Vad ca sintem on-line. Imi este destul de greu sa pun poze ( accesez de la Internet-cafe ) iar cu preturile este si mai dificil ( nu-mi incarc memoria cu asa ceva ). dar am revenit pentru un prim exemplu : www.ontheway.us. Sper ca web-masterul sa nu se supere pentru asemenea date. Site-ul are o GRAMADA de link-uri mai mult decit interesante.
Stiati ca exista 3 producatori de modele din rasina in ROMANIA ?
Modele statice Tamiya
Postat 04 November 2003 - 07:33 PM
Vipere la calitate iti dau dreptate dar la pret ba.Tamiya face cele mai scumpe modele de plastic ma refer la
cele de serie mare.Eu am dat pe un avion la scara 1:32 una suta si doisprezece 112 €.Cite Revell sau mai
ales Italeri poti cumpara de pretul asta?
cele de serie mare.Eu am dat pe un avion la scara 1:32 una suta si doisprezece 112 €.Cite Revell sau mai
ales Italeri poti cumpara de pretul asta?
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 04 November 2003 - 09:51 PM
E adevarat, dar iata, ai decis sa dai acei 112EUR, deci a meritat. Este? Si eu as prefera sa-mi iau de la ei 1 model superb decat 3 bunute de la altii... Parerea mea...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 06 November 2003 - 02:56 PM
Am intrat. La diorame, ce sa zic... Tot respectul! Pozele sunt super, zici ca sunt scene reale (unele dintre ele). Am pus tot site-ul la tras!
Eu, insa, nu as avea nici timp, nici rabdare, nici spatiu sa fac asa ceva... Din pacate...
Eu, insa, nu as avea nici timp, nici rabdare, nici spatiu sa fac asa ceva... Din pacate...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 09 November 2003 - 07:44 PM
Conteaza inceputul. Precum spunea cineva : Primul pas este mai greu, restul vine de la sine. Stiti Saloanele de modelism static ( si nu numai ) dinainte de '89? Una dintre conditiile de a merge inainte este sa vezi ce fac si ceilalti. V-ati gindit la o manifestare de acest gen acum ?
Postat 10 November 2003 - 09:53 AM
Am inteles ca la Sala Dalles se va organiza ceva, nu stiu sigur ce. Parca pe la jumatatea lui noiembrie. Eu personal cand am vazut ce fac altii m-am descurajat de tot. Dar mi-a trecut si acum vreau sa pot face si eu. Cred ca ar fi o idee foarte buna sa fie o expozitie, eventual si cu discutii, sa "furam" secrete de la cei mai experimentati.
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 10 November 2003 - 09:54 AM
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.