mai ales ca sunt incepator:
1.Ce piese de schimb imi recomandati sa cumpar pt modelul din link, care cedeaza cel mai repede si nu am cum sa le cumpar din tara.O lista completa cu piesele de schimb necesare ? ;)
2.Masina as vrea sa o cumpere un prieten care este in state si pe urma sa o expedieze in tara sau sa o aduca prin mai-iunie cand se intoarce el.Am ales optiunea asta pt ca nu dispun de toti banii daca as comanda-o direct de pe tower, si pana se intoarce prietenu din state pot sa fac rost de ceva bani sa-i dau si restu cand o sa-i am. Stiti care sunt taxele pe care o sa le platesc in cazu asta ?
3. Aveti idee daca o gasesc si in alta parte decat pe towerhobbies?
Postat 22 February 2007 - 01:39 AM
Postat 22 February 2007 - 04:31 AM
Asculta la NIZ si ia-ti ceva popular. Daca vrei neaparat ceva de la Hot Bodies iti sugerez urmatoarele:
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...1p?&I=LXJVH9&P= ----RTR foarte buna din cate am citit despre ea, daca nu ma insel are si diferential central, mai ieftina, mai buna.
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...1p?&I=LXLCD3&P= ----ARR mai trebuie statie si motor, dar masina este incredibila pentru curse.
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
Postat 23 February 2007 - 02:20 AM
pufos, la 22 Feb 2007, 22:07, a spus:
Daca tu ma consideri "nimeni" sau postul meu anterior este invizibil pt. tine, spune ca sa nu-mi mai "racesc gura" de pomana. Ti-am dat un sfat pe baza de documentatie(reviste si forumuri de specialitate etc.).
Daca vrei sa auzi de la un cunoscator ca modelul indicat de tine e tare, ia-ti gadul.
SoundCustoms Car Audio
Postat 23 February 2007 - 12:53 PM
Pace domnilor, pace....
Mai intai sa-l primim pe "pufos" asa cum se cuvine!
Bine ai venit "pufos" in mica noastra comunitate virtuala!
Sa nu crezi ca suntem rautaciosi cu cei care sunt noi pe forum, pur si simplu nu ne place sa fim ignorati!
Revenind la problema ta, te sfatuiesc sa aculti sfatul celor cu mai multa experienta.
Mamut are dreptate! Nu are sens sa-ti cumperi un model pretentios.
Ceea ce tu vrei sa-ti cumperi este un model foarte pretentios.
Asa ca, daca chiar vrei un sfat atunci fii atent la ce raspunsuri primesti aici si evalueaza!
Postat 23 February 2007 - 08:58 PM
Si presupun ca invidia e mare sau de ce nu ar zice nici un cunoscator ca modelu ala nu ar fi tare ? Din cate stiu eu nu exista in Romania.Asta era si ideea pt care vroiam sa-l cumpar, ca ar fi cel mai tare model din tara si nu mai are nimei,ca e greu de reglat stiu dar poate ma ajuta careva dar daca zici ca e imposibil renunt la model ala .Astept si alte pareri despre modelu din post sau ce model puternic pot sa imi iau, cel mai tare model care il pot lua de la revo, T-Maxx sau Savage( cu tot cu piese de tuning si de schimb pt modelu respectiv )
Postat 23 February 2007 - 09:31 PM
Modelul cu 2 motoare nu-si are sensul, crede-ma! Nu sunt invidios, din contra, nu vreau sa-ti iei un model care o sa-si ia fum grav de la al meu Revo cu motor de 2.5cc.
Celelalte 2 modele de la Hot Bodies sunt mult mai bune/fiabile decat cel cu 2 motoare, si stiu ce zic.
Depinde ce vrei tu sa iei, Revo e pe acceleratie/viteza/stabilitate, Savage e mai robust, motor mare, greu desi ii lipseste stabilitatea. Hot bodies 1/8 Lightning GT Truck RTR se apropie mult de Revo ca si stabilitate(are si diferential central) si e foarte misto(nu are nimeni in RO) iar celalalt de la aceeasi marca, ii trebuie motor si electronica si este facut pt. curse.
Decat sa dai banii aiurea pe ala cu 2 motoare numai pt. ca ai fi singurul din RO cu un model cu 2 motoare, mai bine investesti banii intr-un model care sa fie performant/usor de reglat..."user friendly", ca sa zic asa.
Acuma mai bine vi la o intalnire maine/poimaine sau cand ne-om mai intalni si vorbesti cu mai multi oameni care probabil nu au timp sa-ti raspunda, sa vezi Savage/Revo/altele in actiune si asa iti formezi o parere.
Nu trebuie sa presupui ca invidia e mare, atata timp cat nu cunosti automodelismul. Daca e scump nu e neaparat bun.
SoundCustoms Car Audio
Postat 23 February 2007 - 11:06 PM
Ia-ti fratioare ce vrei tu, numai ca......daca nu cumva vrei sa il tii in casa ca bibelou, si vrei sa te dai offroad cu el, iti trebuiesc si piese, ca nu e tank, si piese stai satz cumperi mereu din afara??? pana dai comanda pana iti vine pana una alta.....asa daca iti iei ceva cunoscut, si mai are unul altul din noi, iti putem fi de ajutor atat cu piese, ca nu suntem zgarciti, sau invidiosi, dimpotriva......chiar ti-am admira modelul.....cat si cu sfaturi, si ti-l poti tuna cum vrea "muschii tei" :(
Postat 24 February 2007 - 12:45 AM
Da lasati omul in pace ,fiecare face ce vrea cu bani lui,daca el vrea sa fie unicat nu are decat sunt bani lui si problemele lui.Nu va mai chinuiti degeaba,daca nu vrea sa inteleaga asta e ,vede el mai tarziu.Probabil ca prefera sa se dea de 2 ori cu automodelul si dupaia sa-si faca de lucru!
Postat 24 February 2007 - 04:42 AM
Muerte, la 24 Feb 2007, 00:45, a spus:
Da lasati omul in pace ,fiecare face ce vrea cu bani lui,daca el vrea sa fie unicat nu are decat sunt bani lui si problemele lui.Nu va mai chinuiti degeaba,daca nu vrea sa inteleaga asta e ,vede el mai tarziu.Probabil ca prefera sa se dea de 2 ori cu automodelul si dupaia sa-si faca de lucru!
dap......dar eu unul nu mi-as lua un asemenea model.......
din cateva motive:
1- sunt greu de reglat( la motoare ma refer )si nu poti sa le sincronizezi perfect
2- la capitolul piese ( astepti comanda ) :(
3- consum :(
concluzie : este buna doar pt " SHOW RUM "
Postat 24 February 2007 - 04:51 AM
elegerea finala este tot a ta!!!!!!!! :( :( http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif !!!!!!!!!!
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 24 February 2007 - 04:52 AM
Postat 24 February 2007 - 11:40 PM
Postat 25 February 2007 - 12:04 AM
SoundCustoms Car Audio
Postat 25 February 2007 - 08:50 PM
Mamut, la 25 Feb 2007, 00:04, a spus:
Ok Mamut vad ca esti cam singurul care vrea sa ma ajute .... ce piese de tuning poti sa-mi recomanzi pt Lithning sau alt model la care sa fac tuning mai usor ?
Postat 26 February 2007 - 02:39 AM
pufos, la 25 Feb 2007, 20:50, a spus:
Mamut, la 25 Feb 2007, 00:04, a spus:
Ok Mamut vad ca esti cam singurul care vrea sa ma ajute .... ce piese de tuning poti sa-mi recomanzi pt Lithning sau alt model la care sa fac tuning mai usor ?
pai daca nu gasesti piese tuning pe TOWERHOBBY......cauti pe ebay.com.........daca scotocesti bine rubrica : " automodelism " ai sa gasesti cateva site-uri interesante....spor :wub: :( B)
Aceasta postare a fost editata de ducati999: 26 February 2007 - 02:41 AM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla