Ma bag si eu printre voi cu o intrebare.
Mie mi s-a cam uscat fludorul si sacizul de cind nu am facut ceva serios.
Caut o schema de aparat de omorit tintari.
Sunt doua variante una cu ultra sunete si una cu impulsuri de inalta tensiu care ii
electrocuteaza.
Nu stiu daca prima varianta nu e daunatoare de pus in casa, dar a doua stiu ca functioneaz,
dar n-am nici o
schema.
N-as vrea sa-mi otravesc copilul de < 1 an cu pastile.
VA multumesc anticipat.
Iulian_IBS@hotmail.com
p.S. sunt si eu electronist, dar mai mult cu numele. Puteti sa ma incercati cu cite o
intrebare...
Pagina 1 din 1
TZINTZARI Caut schema aparat electrocutat tintari
Postat 03 June 2003 - 01:37 PM
Bine ai venit si "boala" cat mai avansata :o .
Usor incepi si greu termini cu boala asta.
De ce nu incerci sa iei unul gata facut ca este mai sanatos.
Daca chiar vrei sa-l faci cauta schema pe net ca sunt sute dar vezi sa nu ionizezi aerul negativ ca te doare capul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif .
O sa caut prin arhiva mea si daca gasesc ceva iti trimit dar nu promit :o .
Decat sa faci un aparat mai bine il iei din magazin si stai pe net ca este usor sa te dai in spectacol aici cu sfaturi ca noi. Ca numai atit facem ca nu prea ne arde de munca :D .
Mai bine corentezi muste.
Usor incepi si greu termini cu boala asta.
De ce nu incerci sa iei unul gata facut ca este mai sanatos.
Daca chiar vrei sa-l faci cauta schema pe net ca sunt sute dar vezi sa nu ionizezi aerul negativ ca te doare capul http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif .
O sa caut prin arhiva mea si daca gasesc ceva iti trimit dar nu promit :o .
Decat sa faci un aparat mai bine il iei din magazin si stai pe net ca este usor sa te dai in spectacol aici cu sfaturi ca noi. Ca numai atit facem ca nu prea ne arde de munca :D .
Mai bine corentezi muste.
Postat 23 July 2003 - 12:56 PM
Daca ionizezi aerul negativ e benefic, pozitiv e mai rau. In fine, trebuie sa faci un ridicator de tensiune (iei din targ un traf de linii si ii faci partea de comanda). Faci un grilaj cu doua sarme paralele, infasurate pe 4 baghete din plastic intre 2 placi, astfel incat sa faci un "cilindru" cu panza generatoare din sarma si tantarii sa atinga ambele sarme cand vor sa intre, bagi in interior un tub UV sau albastru, care atrage tantarii inauntru. O alta idee am vazut-o intr-o revista: Iei un ventilator de PC si il pui sa bata spre o folie lipicioasa. Faci o "goarna" din carton spre ventilator si pui un bec albastru in interior, sa atraga tantarii. Acestia sunt proiectati spre folie si se lipesc acolo. Poti sa ii omori tu mai tarziu, daca esti sadic! Banuiesc ca becul conteaza destul de mult, nu stiu traba asta cu exactitate. Dar... cu cat te chinui mai mult, cu atat satisfactia emai mare. Daca reusesti! :(
Aceasta postare a fost editata de One: 23 July 2003 - 12:58 PM
Pentru a inventa ceva ai nevoie de o imaginatie bogata si o gramada de gunoi. Thomas A. Edison (1847 - 1931)
Postat 29 July 2003 - 08:22 PM
Pentru a inventa ceva ai nevoie de o imaginatie bogata si o gramada de gunoi. Thomas A. Edison (1847 - 1931)
Postat 02 September 2003 - 01:26 PM
Bilutza are dreptate!
Cineva compara ucisul tantarilor cu aparatele cu UV (lumina albastra) cu folosirea unui baros...
Prin state, aceste aparate sunt considerate ca atacand mediul intrucat neglijeaza tantarii si ucid o gramada de alte specii de insecte.
Pana la ora actuala nu s-a gasit un remediu 100% eficient impotriva tantarilor, in sa potrivit pentru ceea ce doresti ar fi aparatul cu pastile sau cu lichid, al carui efect se bazeaza pe extractul de citronella, o substanta naturala secretata de plante.
Substanta nu e vatamatoare, chiar daca e vorba de un copil.
malko
Cineva compara ucisul tantarilor cu aparatele cu UV (lumina albastra) cu folosirea unui baros...
Prin state, aceste aparate sunt considerate ca atacand mediul intrucat neglijeaza tantarii si ucid o gramada de alte specii de insecte.
Pana la ora actuala nu s-a gasit un remediu 100% eficient impotriva tantarilor, in sa potrivit pentru ceea ce doresti ar fi aparatul cu pastile sau cu lichid, al carui efect se bazeaza pe extractul de citronella, o substanta naturala secretata de plante.
Substanta nu e vatamatoare, chiar daca e vorba de un copil.
malko
[...sunt curios si de aceea am nasul in bandaje...
Postat 02 September 2003 - 05:23 PM
se mestereste prea usor.... :D
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1