la palat ceva miscari de trupe???
Postat 28 June 2007 - 08:27 PM
beiiii din cate stiu eu la ultima etapa v-ati luat na na la curuletu gol de la un os :) :) ...........cate un pik cate un pik fac un hibrid de va doare capul...daca mai imi iau si roti de xt8 mmmmmmmmm...ce atatia pur sange.....din multe faci unu bun
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 28 June 2007 - 08:28 PM
Postat 29 June 2007 - 09:48 AM
@totuli noi sa fim sanatosi si asta sa ne fie problema.............ca in rest este un hobby care merita toata atentia...sincer pentru uni devine mai mult decat un hobby.......ia ziceti cand ne mai vedem ca tre sa bagam ceva ture si sa-mi incerc rezervorul de hell...maine mai pe seara
Postat 29 June 2007 - 10:28 AM
baaah!!! voi ati innebunit? mai am putin si termin al 3-lea galon intr-o luna jumate!!! ma costa mai mult gazu` la hellfire decat la bora :lol:
maine dupa 7 cred ca apar si eu, sa tai tufele, cica, nuuu sa ma dau... :lol:
maine dupa 7 cred ca apar si eu, sa tai tufele, cica, nuuu sa ma dau... :lol:
Postat 29 June 2007 - 12:21 PM
@ desertfox stai linistit ca nu am uitat e in trusa pus bine cu eticheta pe el
@niz da ce domne tu-ai luat-o sa o ti pe televizor si asa a stat mult in ultima perioada........sau tie iti e ca te apropii de numarul de galoane limita :lol:
ar fi bine sa dam o sapa pe acolo cel putin mai trebuie sa arnajam saritura mare
@niz da ce domne tu-ai luat-o sa o ti pe televizor si asa a stat mult in ultima perioada........sau tie iti e ca te apropii de numarul de galoane limita :lol:
ar fi bine sa dam o sapa pe acolo cel putin mai trebuie sa arnajam saritura mare
Postat 13 July 2007 - 09:48 AM
As veni si eu maine pe la pranz sa fac rodajul la o termica. (Nu-l mai aduc si pe fimiu ca-i in tabara, asa ca o sa pot face linistit rodajul)
Poate ma ajuta cineva (nu am mai avut pana acum o termica).
Nu am nici carburant (16%).
Daca poate cineva sa-mi vanda niste carburant (macar pentru rodaj) ar fi perfect.
Am inteles ca Tornado este cel mai potrivit dar nu am apucat inca sa cumpar (nici nu stiu exact de unde).
Cumpar fara probleme un bidon de carburant (daca are cineva de vanzare si-l aduce la Palat).
Multumesc anticipat
PS: Ce sa iau la mine in afara de masina, telecomanda, ulei pentru filtru aer, ulei after run, cheie de bujii, acumulatori, charger?
Poate ma ajuta cineva (nu am mai avut pana acum o termica).
Nu am nici carburant (16%).
Daca poate cineva sa-mi vanda niste carburant (macar pentru rodaj) ar fi perfect.
Am inteles ca Tornado este cel mai potrivit dar nu am apucat inca sa cumpar (nici nu stiu exact de unde).
Cumpar fara probleme un bidon de carburant (daca are cineva de vanzare si-l aduce la Palat).
Multumesc anticipat
PS: Ce sa iau la mine in afara de masina, telecomanda, ulei pentru filtru aer, ulei after run, cheie de bujii, acumulatori, charger?
Imagini atasate
"Eu lucrez 24 de ore pe zi ... uneori si noptile"
Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2
Tamiya F350+MFC-2 -~- Tamiya M1025 Humvee -~- Carson Dazzler 2WD Buggy -~- Traxxas Slash 2.4 GHz Spektrum
Carson xMods Evo Truckin Hummer H2 4WD -~- iWaver Mini Cooper -~- Kyosho Overland H2