:D cu ce sa etansez un ax cu rulmenti la capatul de la elice cu simering sau...........................? va multumesc
Pagina 1 din 1
ax cu rulmenti ajutoor
Postat 23 April 2007 - 04:59 PM
rulmentul nu are "etansare"?? eu am un astfel de ax, iar lateralele rulmentilor sunt etanshe
Postat 23 April 2007 - 05:16 PM
Eu am un asemenea ax, realizat de mine,la care am rulmenti care nu au capace laterale .Asa ca am impins rulmentul dinspre elice mai mult in tub,pana ce am creat un spatiu suficient cat sa intre doua (nu am avut pasla mai groasa)garnituri din pasla pe care le-am imbibat in ulei+vaselina.Bineinteles ca tubul l-am umplut cu vaselina.Sper sa mearga!!!! :o Semeringuri nu am gasit!!! :o
Postat 23 April 2007 - 05:19 PM
da soare dar daca apa ajunge la el este ca si stricat si dupa aia incepe sa faca zgomot
Postat 23 April 2007 - 06:29 PM
nu se strica nimic,
eu am un asemenea ax si are 1 ora de stat in apa si nu are niminc, tubul meu este prin cu vaselina,
daca la rulmentul tau se vad bilele este o problema daca nu are o etansare minima
poti sa faci un fel de capac din mastic siliconic(ai grija sa nu bagi silicon in rulment)
bafta
eu am un asemenea ax si are 1 ora de stat in apa si nu are niminc, tubul meu este prin cu vaselina,
daca la rulmentul tau se vad bilele este o problema daca nu are o etansare minima
poti sa faci un fel de capac din mastic siliconic(ai grija sa nu bagi silicon in rulment)
bafta
tel.0745026562
Postat 23 April 2007 - 06:59 PM
poti sa pui o poza de detalui?
rulmentul de care vorbesti e ZZ?
Asa o sa putem sa te ajutam efectiv.
rulmentul de care vorbesti e ZZ?
Asa o sa putem sa te ajutam efectiv.
If the boat doesnt fly, dont buy!!!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1