Sunt nou pe aici,si am nevoie de niste sfaturi,putin ajutor,etc..daca e vreun vecin de al meu de prin Galati pe aici...o sa-i dau id-ul meu,si vreau sa vb cu el.Va rog...help!
Pagina 1 din 1
E cineva din Galati impatimit de tunning??? Vreau niste sfaturi...
Postat 06 February 2007 - 12:33 AM
avand in vedere ca abia mi-as permite una mica.....deci la astea ma refeream :) .ma pasioneaza tunningul in general,dar nu cred ca am vreo sansa sa ajung sa lucrez in domeniul asta,si nici bani sa-mi cumpara vreun bolid...cel putin nu in viitorul apropiat.deci,vreau sa-mi achizitionez ceva micut,dar sa fie replica a unei masini sport si...sa o tunez cu tot ce se poate,in miniatura :) .cu niste sfaturi,si putin ajutor,poate as reusi si mai mult de atat...
Postat 06 February 2007 - 12:49 AM
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...T&f=10&t=10673&
daca vrei ceva bun la care sa faci tunning.
Sunt din Braila.
0740151476
Petru Neagu
daca vrei ceva bun la care sa faci tunning.
Sunt din Braila.
0740151476
Petru Neagu
Postat 06 February 2007 - 12:57 AM
pai,pentru inceput m-ar interesa desigur o ,,masinuta'' :) ....restul le voi cumpara pe parcurs.daca stii si poti sa-mi recomanzi un magazin,sau ai tu una de vanzare...poate ne intelegem.oricum,momentan nu dispun de prea multe finante :) ,dar sper sa ies din criza curand...si cu siguranta ma pun pe treaba.id u meu de mes e ady_mutu1985...ma gasesti acolo daca vrei...va salut;)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla