Aceasta postare a fost editata de worms: 31 January 2007 - 11:20 AM
Solutii de echipare bimotor motoare,regulatoare,acumulatori
Postat 31 January 2007 - 11:16 AM
e perfect cum vrei sa faci. ti-am zis ca am folosit eu configuratia asta cu doua motoare brusless ficare cu regulatorul lui si cu firul rosu scos la unul din regulatoare.e probat si merge 100%.motorizarea a fost facuta de doua welgards 2212-10 si doua regulatoare tower-pro de 18a.ca pack am avut un li-po de 4000ma si 11.1v.am si zburat avionul si mere bine.aterizarea a fost mai trista dar asta e alta poveste :()
Postat 31 January 2007 - 01:47 PM
worms, la 31 Jan 2007, 11:16, a spus:
e perfect cum vrei sa faci. ti-am zis ca am folosit eu configuratia asta cu doua motoare brusless ...
am si zburat avionul si mere bine.aterizarea a fost mai trista dar asta e alta poveste :rolleyes:)
am si zburat avionul si mere bine.aterizarea a fost mai trista dar asta e alta poveste :rolleyes:)
Citeaza
Io unul, nu am stiinta de bimotor brushless in Ro.
E! Uite ca s-a facut! Excelent!
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 31 January 2007 - 02:17 PM
Stiam eu ca s-a mai facut in Romania asa ceva ,nu exista romanul e inventiv,d-aia le frica de noi ........(astia din U.E.)
Mersi Worms,Valteras ,Bogdan,Old-boy,si tuturor care prin discutiile purtate,s-a ales solutia corecta pt echiparea electronica a modelului in cauza.(sper sa ajute si pe altii cu proiecte asemanatoare)
Cind va fi gata fac cinste cu un videoclip.(si o bere daca veniti la Oradea)
Mersi tuturor !!!!!! :rolleyes: ;) :lol:
Mersi Worms,Valteras ,Bogdan,Old-boy,si tuturor care prin discutiile purtate,s-a ales solutia corecta pt echiparea electronica a modelului in cauza.(sper sa ajute si pe altii cu proiecte asemanatoare)
Cind va fi gata fac cinste cu un videoclip.(si o bere daca veniti la Oradea)
Mersi tuturor !!!!!! :rolleyes: ;) :lol:
Aceasta postare a fost editata de danny_39: 31 January 2007 - 02:31 PM
Toate aeromdelele sant iubite de Terra,diferenta o face viteza cu care se apropie...sau o face tipul ala cu statia?