Salut
Am facut marea greseala sa imi schimb adresa veche de mail aici pe forum cu cea care o utilizez in prezent.Sunt inundat in continuu cu mesajele "notificare abonament ......." . M-am saturat de aceste inutilitatzi ! Cum scap de ele?Mentionez ca am debifat toate casutzele din comfigurare cont la optiunile mail.
Astept un ajutor.Multumesc.
Pagina 1 din 1
Cum scap de.....mailuri? Notificare abonament
Postat 30 January 2007 - 12:20 PM
Postat 30 January 2007 - 01:43 PM
Daca cineva cu drept de acces nu-ti joaca feste (glume proaste...), modificandu-ti setarile, fa asa:
configurare; in stanga ai notificari (subiecte, forumuri); mergi si debifeaza toate subiectele/forumurile la care e bifat; in partea de jos ai un pop-up din care alegi de cand sa-ti afiseze mesajele, alegi de la inceput si le vezi pe toate. Spor la treaba!
configurare; in stanga ai notificari (subiecte, forumuri); mergi si debifeaza toate subiectele/forumurile la care e bifat; in partea de jos ai un pop-up din care alegi de cand sa-ti afiseze mesajele, alegi de la inceput si le vezi pe toate. Spor la treaba!
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 30 January 2007 - 04:40 PM
Ms am facut asa cum ai zis tu dar nu am gasit nimik bifat. Acuma astept sa vad daca mai face fitze si daca ma mai inunda sau trage doar cate o rafala de mailuri.
Postat 30 January 2007 - 09:17 PM
Se para ca am mai primit o rafala de mailuri.Nu am scapat. :lol:
Postat 30 January 2007 - 09:20 PM
Am scimbat adresa de mail.Am pus una la nimereala. :lol:
Postat 28 February 2007 - 10:48 PM
Cel care are adresa lszdndacvb@lksadfjdfd.com probabil :lol:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1