in ce orase din romanica se percepe taxa de zbor? ajuta la ceva?
Postat 31 January 2007 - 06:50 PM
Postat 31 January 2007 - 07:01 PM
de unde ai auzit tu de taxe de zbor??? ca eu nu am auzit. Toata lumea zboara cand vrea si cat vrea.Asa ca stai linistit si mergi cu hobyul mai departe!!!
numai bine si succes la zbor
florin
Postat 31 January 2007 - 07:05 PM
nitroflysport, la 31 Jan 2007, 19:50, a spus:
despre ce taxe vorbesti??
de unde ai auzit de asa ceva?
pana una alta citeste bine subiectul cu zburatorii de la iasi,ia legatura cu ei ca sunt deja o gramada....
acu 3 ani era doar picatot si silfax.acu nu mai ai loc de ei... :lol:
te pun ei pe directie urgent!
Postat 31 January 2007 - 08:52 PM
Postat 31 January 2007 - 08:59 PM
SILVIU66, la 31 Jan 2007, 19:05, a spus:
de unde ai auzit de asa ceva?
Am auzit pe aerodromul din iasi.despre taxa de club, sau de carnet de aeromodelist...ceva lunar..nici eu nu stiu prea bine, dar stiu ca se plateste...50 ron pe luna...sper sa nu fie adevarat.
Postat 31 January 2007 - 09:11 PM
Postat 31 January 2007 - 10:10 PM
Sa dai o bere pentru ca ai cunostintze noi
Postat 01 February 2007 - 12:42 AM
o chestie normala si logica pana la urma urmei.
Postat 01 February 2007 - 01:15 AM
Aceasta postare a fost editata de Calu2: 01 February 2007 - 11:03 AM
Postat 01 February 2007 - 09:26 AM
1. Cotizatia lunara al atelierul de pe aerodrom (50 ron)
2. Taxa de aerodrom anuala (35 ron)
3. Daca vrei sa devii membru al Federatiei Romane de modelism, atunci mai costa pentru inceput 60 ron, iar urmatorul an 30 ron.
Postat 01 February 2007 - 12:37 PM
Daniil, la 1 Feb 2007, 10:26, a spus:
poate membru al clubului de acolo de la voi ,care la randul lui este afiliat la FRMd.
Postat 01 February 2007 - 12:59 PM
SILVIU66, la 1 Feb 2007, 13:37, a spus:
Daniil, la 1 Feb 2007, 10:26, a spus:
poate membru al clubului de acolo de la voi ,care la randul lui este afiliat la FRMd.
Odata acceptat de un club, costurile sunt de 25 lei carnetul si 25 lei taxa anuala...dar asta numai la un club afiliat federatiei. De regula carnetul il plateste detinatorul iar taxa clubul...acum depinde si de posibilitatile cluburilor!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 01 February 2007 - 01:00 PM
Postat 01 February 2007 - 01:08 PM
Postat 01 February 2007 - 01:30 PM
Postat 02 February 2007 - 01:30 PM
Postat 02 February 2007 - 04:50 PM
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 02 February 2007 - 05:18 PM
Daniil, la 1 Feb 2007, 09:26, a spus:
1. Cotizatia lunara al atelierul de pe aerodrom (50 ron)
2. Taxa de aerodrom anuala (35 ron)
3. Daca vrei sa devii membru al Federatiei Romane de modelism, atunci mai costa pentru inceput 60 ron, iar urmatorul an 30 ron.
am si eu o intrebare ... ce se face in atelierul ala de la aerodrom ca sa se merite platit 50 de ron / luna ...... ?
Postat 02 February 2007 - 06:26 PM
fedora, la 2 Feb 2007, 18:18, a spus:
daca ai nevoie de curent la 220 V sau ai de reparat ceva si folosesti atelierul sau ai de incarcat vreun pack, etc...in asta consta suma aia.
Postat 02 February 2007 - 08:41 PM
eu zic ca lamuririle nu ai sa le INTELEGI de pe forum, vino la club si o sa intelegi exact niste lucruri. Gura lumii e sloboda si fiecare isi da cu parerea!
Eu zic asa :
In IASI exista COMUNITATE AEROMODELISTICA ..... exista oameni la care poti apela oricind, exista un loc in care poti sa zbori .... chiar daca trebuie sa te mulezi pe un anumit program (respectiv cel al zburatorilor mari)
IDEEA E:
1. DAI BANI NUMAI DACA VREI SI DACA POTI! indiferent ca e pentru atelier, aerodrom, federatie sau altii.
2. NIMENI NU A FOST OPRIT SA ZBOARE, SAU NIMANUI NU IA FOST INTERZIS ACCESUL FIINDCA NU A DAT nu-s ce bani!
3. NU I SA SPUS NIMANUI: NU AI CE CAUTA IN CAMARUTA CLUBULUI, FIINDCA N-AI PLATIT NU-S CE TAXA!
SPRIJINUL A FOST TOTAL SI PENTRU MEMBRI SI PENTRU NEMEMBRI!
Vreau sa-i intreb pe toti?
- v-a zis cineva din iasi, daca vrei sa zbori
- vin-o si tunde iarba pe macar un metru patrat?
- vin-o si niveleaza nu-s ce teren?
- vin-o si stringe gunoaiele
Vreau sa intelegeti farte bine care e situatia la IASI.
DACA CINEVA ARE ALTCEVA DE ZIS SA ZICA!
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 02 February 2007 - 09:08 PM
Postat 02 February 2007 - 09:08 PM
parerea mea e ca nu trebuia pusa nici o taxa pentru atelierul de la aerodrom , in schimb cu acea taxa de aerodrom sunt deacord dar nu 100%
Citeaza
ai facut un calcul cat inseamna 50 de ron * 10 membri ? eu zic ca e cam mult .... pt. ceea ce ai zis tu , chiar si pt ETC, cei care ajung la aerodrom vin cu masinile si .. cam au incarcatoare pentru auto
In concluzie e cel mai bine sa ne vedem TOTI duminica la aerodrom ca sa stim ce avem de facut
Postat 02 February 2007 - 09:12 PM
daniel fabuleaza cu aia 50 roni/ luna, macar daca EL ar fi platit vrodata vr-un leu!
Scuze dar deja zic ca discutia asta depaseste orice masura.
PENTRU CEI CARE VOR SA INTELEAGA CU ADEVARAT CARE SUNT PROBLEMELE DUMINICA ASTA INCERCAM SA NE VEDEM DIN NOU!
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 02 February 2007 - 09:13 PM
Postat 02 February 2007 - 10:19 PM
Rares, la 1 Feb 2007, 00:42, a spus:
o chestie normala si logica pana la urma urmei.
:D :D :D :lol: :lol: asta s-o crezi tu!
Postat 03 February 2007 - 09:37 AM
Postat 03 February 2007 - 11:31 AM
pentru club nu am platit nimic, chiar daca s-a cerut si anul trecut; pt club am adus doar masina de tuns iarba, pe care nu am cerut bani;
nu am participat la intalnirea cu taxele, dar si eu stiu la fel ca si Dragut: nu este obligatoriu si nu a fost fugarit nimeni daca nu a platit
maine am sa platesc pt acest an cele 2 taxe de 35 ron si am sa aduc si pozele pt legitimatii (cea de intrare pe aerodrom o am deja, dar nu are poza)
Postat 03 February 2007 - 11:33 AM
fedora, la 2 Feb 2007, 21:08, a spus:
are legatura cu mine? ce ai vrut sa spui?
Postat 03 February 2007 - 11:48 AM
In alta ordine de idei.... o parte din banii de anul trecut, atit cit s-au strins au fost folositi la achizitionarea materialelor pentru OBLOANELE la geamuri, alea metalice, manopera fiind asigurata de baietii mei gratuit!
Schimbatul geamurilor a fost asigurat de domnul Maxim
Rafturile interioare de domnul Necula
Silfax s-a ocupat de partea electrica
Cezar a adus o masina de tuns iarba
Igor .... care a bagat serios parale....
....
Curatenia din fata clubului a fost facuta in citeva duminici la rind, ca acolo erau toate porcariile aruncate.....
Sa ma ierte cei pe care i-am uitat
Sincer mi-ar place sa ajung acolo si sa am o masa AFARA pe care sa mai reglez un servo sau vre-un motor....
un umbrar sau o umbrela...., un scaun pliant ptr navasta ca spectator, gratarul ala ruginit sa-l facem ptr ai de stau toata ziua si vor sa-si pregateasca ceva in mod civilizat....
Sunt multe de facut .... da asta numai pentru cine vrea sa inteleaga ....
PS:
1. Pentru cine a avut curiozitatea sa INTRE in acel atelier stie foarte bine ca exista:
- un strung micut FUNCTIONAL
- masini de gaurit (si de banc si manuala)
- traforaj mecanic
- masina de slefuit
- pistoale de lipit
- truse de chei
- bancuri de lucru
A platit careva toate astea?.... cit dai la un strungar sa-ti faca o piesulica, fie ea cit de mica?
A ca preferam sa ne chinum pe genunchi acasa .... asta e altceva, dar dotarea tehnica MINIMA zic ca exista!
2. undeva se discuta de oile din marginea aerodromului.... alea sunt OK pe post de masina de tuns iarba! intrebatii pe baietii care nu dispun de asemenea "dotari" :lol: cam cum e cu tunsul pirloagei!
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 03 February 2007 - 12:03 PM
Postat 03 February 2007 - 11:56 AM
Noi in loc sa atragem cati mai multi oameni .... hai sa facem deja departajari intre ei ... sunt foarte curios si sper sa imi satisfac curiozitatea maine ... cu cine a avut geniala idee de a pune "taxa de club".
Pacat eu credeam ca va fi ceva frumos .... dar se pare ca traim in Romania si fiecare vrea sa conduca .. sau sa de-a ordine
P.S.Daniil sa imi pastrezi si mie loc "langa drum" daca ai sa vrei :lol: numai sa nu imi ceri si tu ""daca vreau sau nu vreau sa dau "taxa de langa drum"".
O zi buna si sper ca duminica sa fim pe acolo mai multi asa ca nu va sfiiti sa anuntati chiar si o ora ca sa nu se vina dezorganizat
Am vazut intr-un post mai sus ca a zis CEZ daca m-am referit la el ... nu m-am referit la nimeni si nici ceea ce zic nu are referire la nimeni e doar o parere de a mea imi cer SCUZE daca am jignit pe cineva sau daca am cineva se simte lezat,jignit sau cum o vrea ei sau el darsa stiti ca nu am factut-o intentionat e doar o parere de a mea si inca o data imi der scuze daca am suparat
Aceasta postare a fost editata de fedora: 03 February 2007 - 12:08 PM